Gå til innhold

f0rp

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av f0rp

  1. Her om dagen så jeg inne på ett chatteforum en jente på 9 år, hun hadde bilder av seg selv, profolbildet hennes var av henne i singlet med sminke på. Jeg søkte deretter på brukere mellom 8 - 12 og fant MANGE! Jeg ble helt paff der jeg satt, hva er det som skjer egentlig? Hva i all verden er det små barn gjør inne på slike sider, der det foregår en del ting de absolutt IKKE burdte bli utsatt for!?!  :ohmy:

     

    Det finnes en chat på denne siden også der det blir brukt en del stygge ord og utrykk, for ikke å snakke om innholdet i en mange av disse samtalene. Hva er galt med moderatorene som tillater en 8 år gammel gutt i å legge ut bilder av seg selv i bar overkropp? eller lar noen av disse barna legge ut bilder og profiler om seg selv på denne siden i det hele tatt?? (vet ikke om jeg har lov til å legge ut navnet på denne siden, men det er en av norges mest populære nettsamfunn, og det er mange andre steder som også tillater det samme) :no:

     

    Det som bekymrer meg mest er ikke det vi ser, men det vi IKKE ser. Folk med skumle hensikter kan sende disse barna private meldinger som ingen andre kan se, og det er ganske lett for en voksen mann med erfaring og lure en 8 år gammel jente/gutt.

     

    Jeg blir KVALM at andre voksne gjør det lettere for pedofile og slå til!! :angry:

    8226991[/snapback]

     

     

    Ja er så enig så enig. det burde verdt 14+++ på alle chatte

×
×
  • Opprett ny...