Gå til innhold

stened

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stened

  1. Hei jeg mista apple tv remoten min(den i aliminium) og kjøpte meg ny, den fungerer ikke. Apple tven reagerer på det lille lyset når jeg trykker.. men ingen ting skjer på apple tven. Jeg har prøvd å parre den med å holde inne meny og høyre knappen.. funka heller ikke. What to do?

  2. Hei jeg fant ikke noe sted å poste dette, men dette virka nermest. Saken er som følger

     

    Jeg er jobber som deltid på en butikk. Jobber hver dag som en fulltids annsatt. Jeg får vanelig lønn til avtalt tid. Men denne ene gangen var det noe som skjedde og alle på jobb ble trukket 50% skatt inkludert meg. 2 dager senere fikk alle tilbake de pengene de ikke skulle skatte.. men ikke jeg. Jeg har ventet lønn 20.02.2011. Det er nå 03.03.2011 nesten 04.03.2011 og fortsatt ikke fått noe, arbeidsgiver har fri denne uka og jeg har ikke lønn, dette kan jo skade min økonomi ettersom regninger ikke kan bli betalt. Har jeg noen rettigheter her som jeg burde være klar over? for jeg kan ikke gå nesten en måned på nesten ingen penger, det vil bare ende opp i purringer og gebyrer jeg må betale exstra pga jeg ikke har fått lønn. Vær så snill å hjelp meg her

  3. Hei jeg har spilt age of conan før og har just begynnt igjen, gikk inn på testlive serveren for å se den "banebrytende" grafikkmotoren til funcom som nå kommer som skal være veldig nice på fpsen og ha mye bedre grafikk..

     

    dette var ikke noe jeg la merke til, jo fps var mye bedre.. men grafikken?.. var ikke så imponert.. så egentlig ikke så mye forskjell. Er det noen andre som har prøvd testlive serveren og sett den nye grafikken som har andre meninger?

     

    Jeg skrudde alt på max som er mulig med dx10. har jeg gjort noe feil for å ikke få så mye bedre grafikk?

  4. er denne bra? :D

     

    https://prisguiden.no/produkt/41799?&productId=41799

     

    har jeg valgt riktig? stod ingenting om 1:1

     

     

    og har nikon d3100 bildestabelisator? noen sier ja og noen nei. og har det mye å si?

     

     

    og hva med denne? funker den for førstegangs linse?

     

    http://www.japanphoto.no/product/objektiv/tamron-nikon/tamron-af-18-200mm-f-3.5-6.3-xr-di-ii-ld-asph.-macro-m-fokusmotor-for-nikon/

  5. hei jeg har sett en annonse på finn på et LEICA V-LUX 1 til 3950 med et LEICA DC VARIO-ELMARIT objektiv 35mm-420mm.

     

    virka som et bra kamera, men jeg har lest litt rundt og meg og mi kjære er ikke helt sikkre ennå. Er det et bra kamera?

     

    for vi skal ta mye nærbilder (macro?) og vanelige bilder i naturen. Hvilket speilrefleks burde vi ha som ikke koster allverdens?

     

    vi har også sett litt på nikon d3100

×
×
  • Opprett ny...