Gå til innhold

Tvillingsjel

Medlemmer
  • Innlegg

    2 840
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av Tvillingsjel

  1. Jeg er interessert i å teste telefonen.

    Etter å ha benyttet en rekke ulike iPhone-modeller, konverterte jeg nylig til Android (Motorola). Dette satt litt langt inne, men jeg er overraskende fornøyd med konverteringen. Jeg har forsåvidt alltid vært fan av Google og nå har jeg etestet begge disse systemene og har god erfaring å dra fra når det gjelder å se på ytelse, både med tanke på batterikapasitet, hastighet på telefon, hvordan apper kjører på den og annet. Jeg er teknisk interessert, det har jeg alltid vært og har alltid vært interessert i nyvinninger. Den eneste grunnen til at jeg ikke alltid har helt nye telefoner er økonomi, men jeg har hatt smarttelefoner i over et tiår nå.

    Som mor er jeg glad i å ta bilder og vil teste denne funksjonaliteten i høy grad. Jeg har ikke kamera, så jeg benytter primært telefonen til både bilder og filming.

    Jeg har erfaring med Apple og Google din appbutikk, denne erfaringen kan benyttes til å vurdere Huawei sin nye konkurrent til disse. Det blir interessant å se hvor konkurransedyktig denne er.

    Telefonen benytter jeg til mangt. Underholdning, verktøy, chat, spill, fjernkontroll, vekkerklokke, kamera og mer. Som for så mange andre, dekker telefonen mange behov hos meg.

    Dersom dere har spørsmål, ikke nøl med å spørre meg.

    Mvh Kristin

     

     

  2. Jeg er skeptisk.

     

    Du sier du elsket henne, men at det gikk over. Hvor dypt stakk følelsene? Hva føler du nå?

     

    Det virker som du prioriterte henne og tilpasset deg henne og at hun også prioriterte seg selv.

     

    Det med å ha behov for fine ord kan være fordi hun er usikker eller har dårlig selvbilde.

     

    Hvordan blir det om dere blir sammen igjen? Om hun skal til Danmark så blir det vel mer avstand? Er du forberedt på det?

     

    Dersom du elsker henne og ønsker å prøve igjen, så må du følge hjertet ditt. Det er bedre å angre på noe man gjorde enn noe man ikke gjorde. Det er ikke kult å gå rundt og tenke "tenk om" til evig tid heller.

     

    Hva har dere felles? Hva ønsker dere av hverandre og et eventuelt forhold? Vil hun prioritere deg slik som du har prioritert henne?

     

    Til syvende og sist kan bare du vite hva du vil.

    • Liker 1
  3. Haha ja, det er nok en ganske vag forskjell egentlig :)

     

    Fant dette om selvfølelse:

    Selvfølelse handler i bunn og grunn om å ha en opplevelse av å være verdt noe som menneske. En god selvfølelse er en fornemmelse av å være verdt noe i vårt personlige, sosiale og profesjonelle liv. Dersom selvfølelsen vår har fått en knekk føler vi oss lett mislykket og utilstrekkelig. Mange kan ytre sett leve liv som blir sett på vellykket, men som allikevel innerst inne føler de er mindre begavet, intelligente eller suksessrike. Ofte kan en lav selvfølelse få oss til å oppleve en følelse av skam, og vi kan få vansker med å slippe andre personer inn på oss. Lav selvfølelse kan også gjøre oss mer sårbare for andre psykiske vansker som depresjon og angst.

     

    Selvtillit:

     

    Selvtillit er din indre tro på at du kan det du gjerne vil. At du kan klare de oppgaver tilværelsen byr deg. Den kraften som ligger bak dine handlinger. Selvtilliten grunnlegges liksom selvfølelsen i løpet av barndommen og oppveksten din. Den oppbygges når du blir verdsatt for det du gjør (og ikke som selvfølelsen - det du er). Det skjer når du f.eks. blir rost som "Flott gjort", "Så god du er til å... stave, spille klaver, synge, hoppe, svømme osv". Den slags uttalelser gir troen på at du kan og som voksen opplever du stor handlekraft.

     

    Funnet via google :)

  4. Det er jo som jeg sier. Begge må være enig. Jeg synes også det blir litt rart om det skal være ulike regler for begge partene. Om jenta kan kysse andre jenter, kan gutten kysse andre gutter - eller hva med andre jenter? Og hva med om jenta skal kysse andre gutter? eller er bare jenter ok fordi det er tryggere eller noe sånt? ;)

     

    nei, man får bare bli enig om hva man synes er greit. Kanskje noen gutter synes det er kult å se på dama kline med andre jenter også? Tipper det er  tilfelle også.

  5. Når man er i et forhold så har man i utgangspunktet bestemt seg for å være monogam, om man ikke har et åpent forhold.

     

    Det vil bli feil å kriminalisere utroskap. Tenk på alle ressursene som skulle gått med til det da og da hadde det kanskje vært litt kulere for mange også? Og skulle man havnet i fengsel for det eller fått bøter? Og skulle man hatt eget utroskapspoliti?

     

    Det er såklart et moralsk spørsmål og klarer man å leve med å gå bak ryggen til partneren sin? De aller fleste blir oppdaget også, selv om det selvsagt sikkert finnes unntak.

     

    Det er ikke riktig å gå bak ryggen til partneren sin, men man kan ikke kriminalisere alt som er galt å gjøre.

  6. For at leger skal få tilgang til kjernejournal så må de dessuten ta et kurs som NHN har.

     

    Legekontoret har et journalsystem med en journal og legevakten har et eget journalsystem med en egen journal. Når du har vært på legevakten så sendes det en epikrise fra legevakten til legekontoret ditt hvor de skriver hvorfor du var der og hva som ble funnet ut. Det sendes alltid slike epikriser når du har vært hos andre legekontor, legevakt, sykehus etc - dette for at journalen hos fastlegen skal være oppdatert med medisinsk informasjon om deg.

     

    Dersom hun på sykehuset skal se på journal om deg, så må de ha en og det er kun den som er der og det er ikke slik at man skal snoke i journaler uten å ha en grunn. Nysgjerrighet er ikke en grunn.

  7. Jeg mistet pappa for noen år siden. Han fikk plutselig hjerteinfarkt og havnet i koma og var i det i åtte måneder, men han var aldri tilstede igjen og jeg fikk aldri pratet med ham. Siste gangen jeg pratet med ham så hadde jeg ingen måte å vite at det var siste gangen vi pratet sammen. Det siste jeg sa til ham var at jeg var glad i ham og siste han sa til meg var det samme. Det er godt å tenke på det i ettertid.

     

    De åtte månedene vekslet vi mellom håp og fortvilelse, men det gikk ikke. Hos oss gikk det både raskt og ikke raskt... Det er tungt å miste noen.

×
×
  • Opprett ny...