Gå til innhold

Benbjo

Medlemmer
  • Innlegg

    23 936
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Benbjo

  1. 3 hours ago, Tomeito said:

    Hvorfor tenker du det? Jeg er heller ikke så fan av traileren, men synes ikke det ser ut som en flopp (selv om jeg er redd det kan ende der.....)

    Serien kommer i kjølvannet av Game of Thrones og forsøker å ri på den bølgen. Pleier sjeldent å fungere særlig godt. Sannsynligheten for at serien blir kansellert etter sesong 1 er stor. Sannsynligheten for at serien blir fullført er nesten 0.

    Var stor fan av bøkene i min ungdom. Klarte dessverre aldri å fullføre serien. 

    Skal gi serien en sjanse, men traileren var ikke spesielt oppløftende. 

  2. 10 hours ago, graavik said:

    Og vi kan heller ikke utelukke "Rosa Elefanter" eller at "Månen er en ost"? :xmas:

    Tja, rosa elefanter er jo ikke så usannsynlig at er mulig. 

    Det som ikke er usannsynlig er at folk blir sensurert på de vanligste plattformene og må bruke sider som bitchute eller slikt i stedet. Akkurat det som ville skjedd dersom myndighetene ville kontrollere informasjon. Whistleblowers må bruke alternative platformer. 

    Derfor kan vi heller ikke bare forkaste tanken om at det er det som skjer på bitchute og lignende 

    • Liker 1
  3. 2 minutes ago, Liquidkey said:

    Nei. Å ikke ta 3p eller score er helt krise. Hvis dette snur skjer det ikke ved et fyrverkeri. Nå er noe av presset i det minste fjernet mot Burnley-kampen.

    Norwich på hjemmebane er et lag man skal kjøre over og vinne med 3 mål mot. Ikke flakse seg til seier mot. 

  4. 9 hours ago, Hapi70 said:

    Yup. Men hvorfor tror du ikke det er en konspirasjon? Hvorfor ellers skulle man forske på virus og gjøre de mer dødelige?

    Det forskes på farlige ting hele tiden uten at det foreligger noen konspirasjon bak. 

    Dersom det ikke forskes på det ukjente så får vi heller ikke ny kunnskap. 

    Coronavirus generelt vet vi ikke så mye om enda 

    • Liker 1
  5. 18 minutes ago, Hapi70 said:

    Først lager man et virus, så slipper man det ut på befolkningen, og så "utvikler" man en vaksine som man distribuerer for det.

    Problem - reaction - solution - om og om igjen, så lett som bare det...

    "Den venstreorienterte nettavisen the Intercept har fått ut 900 sider med Anthony Faucis  korrespondanse. Den viser at Faucis institutt ga over tre millioner dollar til New York-baserte EcoHealth Alliance som brukte pengene på gain-of-function-forskning i Wuhan. Gain-of-function tar virus fra flaggermus og andre dyr og gjør dem mer smittsomme og dødelige. Det er stor sannsynlighet for at det er dette viruset som har skapt covid-pandemien."

    https://www.document.no/2021/09/08/fauci-finansierte-virus-forskning-i-kina/

    Som ikke konspirasjonsteoretiker så tror jeg også viruset er lekket fra lab. Det virker som den mest sannsynlige forklaringen når vi vet at det ble utført gain of function forskning på koronavirus i Wuhan 

  6. 1 hour ago, DaniNichi said:

    Hen postet jo kilder på at vaksinen kan være skadelig for framtidig immunitet noe jeg ikke var klar over , men jo mer jeg søker rundt det så mer gode kritiske kilder finner jeg som tilsier at det kan være skremmende korrekt.

    Og dette er jo spesielt ille for barn.

     

      

    Leste en studie for noen uker siden der de blant annet fant at Delta-varianten er to mutasjoner unna å forårsake ADE 

  7. 32 minutes ago, Hapi70 said:

    Det kan jeg godt gjøre hver eneste dag om så er, men når jeg gjør det virker det ikke som det er så velkomment... JEG bruker selv kun Medical Medium's informasjon og har de redskapene JEG trenger. Han har gitt ut en PDF for denne pandemien som heter "Virus protection", den har jeg lastet ned gratis fra hans side, her:
    https://www.medicalmedium.com/medical-medium-101.htm

    Der er det veldig mye man kan gjøre for å slå ned dette viruset om man får det i kroppen. Vitamin C-sjokkterapi, zinksjokkterapi, sitronmelisse, helbredende buljong med urter, hyllebærsirup, fjerne mat som mater viruset, redusere fettet i kosten mens man er syk, ta rå vitløk, timiante, ingefærte, ingefær-og gurkemeie shots osv. osv.
    Det aller mest akutt effektive er kanskje disse to, dette kan man gjøre med en gang man merker at man blir syk, og slå ned viruset i løpet av kort tid:
     

    601296197_Skjermbildefra2021-09-0821-38-02.png.d1df6fc0e14348fb74d63e3c6daf9118.png

     

    Flere gode redskaper fra PDFen:

    https://www.medicalmedium.com/blog/celery-juice

    https://www.medicalmedium.com/blog/foods-to-avoid-for-healing-chronic-illness

    https://www.medicalmedium.com/blog/healing-benefits-of-b12

    https://www.medicalmedium.com/blog/lemon-balm

    https://www.medicalmedium.com/blog/healing-broth

    https://www.medicalmedium.com/blog/elderberry-syrup

     

    Han inkluderer også forholdsregler for virusbeskyttelse som ikke myndighetene har inkludert i sine: 1293221119_Skjermbildefra2021-09-0822-04-06.png.a51d5e52f58eaf4795575f17a23c5ce0.png

     

    Sinksjokk terapien til MM har nådd langt har jeg sett. Jeg var på kanalen Scammer Payback på youtube i går, der Pierogi som er kanalverten var litt snufsete og ute av form, og han tok tre rør med sink på direkten. Han vet kanskje ikke helt hvordan man gjør det eller at det er fra MM, men han har sinken i alle fall, og det kommer til å hjelpe både han og familien hans. Det er så godt å se :)

    Punkt 8-14 her er bare tull. Viruset er hovedsakelig luftbårent - ikke fra overflater. 

  8. 2 hours ago, Hugo_Hardnuts said:

    Du kunne jo - igjen - faktisk sjekket din egen påstand før du fremmet den. Her er en blog som går igjennom innholdet i Pfizer sin vaksine, inkl kildehenvisning.

    https://www.vaksinebloggen.no/dette-inneholder-covid-19-vaksinen/

     

    Kan du bevise at det er det faktiske innholdet i vaksinen? Det er det som en tankegangen til konspifolket. Man må selv kunne bevise ting - ellers er det bare kilde. En kilde kan man velge å ikke tro på og dermed ikke et bevis. 

    Det er jo dessuten beviselig feil - det er funnet metallpartikler i diverse batcher (som har drept minst 3 personer) - hvem vet hva annet som har lurt seg oppi? 

  9. 16 minutes ago, DaniNichi said:

    Nå er det å være 60+ forbundet med ganske mye risiko med tanke på sykdom, sånn er dessverre livet når man ikke ser på alderdom som en sykdom.

     

    Man er ikke spesielt gammel når man er 60 - likevel har man mer enn 3% sjanse for innleggelse selv som fullvaksinert. Altså rundt 1/30. Dette er mye - spesielt for en så smittsom sykdom som covid-19. Når vi nå åpner opp så vil sykdommen brenne gjennom befolkningen ila kort tid. Når 1/30 60-åringen blir innlagt så vil det få konsekvenser. Åpenbart

    • Liker 4
  10. 3 minutes ago, Betroz said:

    Eller dette :

    Innen år 2025 så vil flere hundre MILLIONER mennesker eller fler ha dødd som følge av Covid-19 vaksinene. Kanskje milliarder av mennesker, men det kommer an på hvor mange som faktisk tar disse vaksinene. Myndighetene, vaksine produsentene og WHO vil selvsagt aldri innrømme dette, men dem vil skylde på ulike nye varianter av Covid som vaksinene ikke er like effektive mot, og som en respons til dette vil dem si at folk trenger enda flere vaksiner i form av "booster shots". Disse boosterne vil bare forsterke problemet ENDA mer og flere vil dø. Likevel vil narrativet drive videre. Så vil dem selvsagt skylde på oss som nekter å ta vaksinene, og komme med drakoniske virkemidler mot oss - et helse tyranni uten like.

    De som har tatt vaksinen, men overlever, vil ende opp som sterile og uten mulighet til å få barn. Disse menneskene vil bli mer og mer syntetiske, og til slutt vil det bli koblet kunstig intelligens, A.I. til hjernen på disse menneskene slik at A.I. styrer menneskene. Målet med alt dette er å redusere antall mennesker på Jorda, samt skape en slave rase som tjener eliten 100%. Utad vil dem påstå at alt dette var for å "redde klimaet og planeten".

    Hvorfor vil en stor prosentandel dø ila 3-4 år? Fordi vaksinen gjør hva? At sykdommen covid-19 blir dødeligere? 

    Spennende at de som har tatt vaksinen vil bli sterile. Er dette en effekt som kommer etterhvert da eller? Ganske mange som har blitt gravide etter vaksinasjon. 

    Hva i vaksinen er det som gjør at vi blir syntetiske? Hvordan kobles denne AIen seg til hjernen? Via vaksinene? 

    • Liker 1
  11. 1 hour ago, knipsolini said:

    Hva er egentlig din game plan, Benbjo? Du er vel en av dem som virker aller mest bekymret for skadene covid kan gi, men da foretrekker du heller dem enn evt skader flere boostere av vaksinen kan gi? For det er mye data nå på at effekten fallet drastisk med tiden, om man ikke tar en ny booster vil man all sannsynlighet bli infisert etterhvert. For min del klarer jeg ikke helt se at jeg skal være mer skeptisk til å ta en ny boosterdose etter 6-8 måneder, enn jeg var før første dose, tvert i mot. Det virker som det i blant blir glemt, når folk snakker om at vi skal vente 5-10 år for å se langtidseffektene, at vi ikke har den tiden. Den kunnskapen har vi jo nødvendigvis ikke heller om Covid, som er alternativet til å ta vaksinen. Så det er en litt merkelig logikk for meg, at så mange går ut fra at vaksine som er designet for å gi immunitet med minst mulig skadelig bivirkninger, skal være mer skadelig enn et virus som er beviselig både skadelig og dødelig. 

    Jeg har fått to doser og kroppen er nå ikke naiv mot covid. Sannsynligvis får jeg uansett covid ila høsten/vinteren som da blir som en 3 booster. 

    Det er mye viktigere å få distribuert vaksinene til de som ikke har fått muligheten til å få 2 doser enda. Så får vi se høsten 2022 hvordan det ser ut. Jeg tar ikke en dose 3 nå til vinteren i alle fall. 

  12. 12 minutes ago, Simen1 said:

    Så da teller ikke fulle offisielle godkjenninger for deg? Hvilke andre fullt offisielt godkjente vaksiner og medisiner stoler du heller ikke på? Eller er det bare akkurat denne vaksinen du ikke stoler på fordi corona har vært en heit sak i konapirasjonsmiljøene det siste 1,5 året?

    "proppe kroppen full"? Hva legger du egentlig i det begrepet, gjerne gi et konkret mål i antall milligram.

    Hvor lang tid mener du langtidsvirkninger må forskes på da for å bli Benbjo-godkjent? Hvilken type forskning er god nok for din standard?

    I USA er den godkjent av politiske årsaker. For å kunne kreve at befolkningen vaksineres. 

    Den er jo ikke fullt godkjent i Europa f.eks. 

    Vi må nok gi det minst 5 år - kanskje 10 før det er mulig å se hele bildet. 

    Det er jo bare forsket på 2 doser av mRNA-vaksinene, men vi snakker allerede om å begynne med dose 4. Dette vet jo ikke konsekvensene av. Det er ikke forsket på. Hva er konsekvensene av ytterligere doser av LBNPer? 

     https://phys.org/news/2007-04-nanoparticles-dna-cancer.html

    • Liker 2
  13. Begynt på 2 nye serier i det siste. 

    Så hele The Chair - nyeste serien til Game of Thrones skaperne. 6 episoder av 30 minutter hver. Ikke noe revolusjonerende greier. Grei tidtrøyte om rasisme og "white power" i akademia. 6/10 

    Har også begynt på White Lotus. Fornøyelige saker så langt. Er vel ca halvveis. Liker godt disse summer season serien fra HBO. Pleier å være bra saker :)

    Når jeg er ferdig med den så blir det enten 9 Perfekt Strangers eller Only Murderers in the Building. 

×
×
  • Opprett ny...