Gå til innhold

Ovindahl

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ovindahl

  1. Jeg leter etter en GPS-dings som kan monteres i et kjøretøy og videresende posisjonen via mobildata i sanntid. Jeg vet det finnes, men har ikke funnet noen der brukeren selv kan velge hvor posisjonsdataene skal sendes. Noen som vet om det finnes noe slikt? Mulighet for eksterne antenner er også et pluss..

  2. Jeg leter etter en GPS-dings som kan monteres i et kjøretøy og videresende posisjonen via mobildata i sanntid. Jeg vet det finnes, men har ikke funnet noen der brukeren selv kan velge hvor posisjonsdataene skal sendes. Noen som vet om det finnes noe slikt? Mulighet for eksterne antenner er også et pluss..

  3. Da ser det ut som om Acer Aspire TimelineX 5820TG ligger best ann foreløpig. Noen synspunkter på om Acer Aspire 5553G kan være et alternativ? Quad-core, 50% mer RAM og 140GB større harddisk til samme prisen må vel være en fordel? Den mangler for såvidt bluetooth, noe som er relativt uviktig for min del..

     

    Hadde vært konge med noen begrunnede synspunkter på dette! Hvilke fordeler/ulemper har maskinene overfor hverandre?

  4. Denne rakkeren er satt ned med 1000kr. Acer Aspire TimelineX 3820TG 13.3"HD LED Radeon HD5650,Core i5-450M,4GB RAM,320GB HDD,kamera,67 Wh batteri,BT,W7H, pris 6995kr. Den har veldig god spec og klarer alle nye spill som f.eks Bad Company 2 i medium innstillinger. Og den er ikke svær. :thumbup:

     

     

    EDIT:Review Acer Aspire 3820TG-334650MN Notebook

     

    Takk for svar!

     

    Har du (eller noen andre) noen synspunkter på den maskinen opp mot f.eks denne: http://www.netonnet.no/art/startpageno/HP-Paviliondv6-2165eo/126848.4854/

  5. Hei, har planer om å kjøpe meg en god allround-laptop som først og fremst skal brukes til skolearbeid, film, musikk osv, men også noe spilling/bilderedigering osv. Krav:

     

    • Skal være rask og responsiv
    • Ikke være veldig stor (uten at jeg vil definere det noe tydeligere :roll: )
    • Brukbar batterilevetid
    • Helst HDMI-utgang
    • Bør helst se ok ut og ha litt "kvalitetsfølelse" over seg

     

    Vil selvfølgelig bruke minst mulig, og er opptatt av å få mye for pengene. Typiske supertilbud/internetttilbud/åpningstilbud ol. er midt i blinken, men lave fastpriser er selvfølgelig også greit.

     

    Datamaskiner som har fått gode resultater i tester, brukeromtaler osv er også en fordel. Jeg ser for meg en prisklasse på 6-8000 kr, men utelukker ikke å betale mer ved veldig gode tilbud. Bestiller innen to uker.

     

    På forhånd takk!

  6. Hvordan fungerer sense for dere som har installert det? Er vel litt mer RAM på Heroen så skulle tro det ikke kjørte optimalt på magicen, eller?

     

    Kan forøvrig anbefale følgende apps:

     

    Glympse - Lar deg sende en link per sms/epost med en link som gir leseren et midlertidg kart med din nåverende posisjon.

     

    ACast - lar deg abonnere på, og laster automatisk ned podkaster.

     

    dgAway - lar deg sende sms automatisk til inkommende anrop dersom du er opptatt + mer

     

    Gmote - fjernkontroll til musen + musikk/video for PC

     

    My Tracks - tar opp reiseruter via GPS og gir deg fart,distanse osv.

     

    Wikitap - oppslagsverk

     

    Wikitude - viser severdigheter i nærheten i kamerasøkeren ved hjelp av GPS + kompass

  7. Er på utkikk etter en tjeneste/plugin som gjør det så enkelt som mulig å lagre/åpne dokumenter fra min Google docs-konto fra Microsoft office 2003/Open office (3) (helst begge), gjerne satt opp på samme måte som lagring/åpning lokalt. Det viktigste er at det er raskt og enkelt ibruk. Noen som vet om det finnes måter å gjøre dette på?

     

    På forhånd takk!

  8. Du har aldri rett til å få utgitt operatørlåskoden før det har gått 12 mnd, men telenor gir som eneste operatør ut denne gratis dersom du binder deg til et abbonnement i 12 mnd.

     

    Dersom du binder deg til et abbonnement hos en operatør i 12 mnd, men sier opp abbonnementet før bindingen er over (som sannsynlighvis medfører en bruddavgift), har du rett på å få utlevert operatørlåskoden gratis fra og med dagen abbonnementet er oppsagt.

     

    Eventuelt går det ann å be operatøren om å få operatørlåskoden uten å bryte bindingen på abbonnementet, noe som vanlighvis vil koste 3-800 kr.

     

    Den siste muligheten er selvfølgelig og fjerne operatørlåsen selv uten hjelp fra operatøren hos f.eks unlock.no

     

    Håper dette hjalp!

  9. TouchFlo 2D er i utgangspunktet ikke er utgitt for installasjon på andre telefoner enn den/de det kommer ferdiginstallert på. Grunnen til at det kan lastes ned og installeres på andre telefoner er at brukere/utviklere på XDA-Developers har klart å "trekke" programvaren ut av telefonen(e) TouchFlo 2D kom med. De regner ikke TouchFlo 2D for andre telefoner å være "ferdigutviklet" og de utgir dermed programvaren Beta-stemplet. Det finnes en norsk ordbok, men den er så langt jeg vet ikke implementert for enkel installasjon enda.

     

    Takk for bra svar!

    Hva med vanskelig installasjon? ;-)

  10. Dersom man kjøper en telfon med binding til et telenorabbonnement gir telenor ut operatørlåsen gratis etter dag 1. Det vil si at dersom du finner en telefon med telenorabbonnement der totalprisen over ett år er lavere enn det telefonen vanligvis koster, kan du kjøpe telefonen med et helt nytt telenorabbonnement som du ikke bruker, men bare betaler ned i et år, og heller bruke ditt vanlige abbonement i telefonen.

×
×
  • Opprett ny...