Gå til innhold

aoi

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av aoi

  1. OMG

     

    Er det ingen som skjønner at MAC har overlegen ytelse i grafiske sammenhenger? Iallefall visst du skal bruke photoshop, noe jeg regner med.

     

    1 Stk. PowerMac G4-400 med dual 1,1GhZ prosessorer(arkitekturen til mac sine prosessorer er som lagd for grafikk og tilbyr dermed vanvittig ytelse i forhold til klokkefrekvens(opptil det dobbelte)), 2 gig ram og, om jeg får lov, et stk. radeon kort og et stk. matrox kort, Radeon til 3d og Matrox til 2d.

    Selvfølgelig trenger du da 2 skjermer, f.eks. 2stk Hitachi skjermer som kjører 100hz@1200x1024. Jeg skal love deg at dette kommer til å svi lommeboka di i måneder, men så har du da også noe av det beste utstyret som er å oppdrive til forbrukermarkedet...

    (for en rimelig pris).

     

    Du kan jo også gi silicon graphics en kikk...

     

    /odd rune

  2. Så på nyhetene nå, det var vell et nytt beslag eller noe slikt, fikk ikke med meg konteksten, men jeg snappa opp at ei dame "visste om ungdommer som bruker ecstacy når de spiller dataspill".

     

    Jaha. Da var skjebnetimen inne for alle dere der ute.

     

    Opp med hånda _alle_ som sitter og knasker E akkurat nå!

     

    (Jeg tviler vel ikke akkurat på at noen gjør det, men dog).

  3. Heh, den TG-farsen var ikke morsom, og hvem vet hva hun driver med. Jenta som ble filma på slutten av filmen reiste iallefall hjem nest siste dagen tror jeg. Var det forresten noen som fikk med seg beskjeden fra Vision-crew på storskjermen? Ikke?

    Slik som det der bør aldri forekomme, og det er med på å skape et dårlig rykte rundt The Gathering. Er ikke så lenge siden den "4 your eyes only" aka. "Norsk Landbruksfilm" var tingen som "alle" hadde på TG, og det ble nok tullball rundt den såvidt jeg husker. Disse sakene har forøvrig blitt diskutert ut ende til annen i andre forum og i diverse mailinglister.

     

    Jeg håper egentlig at den (de) eventuelle lille taperen(e), som laget filmen skjønner at det eneste de gjør er å ødelegge opplevelsen og at det oser av egoisme og mangel på respekt for andre mennesker.

     

     

    Bildet er henta fra Tronica ja.(Meget skøy LAN forresten, anbefalest).

    Jeg blir aldri nervøs visst politiet snoker rundt om i lokalene, hvorfor skulle jeg være det? Jeg føler meg egentlig ganske trygg med politiet til stede, da er jeg sikker på at det ikke blir bråk eller lignende. Politiet er ikke akkurat der for å gå over alle datamaskinene på jakt etter "skumle saker", men får de inn tips om barnepornografi eller andre obskøniteter så settes selvsagt både politiet og KRIPOS på saken.

     

    Politiet er din venn. Enkelt og greit.

  4. og med det er vi over i ulovlighetskategorien og jeg antar at denne tråden blir stengt i løpet av noen timer :smile:

     

    Roms av spill du ikke selv eier er fy-fy...

     

    tilfredstillende svar er allerede gitt, ikke vits i å forfølge saken videre...

  5. Ambasadøren : Føre macromedia opp på svarteliste ? Er du dom i hue' ? Flash er jo de-facto standard for vektorgrafikk og dynamisk innhold på web-sider, uten Flash går du jo glipp av noen av det best designete sidene på nettet, dessuten er dynamikk bra! Reklamene på nettavisen er jo nettopp nettavisen sin feil...er ikke akkurat slik at telenor har tatt kontroll over nettavisen og begynner å hive inn reklame...vil du klage så klag til nettavisen, eller KJØP nettavisen ... da slipper du i allefall reklame.

     

    For å drepe popups er det jo bare å bruke ettellerannet freeware stash du finner på http://download.cnet.com eller.no ...

  6. sumptrollet og Dan Hansen, dere bor nok på en plass med bredbåndtilknytning ? Eller ? Uansett, dere provoserer ugrunnet. Selvsagt skal hele Norges rike ha like muligheter for industri og for "profesjonell" bruk av bredbåndlinjer. Poenget er, har du en skikkelig linje kan du starte opp dette hvor som helst og støtte opp innunder økonomien til utkantkommuner som sliter med små bevillninger.

     

    Det virker som vi er begynt en slags krig mellom byene og distriktene og distriktene er dømt til å tape fordi politikerene bor i byer (stort sett).

    Dette er jo noe så til de grader skummelt, det bidrar bare til at klasseskillene øker. Jeg tenker ikke bare på "bredbånd" nå.

     

    Pris er greit nok, jeg hadde glatt betalt 800 kr. måneden for en fast 256 kb linje. for nå betaler jeg 500 i måneden for en 6 timer pr dag 64kbit ISDN løsning. Jeg er egentlig litt lei av folk som mener at distriktene syter, for dere som ikke bor der er kanskje ikke klar over hvordan det er å faktisk være 2. prioritert i et samfunn der alle SKAL være like!

     

    Jeg ser på som Telenor, nei, staten sin _plikt_ å bygge ut mellom og bred -bånd linjer til hele norge, slik at alle bedrifter har mulighet for å bruke det på et profesjonelt nivå, som du er så opptatt av Dan Hansen. Mange bedrifter får ikke samme konkuransegrunnlag uten å ha en for for rask tilknytning, og da bør i det minste staten gå inn med støtte til disse bedriftene pga. mangel på dette.

     

    Det er mitt syn.

  7. "Ikke få tak i lenger" er vell en overdrivelse, for alt du trenger er å poppe innom ebay.com så skal jeg love deg at du finner det du leter etter. Til en pris selvsagt, men det er jo så.

     

    Tror ikkke nintendo enda har helt godtatt emulering av den en gang geniale konsollen deres, men selve

    emulatoren er jo ikke ulovlig. Problemet er at svært få kan lese inn Cart'er på PC'en slik at det kanske kunne vært lovlig å spille emulerte spill.

     

    Med det sagt så har jeg vært med å knota på et par emulatorer, mest fordi jeg klurer endel med assembler, og jeg kan med hånda på hjertet si at zsnes er den kjappeste, mest intinuie emulatoren, i tillegg til at den eneste emulatoren jeg vet om som guffer super-vx brikken skikkelig (ja, den var en flopp, men dog). Zsnes er dessuten GPL, noe som betyr kontinuerligeoppdateringer og sikrer at prosjektet ikke dør ut.

     

    Denne finner du forøvrig på http://www.zsnes.com .

    Andre gode emus er snes9x og esnes, men hvor du finner dissa har jeg ikke snøring om =).

     

    For å faktisk gjøre noe vetugt med din nyanskaffede emulator trenger du 'ROM', kanskje greiest å sammenligne med en iso-kopi av en CD, bare at dette er en iso-kopi av en cartridge (Ja, jeg vet _godt_ at det ikke er en spesielt god forklaring, og heller ikke en spesielt nøyaktig en, men fyren får da en ide om hvordan det funker. Ikke flame).

    Disse kopiene kan være på alt fra 1mbit til 32 mbit, og flyter rundt på nettet igrunn. Hvor du finner disse derimot er en helt annen sak og noe jeg ikke har tenkt å poste i et offentlig forum. Er du desperat kan du til nøden sende meg en liten mail.

     

     

    _________________

    ---

    All that is goodness cries out for this. Even little Boo, although he cannot cry out quite so loudly. -Minsc BG2

     

    [ Denne Melding var redigert av: aoi på 2002-07-01 07:32 ]

  8. uh..huh ?

     

    Hva er navnet på spillet da Erling ?

     

    Uansett, skal du ha skikkelige resultater kjapt og greit kan du kanskje prøve å programmere med OpenGL API'n i C++, det er ikke direkte vanskelig visst du finner rette tutorialen, men aller helst bør du jo kunne endel generell C++ før du setter i gang med det, en "dummies" bok burde være passende inngang til programmeringsverdenen.

  9. Hodepine får jeg og :smile: Men det er bare etter 4-5 timer intensiv spilling. Jedi Knight bør ikke ta mer en sånn 15-16 timer å runde, og det tar du jo på en dag...heh.. :razz: Iallefall på Padewan/Jedi/jedi knight.

    Jedi Master er litt verre derimot, men langt fra uoverkommelig. Må bare være litt mer forsiktig rundt hjørner..

     

    Heavy repeater eller pulse cannon, og så deng løs med lys-sabel, ja. God teknikk.

  10. Jeg er møkklei av å se folk skryte av at de har skaffet warez versjoner av spill, bare så det er sagt. Iallefall når det gjelder den produsenten som står mitt hjerte nærmest: Bioware.

     

    Neverwinter Nights er rett og slett fantastisk og gjennomført, Bioware har virkelig et stort spill på gang, jeg har som så mange andre dedikert ukesvis i strekk på Baldurs Gate serien, og til nå ser det ut som NWN kommer til å ta over for alle som spiller disse. Du kan lage noen vanvittige verdener, og gameplay er 6'er, Bioware har allerede sagt t de la stor vekt på gameplay og mindre vekt på grafikk...koslig for de med litt eldre maskiner også.

  11. 1. Lær deg php, detta er for omfattande å svare på i EI melding. Start med ein tutorial frå webmonkey.com eller phpbuilder.net ...

     

     

    uansett.. cookies er greit, so lenge du KAN å bruke ein header skikkelig, og setter kjeksa manuelt, og sørgjer for å kverke/fornye med jamne mellomrom.

  12. eg foreslår følgjande:

    1. Bruk UNIX timestamp ( time(); ) i mysql databasa.

    2. Derreter brukar du ein særs fin funksjon skreve av Livar Bergheim, som koverterer fint frå UNIX timestamp til norsk. Dette gjer eit svært tilfredstillande resultat. Skal du bruke denne funksjonen forventar eg at du gjer Livar æra =)

     

     

     

    // Funksjon for å konvertere unix timestamp til std. norsk dato og tid

    function uts2no ($ts, $kortmaaned) {

    if ($kortmaaned == 1) { $maaned = substr(mnd2no(date("m", $ts)), 0, 3); } else { $maaned = mnd2no(date("m", $ts)); }

    $dato = date("j.", $ts) . " "

    . $maaned . " "

    . date("Y - G:i", $ts);

    // $oppretta = date("j.", $oppretta) . " " . $maaned . " " . date("Y&nbs$

    return ($dato);

    }

     

     

    Der var'n.

    So for å bruke den.. uts2no($timestamp, 3);

     

    Det er ein måte å løyse det på...husk..ikkje min.. Livar! :smile:

  13. Selv om spillet er "godkjent" som du så presist velger å kalle det, betyr det ikke at problem ikke kan oppstår, jeg får selv kjørt spillet knirkefritt på min maskin, en XP2100+-Abit HK dings.

     

    Jeg bruker windows xp pro norsk.

     

    For det første bør du legge ved maskinvare spesifikasjoner når du spør slike spørsmål, det gjør det litt lettere for oss å svare.

     

    Uansett, et lite generelt tips er å oppgradere alle drivere, lydkort, skjermkort, kontrollerkort, laste ned nyeste Via 4in1, oppgradere BIOS...

     

    Når du har gjort alt dette og ting fremdeles ikke funker, spør igjen, så kanskje noen har et bedre svar en meg.

  14. Tor Steinar MÅ stenge poster fordi det ikke er mulig å ha seriøse diskusjoner her. Personer med genuin interesse for spill, og som vil se mange synspunkter på problemstillinger som de kommer frem til blir ofte ikke hørt fordi mange andre skriker høyere.

     

    Forumet drukner i slagg, og som en slags siste utvei har moderatorene fått beskjed om å være meget strenge, og det er slikt vi trenger for å holde en viss seriøs tone. Visst du ikke liker det så ta heller en tur til http://www.popit.no/ og diskuter med mennesker som deler ditt syn.

×
×
  • Opprett ny...