Gå til innhold

perbe

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av perbe

  1. Bra at det settes fokus på dette, problemet sånn jeg ser det er at man ikke kan nedgradere en mobil når man først har oppdatert. Jeg har en Macbook Air 2011, den ble tregere med nyeste MacOS, jeg kan da fint velge å legge inn en eldre versjon av OSX.. Hvorfor har vi ikke denne muligheten med mobiltelefoner ? Virker som om alt fra Apple blir tregere med nyere versjoner, der skal man bare bytte til nytt.. om de gjør dette med vilje er det ikke bra, men jeg tror faktisk at de ikke kan bedre.. dårlig kode ?

    • Liker 1
  2. "Det er naturligvis ikke plass til alle klassikere på den lille spillkonsollen (vi savner blant annet Chrono Trigger og Turtles in Time), bør det være nok moro for de fleste her."

     

    Jo, det hadde det lett vært plass til, et SNES-spill tar rundt 1 MB, det var ca 1000 stykk av de. Dvs 1 gigabyte.

     

    Ellers kunne det vært mer detaljer om emuleringen, hvordan er det kontra en vanlig emulator?

     

    AtW

     

    Det er nok ikke helt riktig, er det ikke sånn at det er 512 MB flashbrikke i disse? av dette er det kanskje ledig 300 MB ? ville nok vært mulig med flere hundre spill, men kanksje ikke 1000? hardwaren er visst lik NES Classic, så denne kan nok også spille NES spill når noen finner ut hvordan man modder :-)

  3.  

    Tja, dette er ikke Nokia. En har skaffet seg rettigheter til å bruke navnet og lager en generisk telefon i Kina. Jeg står over.

     

    Lag en pålitelig telefon av gammel Nokia kvalitet i Europa. Da er jeg interessert.

     

    Tror ikke disse er laget i Kina. De er designet i Finland og produsert i India på den nye fabrikken til Foxconn. Tror HMD har laget en mobil av svært god kvalitet her, jeg vurere å kjøpe..

    Må rette litt på dette, ser at den lages i India kun for markedet i India.. ja, du hadde rett den er laget i Kina.. Spiller det egentlig noen rolle hvor en mobil er laget nå til dags ?

  4. Tja, dette er ikke Nokia. En har skaffet seg rettigheter til å bruke navnet og lager en generisk telefon i Kina. Jeg står over.

     

    Lag en pålitelig telefon av gammel Nokia kvalitet i Europa. Da er jeg interessert.

     

    Tror ikke disse er laget i Kina. De er designet i Finland og produsert i India på den nye fabrikken til Foxconn. Tror HMD har laget en mobil av svært god kvalitet her, jeg vurere å kjøpe..

  5. Hjemme fikk ikke vi lov til å ha mobil så lenge vi ikke var 18. Men da jeg ble 18 ble jeg nærmest tvunget til å skaffe meg mobil, da foreldrene mine var lei av at jeg brukte hjemmetelefonen.

     

    er vel andre tider nå, folk bruker mobil på en annen måte en før. Se for deg at du nekter barn å bruke internett frem til de er 18, er det ok ? Jeg hivde meg over teknologi så fort det kom på 80 tallet med C64 og senere Amiga. var vel 7 da jeg først begynte å bruke C64...

     

    Forresten så handler denne saken om ICE og de nye simkortene de sendte ut...

  6. Hva skal man forvente for prisen? Jeg for min del har vært veldig fornøyd med å bruke så lite penger på mobil.. Det er uansett noen grunner for å bytte nå.

     

    1 mms virker ikke, data virker av og til etter at jeg fikk lagt inn oppsettet manuelt.

    2 det tar nesten 1 minutt å koble til nettverk når mobilen starter

    3 mobilsvar kan ikke deaktiveres

    4 Fakturaer går ikke ann å hente frem på "min side" og står som ubetalt selv om de er betalt

    5 bank id får man ikke brukt med ICE.net enda.

     

    En grunn for å bli værende som kunde er at databruk ut over det man har inkludert ikke koster noe ekstra, de bare setter ned hastigheten. Jeg tenker jo at dette er den perfekte mobil-operatør for de med barn som bruker mye data.

     

    Håper at ICE får retta opp i problemene sine og ønsker de lykke til videre med kapre kunder fra ONECALL, TALKMORE, CHESS osv :-)

    • Liker 1
  7. har brukt windows 10 noen dager nå. føler jo at det er en veldig liten oppgradering fra windows 8. Det er jo ikke en ferdig versjon men det som har kommet så langt er vel bra for desktop-brukere. Den nye funksjonen for å åpne et nytt skrivebord og få oversikt over appene var smart. Det jeg savner der er å kunne flytte apper fra ene skrivebordet til det andre sånn som man kan gjøre på mac. Ellers har startmenyen blitt ganske grei, det er en fin mellomting mellom startskjermen og startmeny sånn vi kjenner den.. det beste fra 2 verdener ? Likte ikke at "metro" appene starter i vindu, men ser at man kan stille full-skjerm.. Det er en innstilling pcen burde huske neste gang man starter en app. Det går heller ikke ann å dele skjermen mellom 2 eller flere fullskjerm-apps.

  8.  

     

    Føler at maskinen min ble tregere etter at jeg oppdaterte den til osx 10.10 Yosemite, denne pcen er en macbook air fra 2011 med 2 gb ram og i5. Jeg opplever at at ting ikke lenger går så glatt.

    Ganske sikkert for lite minne? Regner med at Spotlight er ferdig med å reindeksere.

     

    Åpner du Aktivitetsmonitor og ser på Hukommelse så bør Flyttet ideelt sett være like i nærheten av null

     

    https://www.dropbox.com/s/gjqh36piqexddy1/Screenshot%202014-10-18%2016.19.10.png?dl=0

    Da jeg starter en del programmer, f.eks imovie, safari, itunes, app-store, mail, spotify, skype så står det fortsatt et tall som er ganske nær null på flyttet.. nå står det 34 mb her.. Usikker på hvorfor oset virker tregere, ser jo at 2 GB er i minste laget.. bare lurer på om det også er andre ting som gjør at oset virker tregere.. vært artig å sammelignet på en maskin med 4 GB ram.. angrer jo på at jeg ikke kjøpte den med 4 den gangen, disse maskinen kan jo ikke oppgraderes heller... Lurer på om det blir nedgradering av os etter hvert, dumt det også men vil ha en rask mac :-)

  9. Ser ut som om valget blir Samsung.

    Av egen erfaring, har jeg hatt problemer med 3/8 av mine WD disker. Så jeg tror det er på tide å prøve ut noe nye produsenter. Dessuten syns jeg WD diskene bråker ganske fælt, ikke at man legger merke til det hvis man hører på musikk etc. Men om det er helt stille i rommet, og man prøver f.eks å sove, er lyden ganske irriterende :(

     

    Uansett takk for alle svar! :)

     

    WD sin nye GP serie er den mest stillegående 3.5" disken som noen gang er testet. les testen her: http://www.silentpcreview.com/article786-page1.html

     

    Uansett, Samsung sin nye serie er en del raskere og stillegående nok... så valget er enkelt om du må ha en rask disk.

     

    For de som bygger pc som skal være "lydløs" er nok WD sin GP disk fin :)

  10. WD selger nok mest harddisker, og derfor har nok litt flere opplevd feil. Jeg har hatt mange WD disker som alle har fungert feilfritt.. Noen serier fra WD blir veldig varme og det er nok de som har mest feil. en varm disk varer ikke så lenge som en som er kald... monter evt vifte bak harddisk, bruk en som er stille og kan justeres på hastighet.

     

    Tror nok nye GP serien til WD skal være et godt valg, de bruker mindre strøm og blir derfor ikke varme. Er du skeptisk til WD så ville jeg gått for en Samsung i den nye F1 serien, har selv en slik disk og den blir ikke varm.. er også utrolig rask.

     

    Uansett, WD har laget harddisker mye lengere enn Samsung.. min første harddisk var en WD og den virker da ennå... 14 år senere... (ikke i daglig bruk lenger da :p )

  11. Hei!

     

    Jeg har selv kjøpt meg en Samsung Spinpoint F1 750 GB. Vurderte ellers WD GP og Seagate 7200.11. Valgte samsung siden de nå har høyeste tetthet på platene og dermen er raskest.

     

    Samsung disken er stillegående også da f.eks windows laster... den er rask.. starter på ca 90 MB/s ... og tempraturen er helt grei ved stress... ligger ca på 35-36 grader.

     

    WD sine GP disker er vist ikke fult så raske, men det er kanksje førstevalget dersom du skal ha en disk bare for å lagre filer.. tror de er ennå mer stillegående og kalde.

     

    Lykke til med harddiskkjøpet!

×
×
  • Opprett ny...