Gå til innhold

Redhead93

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Redhead93

  1. *spørsmål*

    2. Trudde ikkje linjehastigheten fra IPS hadde noko å sei om du skal streame filer på lokalnettverket.

     

    William :)

     

    Ettersom han nevnte linjehastighet vil jeg tro han mente streaming over nett til en annen enhet :) Hvis det var sarkastisk ment så klarer ikke jeg å sense det på internett :p

  2. Heisann! Jeg har googlet mye rundt etter en forståelig guide for å sette opp Teamspeak server på en gammel Dell jeg bruker som server, med Ubuntu Desktop 10.10. Grunnen til at jeg bruker desktop distro, er fordi jeg synes det er forferdelig tungvindt med kommandolinje-interfacet til Ubuntu server. Jeg har enda ikke fått dette til å fungere, og lurer på om det er noen her som kan hjelpe? Jeg er ganske Linux n00b, så kommer nok til å trenge utfyllende forklaringer :)

     

    -Redhead

  3. Du kan kjøpe 5870 nytt og kjøpe mitt 5870 for å kjøre crossfire! Selger det for rundt 2 500 kroner...

     

    Grattis med dagens mest crappy forslag...

     

    Tilbyr de deg GTX 460 som erstatning i 2000 - kroners klassen? For de pengene vil du da iallefall kunne fått GTX 465 og kanskje også GTX 470. Jeg ville iallefall gått for en av de sistnevnte om du får et kort gratis nå og skal oppgradere til sommeren.

  4. Test

     

    NH-D14 er et par små grader bedre, men denne testen var ikke så gjennomført at det gjorde noe da... Megahalems er nok et godt valg, og mye bedre mtp. plass! Også vil jeg kommentere viftene du har valgt til vannkjølingen, de er absolutt stillegående, men egner seg bedre som kabinettvifte siden de har lite statisk trykk. Dvs. det er vanskeligere for de å trykke luft gjennom tette kjøleribber som f.eks. en kjøler eller i dette tilfellet en radiator. Disse har høyere statisk trykk og vil etter min mening være et bedre valg. Blir det for bråkete kan sette på noen av resistansene som medfølger. (tror iallefall de skal følge med, gjorde det med mine NF-S12B FLX. Følger det ikke med kan jeg sende deg noen i posten. Har haugevis til overs etter at jeg bestilte 3 NF-S12B og 4 NF-14 :p)

  5. Hvis penger ikke er noen hindring på kjøleren kan jeg også anbefale kjøleren jeg kjører selv, Noctua NH-D14. Denne er SVÆR, er et helvete å mekke inne i kabinettet med denne i veien :p Holder så og si alltid min i5 som er klokket til 4GHz under 60 grader, litt avhengig av romtemp. ;) Det er nok ikke mange kjølere som kan konkurrere mot passiv kjøling på gpu nei :p Men litt må man da tåle ^^

  6. Ser ut som et fint system! ;) Men den CPU kjøleren virker ikke som noe jeg ville satset på. Har hatt Akasa kjøler før og det er ikke noe å skryte av, iallefall ikke til overklokking. Skal du bruke så lite penger som mulig kjøper du denne. Jeg vil derimot anbefale deg å bruke litt mer og kjøpe noe sånt som denne eller denne med denne ;)

     

    De fleste skjermkort idag støyer en del under last, men når de er idle er de ganske så stillegående. Det at GPU'en du har valgt har oppgradert kjøleløsning tror jeg heller er positivt i forhold til støy :) Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...