Gå til innhold

elhacko

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elhacko

  1. Har en western digital 2tb ekstern harddisk.

    Satt her igår og så på filmer som ligger inpå den, men plutselig så frøs hele pc'en, jeg trykte på restart knappen. Og alt fungerer som det skal nå.Bortsett fra att det ser ut som min eksterne harddisk har død helt. Power lyset kommer ikke på.

     

    Noen som vet hva som kan ha skjedD?

  2. Satt og surfa litt på nettet, her for ett par timer siden. Så gikk jeg vekk fra pc'en litt og kom tilbake også så jeg att den pilen som kan vise/skjule ikoner på vertkøy linjen gikk fram og tilbake. Trodde bare pc'en hadde hengt seg litt. Men jeg kunne ikke bevege musa. Også begynte pc'en min og loade alle filene på pc'en min. Så restarta pc'en seg. Og nå går den bare inn i bios menyen hver gang. Når jeg trykker exit på biosen, så prøver den å starte opp men bare restarter igjen.

     

    Hva kan være problemet?

  3. Heisan, jeg satt og spilte cod:mw3 igår natt. Og plutselig så frøs skjermen. Jeg måtte trykke på restart knappen.

     

    Men når jeg startet pc'en opp igjen så kommer det masse "farge linjer" som går nedover skjermen.

    Vanskelig og forklare. Kan sikkert ta ett bilde vis dere ikke vet hva jeg mener.

    Mens nå kan jeg ikke komme forbi windows xp, loading. Da blir skjermen helt svart.

     

    Har lest litt rundt, men finner masse forskjellige svar. Er det skjermkortet som begynner å ta kvelden?

  4. Heisan, jeg kjøpte nettopp en Western digital 2tb ekstern harddisk. Siden den andre var full. Jeg plugget ut den gamle og satte inn den nye. Men ingenting skjer. Når jeg trykker på "min datamaskin" så viser den ikke der, heller ikke når jeg høyreklikker > behande > diskbehandling Hva kan jeg gjøre?

  5. Heisann, satt og så på en film på pc'en også plutselig kommer det opp en advarslel fra AVG antivirus. Det stod: Thread detected, og noe om trojan horse. Så en som hadde ett problem med en av virusene mine (Trojan horse Generic 18.ATSS)

     

    Annyway, når jeg trykte på Remove threats, så skrudde pc'en min seg av. Når den kom på så den helt bra ut, men etter en halvtime så kommer det opp virus program jeg ikke har instalert. Det kommer nå opp masse "scans" som den har gjort og ber om og kjøpe programmet deres for og fjerne problemene.

     

    Jeg kunne ha klart og fjerne dette selv, men når jeg prøver og starte malwarebytes, så kommer det opp SECURITY WARNING: Application cannot be executed. The file mbam.exe is infected. Do you want to activate your antivirus software now?

     

    Og etter dette så kunne jeg ikke starte opp chrome, firefox eller IE.

     

    Så jeg har ingen aning om hva jeg kan gjøre... Og håper noen av dere kan hjelpe.

     

    Med andre ord, pc'en min er ubrukelig siden antivirus programmet (som er viruset) blokkerer ALLE .exe filene. Så jeg ikke kan gjøre noe med det.

  6. Starta opp pc'en idag også kom følgende melding opp: Acces violation at adress 00481EDA in module "msguard.exe. Prøvde å slette filen men feil meldingen kommer ennå opp hvert 10 min... Sinnssykt frustrerende siden alle programmene som kjører blir lagt ned. Noen som vet om dette er virus eller noe?

     

    edit: Har ett screen shot av feil meldingen:

    http://tinypic.com/m/900t9x/3

×
×
  • Opprett ny...