Gå til innhold

-_Brukernavn_-

Medlemmer
  • Innlegg

    156
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -_Brukernavn_-

  1. Hører mye snakk om at varme ødelegger cpuen,men hvor går grensen og stemmer det egentlig ?  og finnes det noen fakta / forsøk testing på dette??

    Har selv en Q6600 som går på 50-55grader på idle og 60-70 grader i spill. har forsøkt å finne info om grense for høyeste anbefalte tempratur på intel sine sider ,men  fant ikke noe.

    min forrige cpu og hovedkort var ofte veldig varm  ,men den har holdt like fint i mange år fordet. fint om noen har en link eller lignende angående dette

    9465588[/snapback]

     

    Jeg vil anbefale deg å lese på intel sine sider. Der har du svarene dine. B0 tåler faktisk mer varme enn B3.

  2. Q6600 er veldig varm, du vil ligge rundt 50 grader C på idle og noe mer på load. Festeordningen på 775 er idiotisk. Det skal si klikk (x1 x2?) når du dytter ned taggen ned i hovedkortet på festeanordningen, men kjøleren sitter fortsatt dårlig. Festeplaten til prosessoren har en tendens til å bøye seg, så du får bedre kontakt om du tar den av. Med min gamle Socket A AMD ble kjøleribben varm, jeg sliter med å få til dette med min

    q6600. Skal gjøre alt på nytt for å se om det hjelper. Om du går på "Arctic silver" sine hjemmesider ser du hvordan man skal legge på kjølepasta. Tror du heller skal følge deres råd enn å fylle hele varmesprederen jevnt med pasta. Skulle gjerne byttet ut min B3 med B0 da B3 blir varmere og tåler mindre varme.

  3. Min PSU lage kjøleskap/knitrelyder, ganske høyfrekvente. Dette er noe man får ved en defekt PSU. Det beste er å ta kontakt med support. Dette er ikke sammenlignbart med lesearm og rotasjonsstøy fra harddisken. Heller ikke sammenlignes med viftestøy. Du merker det fort om du har en stille PC.

  4. Sannsynligvis strømforsyningen din, kalles elektrisk støy. Hadde engang en "Ultra Silent" strømforsyning, eneste problemet var at den ga fra seg en meget skarp pipelyd hele tiden. Ente opp med å måtte skru viftene på full guffe for å prøve å overdøve lyden litt.

    Du kan jo prøve å lytte etter hvilken komponent lyden kommer fra. Hvis det ikke er fra PSU'en, men HK eller skjermkort, kan det hende at en "capasitor" på komponenten holder på å ta kvelden.

    9373231[/snapback]

     

    Vel det elektriske støyet ditt fikk jeg på min NorthQ som var god nok grunn for at jeg fikk ny. Den nye jeg fikk tilbake har ikke sånt støy, den er musestille.

×
×
  • Opprett ny...