Gå til innhold

deejay88

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deejay88

  1. Har nettopp lastet ned og installert battlefield 2-demoen, men når jeg starter spillet kommer menyen, men det lagger litt, og da jeg skal spille blir alt bare grått, virker som om det er noe med skjermkortet men ifølge requirements så skal ati radeon 9500 gå, noe som jeg har.

    eller har jeg disse spesifikasjonene:

    intel pentium 4 3.4 prosessor

    minne: 1024 mb

    ati radeon 9550

     

    Er det noe som vet hva jeg skal gjøre???

  2. Windows XP Gaming Advisor[/url]På Microsoft sine sider er det et program som kalles Windows XP Gaming Advisor. Dette sjekker pcen din mot spill. Jeg har prøvd å analysere pcen min, men etter at det står PC successfully analyzed, står det at jeg mangler noen hardwarekomponenter så det ikke går. Har nettopp fått meg ny pc, så skjønner ikke helt hvorfor dette skjer. Kan noen hjelpe meg?

     

    Gaming advisor

  3. Vurderer å kjøpe meg en ny pc som blant annet skal brukes til spilling og se filmer på. Spørsmålet er bare hvilken jeg burde kjøpe. Har sett litt rundt og har funnet ADVENT8002 M/17" FLATSKJERM hos Elkjøp, men er denne noe bra?

    Å bygge pc er helt ukjent for meg, så det er ikke noe vits.

    Eller burde jeg vente til rundt romjula og uti januar da det kan bli noe billigere.

     

    Pcen hos elkjøp finner du her

  4. Har et problem med internett. For når jeg slår på pcen så virker internett, men surfer jeg på internett i et par timer slår internetten seg av. Da må jeg restarte pcen og det samme skjer igjen. Fyren jeg ringte til sa at det ikke var noe galt med selve internett, men at problemet lå i instillingene med firewall el no. Siden jeg ikke kan noe om dette er dette et stort problem for meg. Kan noen være så snill å hjelpe meg???

×
×
  • Opprett ny...