Gå til innhold

Chester

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chester

  1. Vet folk kommer til å hate meg for nybegynnerspørsmål, men jeg har ingen aning hva jeg driver med!

     

    Jeg har ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series skjermkort

     

    Jeg leste på guiden for drivere her på forumet og gikk inn for å instalere Catalyst driveren til ATI. Ikke mitt smarteste trekk tydeligvis for dette skapte en del problemer. Jeg får ikke oppløsningen høyere enn 1024x728, og det eneste alternativet er 640x480. Det kan nesten virke som maskinen oppfatter skjermen min som en TV-skjerm. Jeg har eksperimentert en del frem og tilbake med rollback på driver (som ikke fungerer) og endring av andre instillinger.

     

    Til slutt fant jeg ut at alternativet mitt var å installere 4.1 driveren til mobilty skjermkort, men under installasjonen ber dem meg gå tilbake til en VGA driver før jeg får installert gjeldende driver. Hva i all verden er det jeg har lagt meg ut på? Noen som har svar peiling?

     

    Takk på forhånd :)

  2. Jeg har da kjøpt meg en ny PC på denne hjemme-pc ordningen som har herjet i sommer. Der har min CD-key forvillet seg inn i bosset, og jeg har dessverre mistet den. Maskinen er fortsatt like fint oppe og går, men jeg kan ikke formatere før jeg har fått tilbake CD-keyen. Kan jeg på noen måte hente denne fra REGEDIT, eller noe lignende?

     

    Takker for svar på forhånd!

  3. Jeg har installert LiteStep på min maskin, og har store problemer med det. Jeg har installert et skin som tydeligvis ikke fungerer som det skal, og når jeg starter opp maskinen stopper den i oppstartsfasen av windows. Den eneste måten jeg kommer inn på maskinen er å kjøre den i sikkerhetmodus som administrator. Da starter windows med de gamle konfigurasjonene. Jeg gikk inn på LiteStep-mappen for å avinstallere programmet, men hadde ikke tilstrekkelig med administratorrettigheter til å utføre handlingen(?). Jeg kommer meg ikke inn på min profil (som også er eneste og er administrator profil), så jeg får ikke slettet det. Kan jeg få slettet dette programmet, eller skiftet over til et fungerende skin på noen måte?

     

    Det hjelper ikke å avslutte programmet ved å bruke "ctrl+alt+del", ingen endring skjer...

     

    Takker på forhånd for hjelp

  4. Hei!

    Har skaffet meg PS2 Online, og har et par større problemer. Allerede i nettverksinstillingene må jeg skrive inn manuell IP-adresse/Nettverksmaske/Gateway for å kunne logge meg på, men når jeg taster inn DNS-adressen min, får jeg feil. Jeg er sikker på jeg har skrevet inn DNS adresser skikkelig, men likevel får jeg feil.

     

    Noen som har en viss anelse hvordan jeg skal få denne til å fungere? :cry:

  5. Hei!

     

    Jeg har installert XP Pro for et par dager siden, og har møtt på noen problemer. Alt tyder på at det er et virus, men jeg har ingen anelse hvordan jeg skal fjerne det. Jeg har kjørt Norton Antivirus 2004 scan, og den fant ut at jeg hadde W32.Blaster og W32.Blaster.C... Jeg har klart å fjerne C-viruset ved hjelp av guider på norton sine sider. Problemet er når jeg laster ned FixBlaster programmet kommer det at jeg ikke har administrator-rettigheter til å kjøre filen. Jeg er da administrator, og eneste bruker på maskinen, så ejg skjønner ikke hvorfor jeg ikke får den installert?!

     

    Noen tips?

     

    EDIT: Jeg får heller ikke installert noe fra windows update pga jeg har gale tidsinstillinger på kontrollpanelet(?)

  6. Jeg beklager hvis dere tolker dette som spam, men jeg lagde et innlegg på firmware forumet, og en svarte meg på nøyaktig disse spørsmålene. Vel, her er svaret hans:

     

    You need to use mtkflash in DOS to make a backup of ES0E.

     

     

    Jeg har ingen anelse om hva dette kan bety. Er det noen som kan "oversette" til meg som om jeg var en seksåring?

  7. Nå er jeg meget redd brenneren er ødelagt siden jeg prøvde å gå videre uten backupen.

     

    Jeg prøvde å update til 411s firmwaren, men får denne meldingen:

     

    damn.jpg

     

     

     

     

     

     

     

    EDIT: oNå ble jeg glad! Jeg restartet maskinen med knappen, og da den startet opp igjen var alt som før! Neste gang skal jeg ikke eksperimentere slik :p

  8. Først: Sorry at jeg røsker frem gamle topics

     

    Til selve problemet:

    Jeg har tydeligvis en av de nye brennerne, siden jeg ikke klarer dette skikkelig.

    Jeg klarer fint å ta backup av EEPROM, men når jeg skal ta backup av Firmwaren får jeg denne meldingen:

    Liteon.jpg

     

    Jeg har ingen anelse om hva jeg skal gjøre for å få det fikset, og jeg finner heller ikke mye hjelp på firmware forumet... Noen som kan hjelpe meg?

  9. Du har nok en litt bedre utgave av kortet enn meg, ja. Jeg kan tenke meg du kjører dette kortet:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...24&GrpID=1&s=pl

     

    mens jeg kjører dette:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...24&GrpID=1&s=pl

     

    Angrer på kjøpet mitt, men siden det var ukes komplett, og jeg var mer eller mindre blakk, så kjøpte jeg ganske desperat dette kortet. Det blir nok det første på denne maskinen som byttes ut med mindre jeg får klokket det enda høyere uten særlig artifacts :)

  10. Jeg har klokket det med nVidias orginale drivere, og bare testet meg frem litt. Ligger nå på:

     

    2D - 270/433

    3D - 314/433

     

    OPPDATERT:

    2D - 270/451,64

    3D - 338/451,64 (Nå begynner det å ligne noe. Håper på å komme meg opp der du ligger i løpet av de neste dagene ;))

     

    Regner med å jobbe litt mer med dette i løpet av natten, men det gå ikke lange tiden før man får artifacts-

     

    Er forresten helt enig i at dette kortet suger hardt ;)

     

    Kan edite når jeg har kommet litt lengre i prosessen

  11. Dere har sikkert hørt denne før, men jeg prøver meg.... Jeg satt å lastet ned et program til telefonen min, og den startet å kopiere filen over til 'installasjon'. Den drev å kopierte en stund, men så låste den seg, og jeg får en melding som lyder: 'Oppstart av telefonen misslykdes. Kontakt den lokale forhandleren'

     

    Kan jeg på noen måte resette telefonen eller noe lignende, slik at jeg i det minste får den på, eller må jeg gå ned på expert med den igjen (for tredje gang :x )?

     

    takker for svar.

    -Chester

  12. Hei!

     

    Da jeg kjøpte min N3650 for to måneder siden, var alle wap-instillinger innstilt da jeg fikk telefonen, men jeg hadde et problem med et 7-tall som ikke fungerte. Jeg sendte den på service, og de formaterte telefonminnet mitt, og da forsvant også wap-instillingene min. Da jeg fikk den tilbake gikk jeg inn her og satt inn instillingene, men det er fortsatt en ting jeg mangler...

     

    Da jeg kjøpte telefonen min kunne jeg laste ned filer fra internett (www) som f.eks sis filer, og installere dem på telefonen, men når jeg nå prøver det igjen, får jeg en feilmelding om at siden ikke kan åpnes.

     

    Hvis noen skjønner hva jeg mener, så lurer jeg på hvordan jeg kan få lastet ned filer fra f.eks FTP-serveren min igjen

     

     

    (Beklager på det sterkeste at jeg lagde nok et nytt N3650 topic)

     

    - Chester

  13. Det kjipeste med multiplattform er at i 90% av tilfellene er grafikkmotoren lik på alle versjoner. Nå vet jo alle (sikkert ikke alle, enda) at både GameCube og Xbox er kraftigere enn ps2, men man må likevel spille på PS2 nivå. Det er vel egentlig det kjipeste.

    Ellers går jeg god for multi :)

     

    Jeg klager selvfølgelig ikke over at det kommer et nytt MGS-spill, men det irriterer litt at jeg aldri får spilt det ;):(

  14. :lol:

     

    Hvis du tror PS2en din ikke funker bedre med prosjektor og anlegg til flere hundre tusen, men kun på 14¨ så tar du litt feil!

    Bare p.g.a at man kan kjøre en helt syk oppløsning på Xbox med f.eks prosjektor betyr ikke dette at det er tabu å ha noe annet i verden!

     

    Xbox duger like fint på ditt 14¨ som PS2en din duger på det, og lyden er like bra som på ps2. Selv om Xbox har muligheten til å kjøre bedre oppløsning, og bedre lyd betyr ikke det at Xboxen ikke duger på noe annet!

     

    Du bør seriøst teste en Xbox en gang. Du snakker som om du hadde mer peiling enn det du egentlig har. Tror du ville blitt overrasket om du hadde bare sett på "den store, stygge, dumme, ondskapsfulle, fordomsfulle" Xboxen i butikken en gang.

    Ikke snu deg vekk hver gang "åååå, neeei Xbox.. Søren, den er så dårlig, tør ikke se på den" :'(

     

    jesus

  15. Det hele var en simulasjon av Shadow Moses, ikke et treningsoppdrag. Colonel var en A.I, ja, men det var ikke Rose. Hun jobbet for The Patriots, men ble forelsket i Raiden likevel.

     

    Grunnen til at Colonel begynte å tulle så mye på slutten var fordi at E.E satt i viruset, noe som gjorde at den fikk et virus, og funket ikke helt slik som den skulle!

     

    Hvis det var noe annet du lurte på er det bare å spørre! :)

  16. Et av de spillene som går i katogorien 'Skuffende'! Alt man gjør gjentar seg, man sitter der og føler man har gjordt ting fjorten ganger tidligere!

     

    Grafikken er godkjent, uten tvil! Veldig bra character animasjoner.

     

    Det han :woot: sier om at spillet er hysterisk morsom er jeg ikke enig i! Man ler kanskje de første gangene man trykker på 'humo'-knappen, men etter det blir det kanskje litt barnslig!

    Jeg ville heller satset på et annet plattform-spill, hadde jeg vært deg!

  17. Turn Based RPG har ikke så spennende fighte-system at man kjøper spillet på grunn av det

     

    JohndoeMAKT: ska vi ta'n? :evil:

     

    TBRPG er genialt... no stress...:D pluss at det gjerne blir kule scener av det... men Kingdom Hearts var jo absolutt ingen skuffelse fra SquareSoft, da...

     

    er vel riktignok bare SquareSoft som KAN lage TBRPG til konsoll? ;)

     

    Man begynner vel å gå lei Turn Based RPG ganske snart. Det er jo tross alt et av de eldste fightesystemene! Helt siden NES har jo Turn Based vært mote, og nå er det gud-vet-hvor-mage-år siden den ble sluppet, og må si det ikke er det mest spennende fighte-systemet! Nå som vi har skikkelig 3D er nok Real Time RPG det beste alternativet!

     

    Men for all del! Det er mange som fortsatt er fan av denne type spill, men 600,- for å trykke intenst på en magic- og en action-knapp, uten noe story som trekker spillet på rett spor?!

    Jeg vet ikke med deg/dere, men det er det siste jeg kunne tenke meg... :shrug:

×
×
  • Opprett ny...