Jump to content

Bøb

Medlemmer
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Noen helt ny vei er det dog ikke
 2. Har du prøvd en vanlig "pacman -S nvidia"? Du har trolig restarta til ny kjerne etter at du installerte driveren, og den kompilerer interfacet til den kjernen du kjører for øyeblikket.
 3. Collection -> boksen der det står "Enter Search Terms Here" edit: de har forøvrig byttet navn til "Amarok" (legg merke til liten 'k').
 4. Hehe, smak og behag, som de sier. Det er bare å prøve det ut, det er ganske mye du kan forandre på, og det finnes flere ferdige themes på get-e.org
 5. Det følte jeg også for (merkelig hvordan det alltid skjer ved skolestart, skjedde sannelig ifjor også), veldig artig å leke med E17 De har kommet et ganske godt stykke siden sist jeg prøvde, har bare presert å krasje den èn gang hittil (PS: stort bilde, kjører dual-screen) (PPS: Haruhi-kokain på skjerm 2)
 6. Thursday 11/08 17:00:10 up 359 days, 3:36, 2 users, load average: 0.15, 0.03, 0.01 Dagen etter, rundt klokka 14:00 gikk strømmen (og var ikke borte i mer enn 5 min på et meget lite område, atpåtil). Satte opp et lite cron-script som skrev ned dato og oppetid til disk rundt dag 300, da jeg ville vite med sikkerhet hvor langt jeg klarte å slå kameraten min som fikk en oppetid på ~260 dager Og nei, det var ingen kjente remote hull i kjernen jeg kjørte på den heller.
 7. Autentisering via 802.1x (som du mener) kan gjøres i mange tilfeller med wpa_supplicant ( http://hostap.epitest.fi/wpa_supplicant/ ). Sjekk ut dokumentasjonen her for å undersøke om den støtter hva universitetet har satt opp.
 8. Du kan lese mer om hvordan det er å sette opp her Må forøvrig få lov til å skryte litt av disse driverene, de har vært svært gode så lenge jeg har brukt de, fungerer godt med aircrack-ng (med patch for injection) og har god utvikling (jeg sjekker ut fra SVN en gang i blant)
 9. Dette fungerer fint med madwifi drivere (atheros chipset) av nyere dato, der har du muligheten til å sette opp et helt fungerende AP. Bruker det både titt og ofte på skolen når trådløsnettet ramler ned, og vi har tilgang på en kabel
 10. Det er heller ingenting som stopper deg fra å skru av sjekken via tune2fs
 11. Bruker ext3 på alle standalone diskene mine, men har et forsøk med reiser3 på RAID1 arrayet mitt. Kommer nok til å prøve Reiser4 også, men neppe før det er kommet til vanilla-kjernen.
 12. Ja, ta en titt på http://lartc.org/howto/ - der finner du forhåpentligvis noe som passer til dine krav
 13. Har ikke prøvd, men har lest at den er "native", basert på qt... 6305660[/snapback] Det stemmer. Forøvrig tror jeg at wine-bibliotekene man trengte til Picasa var inkludert i pakka, så man slipper å installere wine om man ikke vil.
 14. Den virka glimrende her, svært pent også
×
×
 • Create New...