Gå til innhold

Luunde

Medlemmer
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Luunde

  1. Skal prøve med den linken killerost kom med, eg J****** irriterendes når det bare er lyd i 4/8 15" elementer :wallbash:

     

    edit: dette fungerte ikke, prøvde nemmeligt å både justere fra høyre til venstre, å instalere denne driveren, funket bare ikke :(

    prøvde også å ta kabelen inn i ipoden igjenn, der gikk alt som en klang!

     

    Trenger hjelp ASAP!

  2. instalerte netopp windows 7 ultimate norsk, får bare lyd i den ene siden av høytalerene, er ikke forsterker, kabel eller noe sånt, skjekket med 2 andre bærbare og ipod, da funket det, noen som har noe forslag? sliter også med å finne driveren til lydkorte mitt...

    hovedkort abit fatality in9.. er ett reaktek intigrert kort, men klarer ikke få taki driveren til windows 7 tror jeg...

    setter pris på alt av mulige svar!

  3. Etter pcn gikk i bluescreen her for en uke siden, så kutta 3 av hardiskene ut, ene har jeg fiksa nå, men så var det to av de andre igjenn..

    HDD.1.: Når jeg kobler den til og starter pcn, så loader den fordi der den loader windows xp, men i selve inskrivningen til password og velge bruker osv, der fryser den, kommer ikke noe bilde, ser at skjermen eg klar til og få fram bilde, men ingenting skjer, regner med at pcn fryser eller noe, men når jeg kobler til hardisken mens pcn er i windows så går alt bare meget treigt, noen som vet hva det kan være?

     

    HDD.2.: jeg fikk sånn corupt file, please run chdks eller hva det sto, jeg prøvde og fikse det med og gå i safemod og skrive alle de commandsa, men ingenting funka, prøve og ta diskerror greier, men nå kom jeg inn på en mappe, men alle de andre mappene var borte, med de viktigste tingene på, prøvde også ett sånn gett data back from NTFS programm, men det funka ikke, noen som vet hva dette probleme kan være for noe?

    Trenger du bedre forklaring, bare si ifra, Takker for alle svar.. PS: Svar med HDD.1 eller HDD.2 sånn jeg får litt bedre oversikt :)

    TAKk(:::

  4. Jeg satte netopp inn en ny hardisk, pga jeg fikk en error når jeg startet opp, tror det sto "hal.dll is currupted"

    Men så satte jeg inn en ny hardisk i pcn, instalerte xp, kobla opp den andre hardisken vedsiden av, og jeg hadde passord på brukeren, og da får jeg f.ekse

    "my dokument is not accessible, Accsses is deneide, noen som vet hvordan jeg kan få denne til og starte opp igjenn og fikse feilen?

    Eller noen som vet hvordan jeg kan klare og få av "passordet" på denne hardisken..

     

    Takk til alle hjelpsomme svar

  5. Når jeg trykker på den ene hardisken, komme det "h:/ is not accessible, The disk structure is corupted and unreadable" sånn er det på den ene hardisken + på noen av mappene inpå andre hardisker.

    så når jeg netopp koblet meg på DC++, så sto det "The file or directory I:/musikk is corupted and unreadable, please run the Chkdsk utility"

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for at jeg kan bruke hardiskene igjenn , i tilleg til jeg kan fortsatt beholde tingene som var inpå ?

     

    Takk for alle svar =)

  6. Når jeg trykker på den ene hardisken, komme det "h:/ is not accessible, The disk structure is corupted and unreadable" sånn er det på den ene hardisken + på noen av mappene inpå andre hardisker.

    så når jeg netopp koblet meg på DC++, så sto det "The file or directory I:/musikk is corupted and unreadable, please run the Chkdsk utility"

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for at jeg kan bruke hardiskene igjenn , i tilleg til jeg kan fortsatt beholde tingene som var inpå ?

     

    Takk for alle svar =)

  7. Man bør prøve alternativt register hive loadet med F8 tast under oppstart + Last Known Good Configuration - FØRST.

     

    Filen : \SystemRoot\System32\Config\SOFTWARE

    Er HKEY\LOCAL_MACHINE\SOFTWARE hive i windows registeret.

    Sier seg selv at ved SOFTWARE filen korrupt vil ikke registry loade denne.

     

    etter som jeg forstår meg på han, kommer han ikke så langt, kommer du inn i biosen i det heletatt ?

  8. Ettersom jeg tror du har hatt samme problemet, så lurer på på hvilke høytalere/headsett, hardware osv du har..?

    Jeg har hørt at det er noen frekvenser fra noen radiokanaler som kan slåinn på dette.

    Tar jeg ikke feil, så har jeg lest enplass hvor div musikken har låst seg fast på div programmer, vet ikke hvordan eller hvorfor..

     

    Vet du hvilke programmer som du bruker mens denne/disse sangene kommer?

  9. Heisann, jeg skal flytte, og da blir min onkels gamle og ikke minst nedslitte rørforsterker lagt igjenn, og da tenker jeg på og kjøpe meg ny forsterker selvføleligt.

    Men det står mellom to valg til mine Cerwin Vega VE-12F.

     

    SOM DERE SIKKERT LEGGER MERKE TIL ER AT JEG TRENGER EN EFFEKT FORSTERKER OG DET EG HVA JEG HAR VALGT UT.

    Har en mikser som jeg fikser alt med :)

     

    Cerwin Vega Forsterkeren :

    http://hifiklubben.no/produkter/stereo/for...erker_svart.htm

     

     

    -

     

    Nad Forsterkeren:

    http://hifiklubben.no/produkter/stereo/for...terker_graa.htm

     

    Takker for alle serriøse svar

×
×
  • Opprett ny...