Gå til innhold

Bartin

Medlemmer
  • Innlegg

    845
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bartin

  1. Har da byttet router/modem og opplever samme problem. Har skiftet SSID på 2.4 Ghz og 5Ghz slik at disse er adskilt, er alltid 5Ghz som faller ut, mens 2.4Ghz fortsatt fungerer. På windows får jeg "kan ikke koble til nettverket" (5Ghz) Har hatt problemet i over et halvt år nå, og begynner å bli temmelig lei å måtte restarte router 1-10 ganger i uken. 

     

    Ingen som har opplevd noe lignende? GET-kundeservice er håpløs. 

  2. Har hatt problemet ganske lenge nå, og i lang dialog med internettleverandør. Prøvd litt forskjellig, også det rillto foreslo. Etter mye om og men fikk jeg ny router/modem, og har ca det samme problemet. 

     

    Jeg har satt opp 2.4 ghz og 5 ghz nettverket med ulik SSID, og har noen enheter da koblet til 2.4 og noen til 5. Det som skjer nå, i motsetning til at absolutt alle tilkoblede enhetene ble kastet ut, er at kun de som er koblet til 5 ghz nettverket faller ut. Jeg må på samme måte restarte routeren før jeg kan koble til igjen. 2.4 ghz fungerer fint. 

     

    Noen forslag her? 

  3. Hei,

     

    opplever at alle enhetene blir kastet ut av nettverket helt vilkårlig.

     

    Det første som skjer (dette ved bruk av enten mobil eller pc) er at tilgangen til internett faller ut.

     

    Jeg får ved bruk av pc og chrome som nettleser, opp feilmeldingene "DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN" og "DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET" før jeg blir koblet fra det trådløse nettverket. Prøver jeg å koble til igjen får jeg opp feilmeldingen "kan ikke koble til dette nettverket". Her stopper altså alt opp for alle enheter tilkoblet nettverket (trådløst og kablet). Jeg må deretter ta ut og inn støpselet til routeren for at det skal fungere igjen. 

     

    Jeg har vært i kontakt med GET, som sier at de ikke finner noen feil på router/modem. De mener feilen ligger hos meg og mine enheter, og ønsker at jeg skal feilsøke problemet med å koble fra alle enheter, og koble til en og en for å lokalisere feilen. Det som gjør dette veldig vanskelig er at dette skjer helt vilkårlig, det kan skje i løpet av en dag, et par dager eller noen uker. Når da både TV er avhengig av internett-tilkobling, i tillegg til jobb, og skole-pc gjør det feilsøkingen meget vanskelig.

     

    *Et annet problem er at når jeg laster ned med stor hastighet, mister jeg tilgangen til internett (gul varseltrekant) og jeg må koble fra og til nettverket igjen. (Merk: Dette gjelder kun enheten jeg bruker til å laste ned med!) Dette kan ha en sammenheng, men de andre enhetene har aldri blitt kastet ut av nettet når dette skjer. 

     

    Jeg har søkt opp og forsøkt noen av forslagene til feilmeldingene i chrome, uten hell.  

     

    Håper dere har noen innspill som kan hjelpe meg, da det begynner å bli et meget frustrerende problem. 

  4. Fikk OTA i dag tidlig og skjønner seriøst ikke hva som skjer. Telefon har nå tatt opp 23% av kapasiteten (nesten 2t) og jeg har kun hatt to korte samtaler i dag på under 2 min. Når jeg satt på toget istad og surfet kunne jeg se batterinivået gå ned 1% hvert 5 minutt! Har slukt 97% strøm på 12 timer, mot rundt 36-50 timer tidligere. Grunnbåndsversjon er nå LH1

     

    Mener du telefon eller telefonradio? Hos meg har jeg hatt problemer med at telefonradio (cellestandby) har vist feil prosent, der den har brukt mye mindre batteri enn det som står oppgitt. Fikset dette nettopp hos meg, og det du må gjøre er å flashe denne filen.

×
×
  • Opprett ny...