Jump to content

Cosmo7

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)
 1. Det handler sjelden om småpengene i royalties, men heller om at hvis man lar X slippe unna vil det brukes som argument av andre for å kunne ta seg til rette. Ellers enig med det du skriver.
 2. Den dagen de kommer med en skikkelig oppfølger til Compact-serien står jeg klar med lommeboka.
 3. Har hatt denne musematten og en G703 siden løsningen kom på markedet. Synes det er helt glimrende. Når man først har blitt vant til å bruke trådløs mus blir ledning et herk uten like. Liker også at jeg aldri trenger å tenke på lading.
 4. Det kommer helt an på hva slags apper du har tenkt å bruke. Jeg har ikke egentlig hatt noen problemer med at Nexus 5X "bare" har 2GB (selv om jeg merker at det er litt i minste laget når jeg hopper mellom tyngre apper). Forventer at 3GB bør holde for meg og mitt bruk, men ymmv.
 5. Ser ut som en ok erstatning for Nexus 5X'en min som synger på siste verset. Fysisk litt mindre rammer og overkommelig priset.
 6. Den største mangelen til telefonen er tilgjengeligheten.
 7. At ikke de 1000 mest vanlige passordene folk bruker er svartelistet universelt for lenge siden fatter jeg ikke.
 8. Det er jo snakk om reklamene i Apper da, vet du, sånn som i gratis-appene man finner på Android og iOS også. Kommer ikke til å være noe reklame i OSet.
 9. Det største ankepunktet jeg kan se for meg er uansett latency. Spesielt for VR er lav latency kritisk for å unngå sjøsyke, så jeg lurer på hvordan det skal løses.
 10. Jeg skulle ønske avisene ikke prøvde å ta båse pose og sekk. Å betale for et produkt som er proppet med reklame og tracking er helt uaktuelt. Hadde lett betalt for å SLIPPE reklame og tracking.
 11. Så man må være dum nok til å akseptere forespørselen, etter at man har vært dum nok til å tillate installasjoner utenfor Play Store for å få denne da?
 12. Jeg vurderer akkurat nå å kjøpe Momentum 2.0, så da ble dette et interessant alternativ. Spent på hvordan de er opp mot hverandre.
 13. Har brukt en ERPOE-5 i kombinasjon med en UAP-AC i snart 2 år. Ytelsen og stabiliteten er helt rå. Synes også det er veldig fint å la AP få strøm fra ruteren. Lett verdt pengene.
×
×
 • Create New...