Gå til innhold

iloveitt

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iloveitt

  1. I og med at du kanskje hadde litt mer følelser enn han, er det nok smart av deg og ikke gi han for mye oppmerksomhet om du skulle møte han på byen eller generelt. Han burde få sjansen til å føle på at han savner deg litt. Vær litt utilgjengelig for han. Kanskje droppe å dra ut på byen, ofte med alkohol så blir man jo enda mer følsom! :) Prøv å gjør ting som får deg til ha det godt med deg selv, og etterhvert vil nok han se det og, og tenke seg om:) er ikke sikkert, men kanskje :-)

    • Liker 1
  2. Man kan jo sette seg i jenta sin posisjon. Hvis kjæresten deres hadde fått 10 nye guttevenner på Facebook hver eneste gang hun var ute, hadde det ikke fått dere til å lure? Skjønner tråstarter godt! Hadde blitt skeptisk selv. er vanskelig å ta opp noe slikt, siden det er jo som mange sier her : hans profil, hans valg å godta eller sende. Kan jo ikke klandre han for det. Men at det gir deg dårlig følelse er ikke så rart.. Hva sier han når du tok det opp med han før? Hvordan type gutt er han? :-)

  3. Jeg får nesten litt vondt inni meg når jeg leser dette. Det er forståelig at dette tar på. Samlivsbrudd er aldri enkelt. Jeg tror noe av det viktigste du kan gjøre i begynnelsen, er å akseptere at du føler slik du gjør , og at det er helt normalt etter at en slik drastisk endring skjer. Et alternativ er å snakke med noen profesjonelle om dette. Jeg brukte nesten to år for å komme over min eks, i et halvt år følte jeg meg bare som en zombie som bare gikk rundt og levde, han såret meg veldig. Og hele tiden gikk jeg å tenkte at det var noe galt med meg, fordi han var den personen som kanskje kjente meg best, han visste mine god og dårlige sider., og da tar man såklart det som et stort personlig nedlag når personen går vidre. Jeg mistet meg selv, men etter at jeg sluttet å se han, og han ble vekk fra alle sosiale plattformer ble det etterhvert lettere.

     

    Jeg aksepterte det og begynte å bli meg selv igjen. Følelser er noe man dessverre ikke kan kontrollere.. Og noen ganger blir det slutt for det bedre. Det er slik jeg ser det nå! :) Jeg kom meg vidre og nå har jeg det kjempe fint med en annen gutt.

     

    Og ingen drømmer er umulige så lenge man vil nok! Så ikke gi opp på de! :) det er de som gir oss livsgnisten! Håper ting ordner seg etterhvert.

    • Liker 2
  4. Spørsmål til gutter her. Jeg har holdt på med en gutt i noen få måneder nå. Noen ganger føler jeg at han blir usikker og plutselig blir han litt småfrekk eller bare "care" . Akkurat som om han vil ha en reaksjon. Dette irriterer meg litt. Kan være det som skjedde for noen dager siden, han tok opp mobilen mens vi ligger i senga og svarte på en samtale med en jente, mens jeg er der. Denne jenta virket interessert...Selv om det er en del gutter som skriver til meg så tar jeg ikke å svarer på det rett foran han liksom. Er ikke sikkert jeg svarer en gang. Reagerte ikke på dette, Latet egentlig som ingenting. Følte han gjorde dette bevisst. Føler også vi nesten er i et forhold og jeg vet ikke om det er overreagering fra min side. Noen tanker? Noe jeg burde ta opp, eller bare droppe.. Vet at han liker meg og alt det der.

  5. Hadde jeg blitt totalt hjerneskadet ville jeg for alt i verden at den jeg elsket skulle funnet seg en annen en. Slik at han kunne fått barn og levd lykkelig. Jeg ville jo antageligvis ikke visst hva det var. Hadde gjort mer vondt å vite at han faktisk hadde vært der resten av livet mitt - og ulykkelig. Man må jo også tenke litt på seg selv. Altså at Chris fant seg en ny en er absolutt ikke feil etter min mening.

  6. Hei. Er en jente i 20 åra som møtte en bra fyr for ca 2-3 måneder siden. Jeg bor på kollektiv og han bor rett over gangen. Vi har vært mye sammen og noen dager er det veldig bra, andre dager får jeg en dårlig følelse. Jeg har hatt ganske dårlig erfaring med det å binde meg til noen og gå inn i et forhold. Jeg er så redd for å bli for knyttet til noen at jeg går ut av det før noen eller jeg kan bli såra. Nå har jeg klart å gjort det med denne gutten også. Det føles riktig, men samtidig veldig feil. Nå som jeg har fått litt erfaring vet jeg mer hva jeg vil ha i et i forhold og jeg veier hele tiden opp og tenker absolutt alt for mye. Mer enn normalt.

     

    Jeg tror jeg forvirrer fyren totalt. Er bare helt håpløs. Jeg forvirrer meg selv nesten like mye som jeg forvirrer andre. Og det gjør meg utrolig sliten. Er det vanlig å snakke med noen om slike ting som dette? Jeg prøver liksom å se på videor på youtube og hjelpe meg selv til å tenke på en annen måte. Jeg tror liksom ikke på forhold, og jeg er redd for at den lille fighteren min er helt borte. Er det vanlig å snakke med noen om dette? er redd for at jeg aldri kommer til å klare å holde på en gutt fordi jeg bare pusher folk unna.

    Jeg har snakket med han om dette. Og jeg tror han blir veldig usikker når jeg åpnet meg om dette. Han har aldri vært i noe forhold og er vant til å dra ut på byen og ha one nights stands. Føler på en måte at han ikke er klar for en som har så mye erfaring som meg. Virker som han aldri har blitt såret heller.
    Noen som har erfaringer og råd om dette?

  7. Jeg har flyttet inn i kollektiv, og fra dag "en" var det en gutt jeg fikk et godt øye til. Jeg tenkte med en gang at han ville jeg bli kjent med. Vi har vært sammen en del ganger nå, vi bor jo tross alt på andre siden av hverandre. dette har vært i ca 3 uker. De siste dagene, har det vel så og si hvert hver dag.. Han har sagt i fylla at han ikke klarte å fokusere på ting pga han tenkte så mye på meg osv.. dette kan være fylleprat for alt jeg vet. Vært borti samme greia før.

    Han virker egentlig som en selvsikker gutt, som har draget på jenter- men problemet mitt er at jeg ikke helt klarer å forstå han. I går var han en liten tur inne hos meg i kanskje 10 min.(jeg spurte om han ville komme) Han er så stille og begynner å fikle med mye ting, noen ganger klarer han ikke å se meg i øyna en gang. Dette har vært flere ganger..at han ser vekk. Akkurat som han blir flau , eller redd.. eller gud vet hva. Det blir også ofte mye stillhet mellom oss, jeg har generelt ingen problemer med å snakke i ett sett.. Men med han, er det helt annerledes. Han snakker med venninna mi uten problemer. Aner ikke hva jeg kan gjøre for å mykne opp stemninga litt.. Vi har ikke hatt sex, jeg sa jeg ville vente fordi jeg likte han .. :-P Blir dere gutter skremt av det? At jenta vil vente, fordi da blir det mer seriøst? Har en litt dårlig følelse.

    Bor en annen gutt på kollektivet her og, som jeg vet liker meg. Han har null problemer med å banke på døren min og komme inn, uten å sende melding først, han babler i ett sett, lager noen ganger frokost osv .. Har sagt tydelig ifra til han at jeg ikke er interessert på den måten da, men at vi kan gjerne være venner for min del. Føler nesten jeg kjenner denne gutten bedre, fordi han klarer å være seg selv. What to doo? Beklager langt innlegg her.

  8. Hun er ei slut altså. Det er jo ikke unormalt for jenter idag.

     

    Hun er en slut? Ikke for å være veldig feminist her men det er ikke mye som irriterer mer enn kommentarer som det der. Kjenner du jenta ? Vet du hva hun har evt gått igjennom psykisk? Har du i det hele tatt åpnet øyene dine for den sinnsykt seksuelle og visuelle verden vi lever i? Hun hadde en tid i livet sitt hvor hun slo seg løs, dreit i alt og alt dette med janteloven. Muligens hun ville føle seg "verdsatt", men i en alder av 16-18, vet du kanskje ikke hva det å føle seg verdsatt innebærer. Kanskje hun hadde skilte foreldre, en far eller mor som ikke fikk henne til å føle seg "nok"? Man kan aldri vite

     

    Grunnen til at jeg ble så provosert nå er fordi folk bare slenger ut med kommentarer som det uten å vise bakgrunn for noen ting. Ofte er det en god grunn til at mennesker oppfører seg slik de gjør og gir slipp på deler av seg selv. Vis litt respekt før du bare slenger ut om sånt.

     

    Hva med dere gutter i denne alderen? Når de ligger med 10-20 jenter, hva er dette da? Jo, creds. Helt tullete ass. Æsj

    • Liker 1
  9.  

    Dette er moro! Kjipt hvis hun feiger ut, noe som dessverre er typisk for alt for mange jenter, og som selv ikke jeg helt har funnet ut av hvordan man skal unngå til tider. Handler nok da som regel om nervøsitet, tillit og/eller keenhet.

     

     

    TS her! Beklager et noe sent svar.

     

    Må igjen takke for et fantastisk innlegg, Silvio! Høy klasse!

     

    Hun her var nok et eksempel på det jeg nå siterer! Dagen før var alt perfekt, men når selve dagen kom, ble hun plutselig "syk". Jaja... Dette var den andre eller tredje gangen vi hadde avtalt å møtes. Tipper nervøsiteten tok henne nok en gang og hun fikk kalde føtter. Sånn kan det gå.

     

    Det er for øvrig meget irriterende når det alltid sies i fra i seneste laget! Her hadde jeg dusjet og kommet halvveis i oppkledningen, så tikker det inn en melding 30-50 min før... Og heller ikke dette er første gangen, og heller ikke første jenta dette skjer med for å si det slik. I verste fall hører man ikke noe i det hele tatt.

     

    Hvor ble det av respekten for andres tid?! Jeg har bedre ting å gjøre enn å forberede meg til dater som ikke blir noe av og sette av tid til ingenting! Vurderer nesten å lage en egen tråd om dette tema.

     

    Anonymous poster hash: e8647...4fb

     

    Du kan dra på date med meg :D

  10. 1. Selvfølelse er en utrolig viktig ting å ha når man skal begynne å date. Og det du sier med at du har slitt med vekt osv kan man jo bare gjøre noe med selv. Begynn å sett opp et kosthold og treningsprogram til deg selv. Dette vil jo ikke bare gi deg overskudd, men kanskje mer selvtillit når det kommer til jenter. Det er mange som tror det er vanskeligere enn det det er - når det kommer til "å komme seg i form"..men man må bare dra seg selv i skinnet og starte. Søk på nettet og finn noe som passer til deg. Eller så kan man jo starte på treningsstudio - der kan man jo også være heldig å møte noen.

     

    2. Studer litt kroppsspråk og slikt, er utrolig interessant og se hvordan jenter/mennesker generelt oppfører seg rundt deg. Kroppsspråk kan si mye mer enn det ordene avslører. Søk det opp på YouTube f.eks.

     

    3. Kommunikasjon Hackings

    Alle vet at mennesker liker å snakke om seg selv. Sånn er det bare, still spørsmål som får hun til å måtte svare mer enn bare ja og nei. Få hun til å ville fortelle om ting hun brenner for osv. Og hvis du virker interessert er det bare bedre.

     

    Er så mye mer jeg kunne lagt inn i dette. Er så trøtt pg skriver på mobilen, men kan oppdatere denne i morgen. Du sier det at du vil komme i lag med en jente. Det er jo en prosess som kan ta tid, men man må jo ikke gi opp. Selvom jente kanskje ikke er interessert med en gang, kan hun bli det. Jeg dreit meg ut der en gang. Var en gutt som ga meg hans fulle interesse for lang tid, vi var mye sammen, jeg "dumpet" han og angret grovt etterpå. Prøvde å få han tilbake, men var ikke lett. Noen ganger skjønner vi jenter ikke helt hva vi vil ha før vi mister det.. Men ja, dette ble babbel.

     

    Edit! Leste at noen sa tider her.. Tror ikke jenter tar tinder like seriøst som gutter., sååå ville kanskje ikke satset på det ? Meen sukker.no eller noe, er jo litt mer "seriøst" og ikke så bare sex.

  11. Dette fremstår for meg som seiglivede kjønnsroller. Hvordan ville dere jenter reagert om en gutt var "gnien på sakene" og ville vente i ukes- og månedsvis for å være sikker på at han ikke bare blir utnyttet? Likestilling bitches!

     

    Hadde en gutt vært geniene på sakene til meg tror jeg han hadde fått meg fortere til sengs enn om han prøvde for mye. Haha.. Det er faktisk helt seriøst. Han hadde fått en liga av ny standard. Og jeg hadde respektert det., hadde vel tenkt at han ikke hadde hatt bra tidligere forhold, eller blitt såra. Ville prøvd å vinne tillit! Om jeg var interessert så klart.

  12. Føler at det er mange her som blir provoserte av det TS mener her. Det er jo dette som viser forskjellen på oss. Kvinner har ofte et litt mer følelsesmessig bånd når det kommer til sex, de knytter seg fortere. Det ligger i naturen vår, når sex er opprinnelig til for å reprodusere. Derfor blir kvinnen mer knyttet i og med at hun bærer frem barnet. Menn skulle ikke ta seg av dette barne i samme grad som kvinnen. Så det ligger jo i naturen til begge. Jeg syntes det personlig er mye mer spennende også å vente med sexen, og det er hvert fall pirrende om gutten er helt okay med det. Menn som er innpåslitne og går rett på sak med en gang, eller veldig fort. Er ganske turn off.... (For meg i alle fall!)

    • Liker 1
  13. Jeg er egentlig helt enig med TS her. Svært få oppegående jenter går bevisst etter drittsekker. Syntes det er litt morsomt at dere tror vi går bevisst etter dette. Grunnen til at jeg kan si meg enig i TS, er fordi jeg har vært/er oppi samme situasjon selv. Jeg syntes samfunnet i dag har blitt så twisted. Det er akkurat som sex ikke betyr noe lengre, det er bare en fysisk økt som to mennesker kan ha sammen. For min del så er det så mer enn det. Jeg sier ikke at det bare er gutter som er sånn, jenter også.. Har vært der selv, men det ga meg absolutt ingenting.

    Det er ikke alltid så lett å skille en drittsekk mellom en gutt som virkelig er interessert. Hvert fall ikke hvis de bokstavligatalt sier alt og gjør alt for å komme nedi buksa på deg... dvs , manipulasjon, ljug og spill. Alle jenter burde nesten lese "the game" eller sette seg ordentlig inn i gutte psykologi.. Hvis ikke gutten kan respektere at hun vil vente, så er det vel ikke noe å samle på? Er du ordentlig interessert i noen, lar du dem få tid. Jeg skjønner utrolig godt hvorfor vi får denne "forsvarsmekanismen", det er faktisk veldig bra vi setter standard for oss selv, jenter! :) Let him wait!!

    • Liker 1
  14. Hvorfor så ekstremt aggresive da folkens?

     

    Han har ikke vert utro, han forteller henne at det kan skje før det skjer så hun kan bryte forholdet hvis hun ønsker. Det er jo hennes beste han har i tankene og ønsker ikke at hun skal bli såret når det skjer.

     

    Dette er da helt fair av han å gjøre, jeg ser ikke noe galt i det.

    Jeg syntes ikke det er fair. Er de sammen , så skal du ikke gå rundt å si sånn. Sett deg i posisjonen til jenta. Du er kjempe glad i kjæresten din, også sier hun at hun tenner på alle de kjekke guttene hun vet om, hvor bra hadde det fått deg til å føle deg? Det er bare helt vilt å si det til kjæresten sin. Det er nesten som han prøver å gjøre hun sjalu.. Men om ikke, så er det bare mer drittsekk. Så klart tenner man på andre selv om man er i et forhold.. Men man går jo ikke rundt å sier det til kjæresten man er sammen med, om man vil fortsette å være sammen. Er vel den ultimate guiden til "How to get dumped" ..

    • Liker 1
  15.  

    Sant nok. Men jeg tror han lest mye om hvordan den kvinnelige hjernen fungerer. Forstår ikke helt på hvilken annen måte han klarte å sjonglere med så mange jenter på en gang.

     

    Det kalles erfaring, du var åpenbart bare ett hakk i sengestolpen, som mange andre. Menn er av evolusjonære årsaker programmert til å ville ha sex med flest mulig kvinner, det handler underbevisst om reproduksjon. Hvorfor skal det være så vanskelig å holde på med flere damer samtidig? Framgangsmåten han kjørte på deg, gjorde han nok på de andre også. Først vinner han tillitten din, skaper trygghet og en dyp emosjonell forbindelse og får deg til føle at du er spesiell for han (ingen kvinne liker å være nummer to,tre,fire osv osv). Kombiner dette med mye fysisk berøring og frigjøring av oxytocin i huet på deg og BAM, resten er som å stjele sukkertøy fra en treåring med downs.

     

    Jeg ser forresten ikke noe problem med det han gjorde, han fortalte deg bare det du ville høre for å gi han tilgang til sukkerveggene. Du var bare naiv nok til å tro at du hadde større betydning for han enn det du faktisk hadde ;)

     

     

    Jeg er helt enig i en ting du sier , at jeg trodde jeg hadde i alle fall LITT større betydning for han enn hva jeg faktisk hadde. Jeg visste jo hele veien hvordan han var, så heldigvis har jeg ikke noe knust hjerte. Jeg fant han interessant fordi jeg ikke helt skjønte hvordan han kunne gå å ødelegge venninne forhold ved og ligge med venninne til de han hadde vært på osv. Greit nok at du ligger rundt, men denne gutten tok det til et helt nytt level. Og ja, erfaring! OM han hadde LANG erfaring. Men jeg tenker av den erfaring blir du også litt voksen i hue etterhvert. At det å gå rundt å ligge med 10 forskjellige jenter hver måned nødvendigvis ikke gjør deg lykkelig. Jeg tror lite på det at du kommer i kontakt med dine egne følelser ved å holde på sånn. Prøvde også å fortelle han dette, og han sa at han ville bli forelsket og finne seg ei, men han var helt "fucked up" når det kom til følelser.

     

    Jeg følte meg ikke "played" før jeg fikk vite at han hadde hatt et "fuckfriend" forhold til en av mine "bedre venner" i over 3 måneder, på denne tiden prøvde han også å få meg til sengs, samtidig som han allerede var i sengs med hu. Normale folk gjør ikke sånn, eller folk med en smule empati, gjør det bare ikke.

     

    Alt det du forteller om den metoden, stemmer nok godt overens med det han gjorde. Men det er skremmende å vite at man faktisk aldri kan vite om folk ljuger deg opp i tryne eller om de forteller sannheten. Jeg valgte å tro han fortalte sannheten, ikke fordi jeg følte meg så sykt spesiell, men fordi jeg er vant med at gutter kan bli fort interessert i meg. OG merk, det sier jeg ikke for å virke blærete. Det er sant. Så jeg tenkte, jaja.. kanskje han faktisk snakker sant.

  16.  

    Utrolig morsomt og interessant og lese hvordan mange gutter "manipulerer" seg inn til hjertene til oss stakkars jenter :wow: Jeg har lenge vært opptatt av psykologien av hvordan gutter og jenter oppfører seg forskjellig i situasjoner. Det har vel generelt aldri vært et problem for meg å spotte en "player", eller en som virkelig bare vil i buksa di.. Men den siste gutten jeg var interessert i han brukte virkelig mange skittene triks på meg, det er som en åpenbaring å lese de første sidene på denne tråden :rofl: HVOR DUM kan man bli.

     

    Han spurte om drømmene mine hele tiden, prøvde åpenlyst å komme seg inn i mitt emosjonelle state, for å si det sånn. Visste det på en måte innerst inne, men den lille idiotiske og optimistiske stemmen i meg sa "han kan jo FAKTISK være oppriktig interessert" .Alle bitene bare faller helt på plass nå. Han er den perfekte pick - up artist. Jeg er sikker på at han har lest bøttevis av bøker og teorier. Hvis jeg var lei meg eller noe, så ville han alltid trøste meg , for å så prøve seg etterpå. LOL.

    Heldigvis var jeg ganske vanskelig mot han, fikk han virkelig til å jobbe. Nettopp fordi jeg visste hvordan han var fra dag 1. Men likevel falt jeg for det etterhvert. Nå er han heldigvis long gone og ute av livet mitt. Sånne gutter som han har lært meg hva jeg skal holde meg unna i fremtiden og det er jeg takknemlig for.

     

    Tror jeg skal sette meg enda mer inn i dette altså! Veldig interessant :roll:

     

    Han kan også ha plukket det opp uten å ha lest en eneste side om sjekking, da sjekketeori i bunn og grunn bare går ut på å utvikle og integrere kvaliteter som stort sett alle attraktive menn i større eller mindre grad innehar.

     

    Sant nok. Men jeg tror han lest mye om hvordan den kvinnelige hjernen fungerer. Forstår ikke helt på hvilken annen måte han klarte å sjonglere med så mange jenter på en gang. En ting jeg vet, er at han tok aldri nei for et nei. Han ga seg ikke før han fikk til det han ville :-P Altså akkurat som jeg bare var et mål han måtte investere tid og krefter i. Han dreit fullstendig i om han knuste hjerter på veien. Rett og slett rein manipulering. Han sa så mye til meg, som bare viste seg å være "prat" i ettertid. Såå.. Håper det ikke ligger naturlig for han, for å si det sånn.. Da har han et problem.

  17. Utrolig morsomt og interessant og lese hvordan mange gutter "manipulerer" seg inn til hjertene til oss stakkars jenter :wow: Jeg har lenge vært opptatt av psykologien av hvordan gutter og jenter oppfører seg forskjellig i situasjoner. Det har vel generelt aldri vært et problem for meg å spotte en "player", eller en som virkelig bare vil i buksa di.. Men den siste gutten jeg var interessert i han brukte virkelig mange skittene triks på meg, det er som en åpenbaring å lese de første sidene på denne tråden :rofl: HVOR DUM kan man bli.

     

    Han spurte om drømmene mine hele tiden, prøvde åpenlyst å komme seg inn i mitt emosjonelle state, for å si det sånn. Visste det på en måte innerst inne, men den lille idiotiske og optimistiske stemmen i meg sa "han kan jo FAKTISK være oppriktig interessert" .Alle bitene bare faller helt på plass nå. Han er den perfekte pick - up artist. Jeg er sikker på at han har lest bøttevis av bøker og teorier. Hvis jeg var lei meg eller noe, så ville han alltid trøste meg , for å så prøve seg etterpå. LOL.
    Heldigvis var jeg ganske vanskelig mot han, fikk han virkelig til å jobbe. Nettopp fordi jeg visste hvordan han var fra dag 1. Men likevel falt jeg for det etterhvert. Nå er han heldigvis long gone og ute av livet mitt. Sånne gutter som han har lært meg hva jeg skal holde meg unna i fremtiden og det er jeg takknemlig for.

    Tror jeg skal sette meg enda mer inn i dette altså! Veldig interessant :roll:

×
×
  • Opprett ny...