Gå til innhold

wo0ly

Medlemmer
  • Innlegg

    330
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wo0ly

  1. AES er ikke en algoritme, Rijndael er algoritmen som oftest brukes. AES er en samling av 15 algoritmer sendt inn til NSA for å konkurrere om å bli valgt som industristandard for sikker kryptering i 1997. I 2002 ble Rjindael kåret som vinner, men også algoritmer som Twofish og Serpent er AES-algoritmer.

     

    Småpirk, men det er det eneste jeg har å utsette på en ellers meget god artikkel. :)

    • Liker 2
  2. Dersom man ikke kan fremtvinge bedre artikler (nei, 100 screenshots av installasjon trekker ikke opp), tror jeg HW.no har utspilt sin rolle.

     

    Takk gud for at det faktisk er flere som reagerer på at samtlige SW-tester skal inkludere enhver screen under installasjon - jeg greier ikke fatte nytteverdien i dette. Er det noen som vil påstå at installasjon er _så_ jævla kritisk når du skal velge hvilket program du vil bruke til en gitt oppgave?

  3. Vil minne om at på forsiden av Tek står det fortsatt "Mozilla er uenig med Microsoft." Burde rettes opp.

     

    Hvor mange her har egentlig lest blogginnlegget til Boriss? Det første hun foreslår er jo å tilfeldiggjøre rekkefølgen, deretter foreslår hun en fordeling etter markedsandel. Og deretter, en modell hvor man har like stor sannsynlighet for å komme først på listen hver gang i forhold til hvor stor markedsandel man har. F. eks vil FF med sine 25% elns komme først en fjerdedel av gangene.

     

    Jeg synes også at kritikken er bak mål, men det må da gå ann å presentere saken mest mulig korrekt? Og folkens, ikke døm Mozilla for én utviklers skyld. Hvis du skal vike unna alle selskaper som har ansatt en idiot i ny og ne så får du en ganske lite innholdsrik hverdag.

  4. Hvis dere vil konvertere fra FLAC til mp3 eller OGG eller hva som helst annet så anbefaler jeg lett dBpoweramp, funker også genialt til å vise tags ved mouseover.

     

    Veldig enig i det du skriver om tagging, spesielt det å bruke 101 og 201 er noe jeg prøver å få flere til å bruke, gjør det mye lettere å bla i bibliotek med mange doble album. Eneste jeg lurer på er om noen har noen gode rutiner for tagging av doble album som har separate titler for albumene. For eksempel 2003 Remastern av Porcupine Trees "Signify" leveres med "Insignificance" som disc 2. Nå tagger jeg dem bare som "Signify" og "Signify: Insignificance", men da fremstår de jo som to album i biblioteket. Innspill på dette? Skulle helst hatt dem som én oppføring i biblioteket, med den egne tittelen på disc 2 bevart..

     

    Du skal ha kreds for god artikkel cun, meget kjekt å ha den tilgjengelig på norsk.

    For et stort oppslagsverk når det gjelder EAC innstillinger, sjekk ut guiden på http://xs.vc/eac/ (engelsk).

  5. Jepp, er en del støy i bildet, ble forsterket av at jeg presset det gjennom HDR.. Fikk frem detaljene i skyen bedre da, men ofret litt støy for det. Ser at det ikke virker som det er helt skarpt, uten at jeg helt skjønner hvorfor det ikke er det.. :/

  6. Skulle gjerne hatt med mer på høyresiden, men ville heller ikke ofre skyene til venstre, men ser poenget ditt. Flaren kan enkelt klones ut, med mindre den croppes vekk, så skal gjøre det før jeg anser meg som ferdig med denne.

     

    Selv syns jeg den svake disen som skaper blånene er magisk og gjør seg veldig godt, men vi kan godt være uenige ;)

  7. Hei,

     

    Er litt usikker på crop på dette bildet, noen forslag? Svært gjerne last det ned å vis meg hvordan _du_ ville croppet det. (hvis du ville croppet det i det hele tatt?)

     

    Kom med innspill!

     

    Må gjerne gi annen kritikk òg selvfølgelig ;)

     

    D200, Nikkor 24mm f/2.8 ved f2.8 (ja, idiotisk, tenkte jeg skulle ha det som utfordring å bare skyte f2.8 denne uka, men objektivet ble for vidt til å slippe gjennom sensuren, så det ble litt pointless), 1/8000, ISO 100.

     

    post-124664-1247600533_thumb.jpg

     

    Edit: Skjer med at trådtittel må være på tre ord? :S

  8. Nederste var kroppet vel tett i overkant, så komposisjonen ble feil for meg. Øverste er bedre komposisjonsmessig, men jeg føler det mangler et motiv med mer punch, noe litt mer catchy enn en havn kanskje? Havner kan jo være stilige, men føler ikke det ble det beste her dessverre.

  9. Melder meg på denne med objektivet jeg fant i fatterns gamle fotoskap, Nikon 24mm f2.8 :) Legger til en tilleggsutfordring til meg selv ved å kun skyte på f2.8, så får jeg bokeh-uke.

     

    24mm (x1.5 = 36mm) er ett stykke ifra normalobjektiv da.. vet ikke helt hva tomsi mener, men jeg synes det blir litt i videste laget.

    Jeg er vel enig med deg der. Det er en nydelig brennvidde, men dog vivinkel.

     

    Tom

     

    Eneste fastoptikken jeg har hvertfall, så det blir den eller ingenting.. Men hvis dere mener det er for vidt så får jeg stå over for denne gang :/

×
×
  • Opprett ny...