Jump to content

-TH-

Medlemmer
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk følgende meldinger i Thunderbird på en Outlook konto som ble opprettet for en uke siden når det ble sendt mail. Hva betyr dette? Er det begrensing på sendte mail i Outlook gratisversjon?
 2. Har kobberrør som er frosset og har mistet vann (varmt og kaldt) til kjøkken og ett bad. Vann på 5 andre rom. De to som har mistet vann ligger i etasjen over inntaket/varmtvannsbeholder og på ene sideveggen av huset. Rørene ligger mot yttervegg og jeg lurer på om det i 1990 var vanlig å legge rørene fra etasjen under via yttervegger eller i etasjeskillet? Usikker hvor jeg skal varme... Det er ikke mulig å bruke tinetransformator.
 3. Jeg har prøvd å koble en gammel skjerm med kun VGA kobling til min laptop med VGA-HDMI overgang. Får opp «Input signal out of range - change settings to 1680x1050 60 Hz». Har endret skjerminnstillinger under avansert til 1680x1050 60 Hz på den aktuelle skjermen uten at det hjelper. Fungerer det ikke med en slik overgang?
 4. Har avrettet et gulv med infra plan fiberarmert avrettingsmassr og fikk dessverre en liten forhøyning etter å ha tuklet litt! Kan dette fjernes på en enkel måte? Skrape, slipe med vinkelkutter...?
 5. Hei. Har et hus fra 1990 med kjellervindu i muren. Det er en del åpninger rundt noen vindu som vist på bildene. Hvordan skal disse tettes? Antar det kan komme krypdyr/insekter og luft gjennom her? Fuge eller mørtel? Hva i så fall? Tips til filter i ventilene på vinduet? Det kryper små insekter inn der....
 6. Er hytte fra 1967 «eldre hus»? Ser rett i blikket på pipen fra innsiden så tror ikke den er bærende...
 7. Ja, pusset i de områdene var løse flak. Hvordan kan det ordnes? Ta ned alt som er løst og pusse på nytt?
 8. Det har vært lekkasje i taket rundt pipen, og pipen er skadet/sprukket. Hva bør gjøres her? Er det ytterste laget som er skadet eller hele pipen...? Pipen er fra 1967. Fikse overflaten? Rive å mure opp ny? Rive og erstatte med stålpipe?
 9. Hei. Vi har fått noen små dyr i en leilighet. De flyr i tillegg til å skrype rundt. Noen som vet hva dette er og hvordan vi får de bort?
 10. Hvordan ser slitasjen ut? Det er en del ujevnheter inni trommelen...
 11. Jeg har en Tysse 6201 NF fra 2010. Bremsene tar ikke og jeg har funnet ut at bremsevaier er slakk, men ble usikker på om det skyldes slitte bremsesko også. Det er 2 mm igjen, men hele bremsebelegget er slitt bort? Er det greit å kjøpe nye bremser på Biltema og kan jeg bytte selv? Noe som er viktig å tenke på da? Må vaier byttes samtidig? Kan 32 mm mutteren som holder bremsetrommelen brukes igjen eller er den engangs? Hva moment skal den trekkes med? Det er en del overflaterust på hengeren som jeg skulle sprayet med grå «ruststopper». Hva anbefales?
 12. Jeg skal få bort murveggen og tenkte å kle den med plater som kan males direkte. Hvilke dimensjoner bør jeg bruke på «stenderverket» som skal festes i muren samt i tak og gulv? Det er viktig at det bygget minst mulig ut! Skal fjerne steiner der det er nødvendig. Skal også lappe litt mer parkett i gulvet. Dette blir ikke så synlig da det står sofa over. Tips til måte å gjøre det på? Kan ikke ta den opp. Så en gang at noen freste spor og satt inn noen klosser i parketten og låste den av slik. Noen som vet?
 13. Hei! Noen som vet hva avstand mellom kontorpult/skrivebord og vegg/hylle bør være for at det skal være bra å bruke arbeidsplassen. Er den del ut og inn...
×
×
 • Create New...