Gå til innhold

Szir0

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Szir0

  1. Leste at om man går uten vann i 5-6 dager så dør man. Hva om man drikker øl de dagene? Det jeg leste var at øl ikke bidrar til vann behovet selv om den inneholder vann. Så om man drikker øl i 6 dager og ikke drikker vann så vil man dø?

  2. Hei, prøver å finne info om corona og Kreta men finner ingenting. Kan man reise selv uten å ha vaksinert seg fra starten av? Pass man kan visstnok ha 3 år utløpt men hva med corona? Trenger man å ta vaksine? Har ikke tatt en eneste vaksine.

  3. Tenker å ende mitt liv, et land som tillater assistert selvmord men da må man ha litt info fra lege for å bekrefte at lidelsen er såpass stor. Men hva tror dere en norsk lege sier? Det er jo ikke lov i Norge med selvmord og legen kan kanskje nekte å skrive noe om ens sak? Kan man bli lagt inn for å sende til lege sånt brev?

    • Hjerte 1
  4. Jeg flyttet hit 5 år siden, og det er et sted for rusmisbrukere. Ble dårlig fra første gang jeg overnattet her og det har blitt værre. Det er en kommunal leilighet og jeg har lån som nedbetales av NAV så jeg har ikke egne penger å bruke til et annet sted. Er ikke kommunen pliktet til å gi meg et sted jeg trives i? Blir så dårlig av å bo her. Skjønner at de gikk meg imot første årene da jeg drakk mye og var litt ropende og litt aggressiv, men det har pågått for lenge. Vurderer å si opp stedet, vaske den ferdig og flytte til skogen, det er så ille.

  5. hehe.. Vel, bor ved et narkis sted gitt av kommunen min, ber om å dra til et annet sted men de sa nei sist gang, har søkt igjen. Grunnen dems var at jeg drakk, men jeg har drukket nesten ingenting siste 3år. Men sånn som det har blitt så.. Det tar meg derfra ca. en time ned til butikken og en time opp. Så om jeg drar ned hver 3 - 4 dag og kjøper mat så burde det gå ann. Har bra vintersko, men ikke telt og heller ikke sovepose. Har ikke peil på telt om vinteren men kan vel spørre de på butikken. Er mest redd for kulden. Å bli forkjøla der oppe.. Gjennomsnitt grader er 0 denne tid. Har hørt fisker der oppe så tror det er fisker men om de er spiselige vet jeg ikke.

  6. Kan det gå? Har ingen erfaring utendørs. Tenkte telt og sovepose, må vel ha strømper etc godt kledd,  og vet om et sted med bål, så jeg bare tar med no ved. Drar innen dager tror jeg. Blir der lenge, måneder. Er det no lure triks jeg bør vite om? Har fiskestang så jeg kan fiske f.eks. Men har 0 erfaring med det.

  7. Hei

     

    Så du mener at alle type poppy valmuefrø er samme?

     

    Vet om en type, den man bruker til å dyrke opium og den blir man avhengig av.

     

     

    Det heter valmuefrø på norsk,
    og man lager ikke opium av frøene til opiumsvalmuen,
    men av frøkapselene til valmuen.

    Frøene inneholder bittelitt opium,
    men mange ganger mindre enn en det man får som smertestillende,

    faktisk så lite som 1 / 3.000 - 1 / 60.000 del per gram frø,
    så du skal spise mange hundre gram frø før du merker noe.

×
×
  • Opprett ny...