Gå til innhold

Bullseye88

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bullseye88

  1. Å ha en egen integrert GPU som tar seg av alt unntatt spilling, er etter min mening helt perfekt. Jeg gleder meg i alle fall til Intel's første 32nm 4-kjerneprosessor skal berike mitt visuelle liv.

    Enig, mangler bare en funksjon på skjermkortet som kutter ut all aktivitet når enn bare sitter på skrivebordet å gjør enkle og ikke visuelt tunge applikasjoner.

    Kall det at skjermkortet går i "dvalemodus" om du vil :-)

    Kunne spart en ikke helt ubetydelig mengde strøm i heimen i løpet av et år på det :-)

    nVidia Optimus du er på utkikk etter?

    http://www.anandtech.com/show/2934/nvidia-optimus-truly-seamless-switchable-graphics-and-asus-ul50vf/3

  2. Sånn du tester det ja.

     

    Dette er vel en av de mest unøyaktige måtene å teste overføringshastighet på.

     

    Men du må også tenke på at du skal sende 65000 bytes til den andre maskinen. Etter det blir det samme sendt tilbake til maskinen din. Så da kan du vel doble det tallet ditt.

     

    Men skal du ha litt mere nøyaktige tall så anbefaler jeg deg å bruke verktøy som er beregnet for det. Du finner noen hvis du bruker google. Synes å huske noe ala "Net IQ Chariot".

  3. Jeg har flere ganger irritert meg over at det ikke er mulig å få erstatning for en defekt vare før jeg sender inn den gamle.

     

    Dette kan veldig enkelt løses ved at når butikken sender ut den nye varen så må du betale for den pluss et gebyr som dette koster. Og når butikken finner ut at dette er en garanti/reklamasjonssak så betaler de tilbake den summen minus gebyr. Og hvis kunde har ødelagt varen selv så får han bare tilbake varen og har allerede betalt for den nye.

     

    --

    Morten

  4. jeg vil si RAID 5 er best, der kan du miste opp til to (?) disker og alikevel gjennopprette det ut i fra dataene som ligger på de tre andre. med det krever da fem disker og et eget kontrollerkort.

    Noen feil her.

     

    RAID 5 krever 3 disker (eller flere), du kan miste en disk og likevel beholde data. krever som regel eget kontrollerkort men vet at Silicon Image 3114 støtter RAID 5.

    Noe helt nytt som har kommet er RAID 6, der kan du miste 2 harddisker uten å miste data, men krever da 4 hd'er(eller flere)

     

    Resten er korrekt.

  5. Her har du en link for å teste hvor stor Psu du må ha :thumbup: så kan du finne ut om du har for liten psu :)

    Slutt å gi ut den linken, den siden regner ut at jeg trenger en 511W PSU. (8 HD'er)

    Har en Enermax 350W PSU og kjører uten problemer, men trenger sikkert en 500W PSU hvis det er Q-Tec eller no.

     

    (Fylla har skylda for eventuelle leifer :) )

×
×
  • Opprett ny...