Gå til innhold

Xifi

Medlemmer
  • Innlegg

    828
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xifi

  1. I combat er det en del animasjoner, effekter og sånt som ikke er helt på plass syns jeg. Og det verste man kan gjøre er å caste noe slow på en fiende. Da er også animasjonen til fienden ekstremt treg, og bruker 20 sekunder på å gjøre angrepet sitt. Heroen snur seg ikke ordentlig når man løper ute på mapet, men har en sånn "smooth turning" så man løper kanskje flere steps sidelengs og sånt. Men det er for all del ting man ev. kan se litt over som er igjen å fikse. Og units er veldig stilige, så det er alltid et pluss for min del.

  2. Jævla offtopic dere skal være da?

     

    til OP: har du noen anelse om hvilke type RPG du liker?

     

    Har du fått testet Divinity?

    Ikke egentlig, som sagt har jeg spilt lite RPG. Så broren min spille Baldurs Gate 2 når jeg var mindre, man var ikke stor nok til å skjønne stort. Ellers så jeg Day[9] strømme noen timer med Wasteland 2 noen uker tilbake(måneder?) og var overrasket over hvor moro det så ut.

    Generelt liker jeg spill med sverd og magi ovenfor gevær og den slags. Har kommet meg til level 5-6 i Divinity: Original Sin, og er stort sett veldig fornøyd.

    En del ting å sette seg inn i siden jeg er relativt ny til sjangeren. Men litt av moroa er vel å skjønne at man må tenke seg litt mer om før man bruker elektrisk magi over vannpytter hele gruppa står i, eller flamme rundt alle oljetønnene :wee:

×
×
  • Opprett ny...