Gå til innhold

Margul

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Margul

  1. Fylla kan faktisk ha skylda av og til.

     

    Dersom faktisk det viser seg at fylla har skylda, hvor stor sjanse er det for at det skjer igjen? Kan hun aldri stole på kjæresten sin igjen, hvis han drikker? Han har da tydeligvis ikke kontroll i beruset tilstand, så det kan fort bli veldig vanskelig.

     

     

    Å være utro er en handling som kanskje bryter en avtale mellom to personer - men hva hjelper det å bli hysterisk for dette?

     

    Dersom man bryter en avtale, så er det normalt at avtalen opphører og at det ikke er en avtale lenger. Dette handler ikke om å "eie" parteren sin, men et løfte som man inngår når man bestemmer seg for å være i et forhold med et annet menneske. Hvis du ikke forstår at utroskap kan være problematisk for motparten, så forteller det litt om deg.

     

    Det er som de fleste her sier, vanskelig å tilgi utroskap. Den tryggheten du har på at han er din og bare din, blir borte. Det er bare du som kan ta denne avgjørelsen, men tenk på hva som er best for deg i fremtiden. Vil du ha en du kan stole 100% på, eller en som du vet har sviktet deg en gang, og kan fort skje igjen. Det er, som andre har skrevet over, mulig også å bygge opp tillit over tid. Det krever mye energi og styrke, men er fult mulig. Da må kjæresten din være klar over at du stoler mindre på han i en periode på kanskje lang tid.

    • Liker 1
  2. Det er like ego å ville kjøre forbi, som og ikke ville slippe noen forbi. Derfor er vi vel alle litt ego, da vi alle skal fra a til b. Hvem har størst krav på å komme først?

     

    Btw, det å kalle noen duster og drittsekker er lavmål og hører ikke hjemme i en diskusjon. Viktig at man diskuterer saken, og ikke person.

    • Liker 6
  3. Ja, dette kan du anmelde ved fremmøte hos politiet :)

     

    Edit2. har ikke loven, men du kan det hehe.

     

    Edit3.

     

    § 390a. Den som ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd krenker en annens fred eller som medvirker hertil straffes med bøter eller fengsel inntil 2 år.

     

    Offentlig påtale finner bare sted når det begjæres av fornærmede og finnes påkrevet av almene hensyn.

  4. Jeg må ellers si meg helt enig med sensor, å måtte snu seg rundt for å sjekke om viskeren går eller ei holder ikke.. Hvorfor er bilen utrustet med speil liksom?

     

    Du leste hele posten hans eller?

     

    Jeg syntes det var ett utrolig dårlig argument, med tanke på at jeg snudde hodet mitt med tanke på at bilen ikke en gang var i gir, eller bevegde seg på noe som helst måte. Vis jeg var på en motorveg i 90/100 km/t å den ikke skrudde seg av, ville jeg enten brukt speilet, eller bare driti i det.

  5. Du måtte nok ikke vise legitimasjon, men vekteren spurte om du hadde legitimasjon på deg? Du er nok bare notert ned at du er sett på område og når, og dersom entrepenøren el. andre oppdager at noen har stjålet/gjort hærverk vil du nok bli kontaktet om du vet noe om forholdet.

    • Liker 1
  6. Har vel kun vært miljø for dette innenfor transportbransjen(buss, lastebil ol.) og mc-miljøer. Kan ikke si jeg har vært så mye borti de som hilser på samme type biler. Kanskje de som kjører eldre amerkanske biler, og eldre biler generelt. :)

×
×
  • Opprett ny...