Gå til innhold

Nif

Medlemmer
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Nif's innlegg in Død SSD. Erstatning? ble markert som svaret   
    Hvis du ikke får tilsvarende vare sender du ny mail med utfult klage skjema fra forbrukerrådet, hvis klagen ikke får noe gjennomslag eller deres svar om kun og returnere 60% av kjøpssummen ikke forandrer seg, sender du inn en klage til Forbrukerrådet hvor du forklarer situasjonen.
     
    Har selv opplevd at butikker har slått seg vrang, men sålenge du har forbrukerkjøpsloven på din side, noe jeg og flere andre i tråden påpeker, har du krav på ny av samme eller tilsvarene vare.
    Gikk ikke lenge før klagen min var sendt inn til butikken jeg hadde problem med, før klagen ble besvart, fremdeles ikke i min favør, så da sa jeg at klagen min vil bli videresendt til forbrukerrådet, da forandret det seg fort og fikk tilsendt ny vare iløpet av et par dager
     
    Klage skjemaet du kan legge med finner du her: http://www.forbrukerradet.no/klage/_attachment/1133184?_ts=13d3a29322b
     
    Du kan og ta en telefon til forbrukerrådet og spør om råd, de pleier notere litt informasjon ang. butikk og vare du kjøper for deres eget register, men skal du legge inn en klage på Deal, må det gjøres via email.
     
    Håper det ordner seg for deg
     
    Nif
  2. Nif's innlegg in Gode 200mm&120mm vifte? ble markert som svaret   
    Heisann!
     
    Bruker selv en 200mm Bitfenix Spectre pro i fronten, men det skal ha seg sagt at det er ikke viften i fronten som skaper mest støy, det er den kjipe grillen, dog den kan fjernes med en tang og susen ifra viften som sliter med og trekke luft forsvinner.
    Denne viften er dog 25mm tykk, så blir litt trangt for hdd burene, men du begge burene går fint inn uten og måtte krangle for mye, men viften vil beføle hdd burene aldri så lite.
     
    Legger ved et bilde av min egen 650D med denne Grill fjerning "modden"
     
     
     
    Bruker og to 140mm Noiseblocker pl2 i toppen som uttrekk, dog jeg har ikke vannkjøling så kan ikke si spesifikke tall, men de har greit trykk og høy luftstrøm så skal være greie for vannkjølingen din.
     
    Har kun dette som inn og ut, viftestyrer alt og front viften kjører ~500rpm og pl2'ene ligger på rett rundt 900rmp og kjølingen er god som gull, så og si lydløst uten at det går for mye ut over kjølingen.
  3. Nif's innlegg in fjerne thermal paste fra cpu ble markert som svaret   
    Kondensfjerner på bensinstasjoner, dog de pleier vær noe dyre.
    Bruker selv blå rens fra Coop, du finner det i de fleste coop bygg butikkene.
×
×
  • Opprett ny...