Gå til innhold

Laffe

Medlemmer
  • Innlegg

    4 991
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Laffe

  1. Min venn og kosthold-mennesker generelt. Hvorfor skal dem hele tiden prakke på hvordan andre skal leve.

    Har dem ikke hørt om ordet gen? Familien min lever som de selv ønsker, og flere av familiemedlemmene har levd og er 95+

    Også kommer denne gjøken som mistet sine besteforeldrene i 80årene, om hvordan mitt kosthold kan gjøre at jeg dør tidlig. Eeeh? Kostholdet til morfaren min er langt i fra sunt enn hva jeg eter i dag. 

    • Liker 1
  2. "Ja men.." / "det er noe helt annet" e.l

    Ta f.eks:  det som netflix gjør fortiden.. prakker på med svarte skuespillere som spiller historiske hvite mennesker. Eller er opptatt av rase, mangfold etc i filmene sine. 

    Og mange woke-bevegelsen inkl meg selv er ganske så enig at det er latterlig

     

    Men så spør jeg: Du vet at det har skjedd tidligere og at dette ikke er noe nytt?

    Ta f eks blade og kingpin fra deardevil..

    Da er drt plutselig. " Ja men... de passet  og var flinke skuespillere."

    Eeeeeh, er du dum eller er du bare dum? Det er fortsatt woke. 

    • Liker 1
  3. Folk som synes at opptøyer er dumt, latterlig, idiotisk etc.. men når dem ser at det skjer opptøyer i land som f.eks Kina, Russland eller Venezuela .. ja, da er det plutselig. "Fuck yeaah. Vis dem!" 

    Inb4: hørt om korrupte myndigheter?

    Ja, og? Hørt om corona? Hørt om høye strømpriser? Hørt om unødvendig militærbruk?

    Inb4: Kan ikke sammenlignes..

    Nei vel, hvorfor ikke? Fordi det går imot ditt syn om hva som er greit og ikke greit? Bare fordi DU mener at det er ikke greit, betyr ikke at andre deler det samme. 

     

  4.  

    WeirdFace skrev (På 24.12.2021 den 20.35):

    folk ved mat-bordet som grafser  oppi all maten med bare fingrene,  i steden for å det bestikket som faktisk ligger tilgjengelig sammen med maten. 

    eller de bruker deres eget bestikk til å spise med fra deres egen tallerken, og så bruker de samme bestikk til å plukke med seg ting fra alle serveringsbollene eller what ever. 

    Da burde du aldri besøke asiatiske land. Der bruker dem fingrene. Mer uhygenisk og motbydelig finner man ikke.

     

    Asiatere er kanskje de mest uhygenske folkeslag. 

  5. Kazuo skrev (20 minutter siden):

    I mine øyne er man ganske blank med tanke på historie om man er anti vaxx.

    Jeg forsvar tingene dere utsettes for nå om dagen fordi jeg tror det setter en farlig presedens for framtiden..

    Å ikke ønske ta booster doser har ikke noe med å være anti vaxx. Jeg hadde fint kunne tatt influensa vaksinen nå om det så ut som influensa ville spre seg om ild i tørt gress denne sesongen.

    Hadde jeg fått barn skulle de fått de fleste vaksinene som barn kan få, jeg er utrolig takknemlig for at vi lever i et samfunn som kan tilby vaksiner for mange av sykdommene andre i historien har måtte leve gjennom.

    Men er du klar over hva som innholder disse vaksinene da? For der virker ikke ut som at du gjør det. Du er klar over at disse vaksinene som du snakker varmt om, gir både penger til big pharma og bivirkninger som kan utløse alvorlige konsekvenser. På lik linje som c19.

  6. Kazuo skrev (3 timer siden):

    Ja om du ikke har fått det med deg så beskytter 2 doser helt fint mot alvorlig sykdom hos friske mennesker som ikke har dårlig immunforsvar..Er ikke som den beskyttelsen bare forsvinner slik fungerer ikke t cellene og slik fungerer ikke immunforsvaret hos friske mennesker noe som er bekreftet av alle studier på dette til nå..

    Man får bare ta booster hver 8-12uke for å unngå kanskje bli små forkjølet🤫

     

    Jepp. akkurat som vanlig influensavaksinenen. Tiltross for at jeg aldri har tatt det. Glad mine foreldre er anti-vaxxers. Levd like fint helt siden jeg var født.

    • Liker 2
  7. Frykten som mediene skaper angående strømmen. Er som å sammenligne covid19. 

    "Flere tusen kr mer i strømregning" 

    Javel? De siste mnd har det økt med 500+ kr mer og vi er 6 personer. Ingen endringer på dusje/oppvask/vask av klær/matlaging.

     

    Eneste er lyset i huset. Vi slukker nå alt av lys på stuen.

  8. Snikpellik skrev (På 4.12.2021 den 9.54):

    Med familie som ble henrettet i holocaust er denne sammenligningen det styggeste og mest jævlige jeg har sett noen få seg til å lire av seg her i denne tråden. Har tidligere sett denne sammenligningen gjøres av høyreekstreme, nynazister og de villeste konspirasjonsfolka, men ikke her på forumet før. At du faktisk får to tomler opp på et innlegg som det der forteller meg at vi bør ha mer historie i skolen.

    Hvordan kan man være nazist når man sammenligner det med hvordan jødene hadde det under ww2? Så det du sier er at jeg er  nazist fordi jeg sammenligner med hvordan jødene hadde det under andre verdens krig?  

    • Liker 2
  9. basillen skrev (6 minutter siden):

    Vet du egentlig hva stråmannsargumentasjon er for noe? Innlegget ditt tyder på at du ikke vet dette. Og så ber du meg om å skaffe meg en hjerne? Tror du må feie for egen dør først.

    Nå gjør jo du det samme, så du burde vel ikke beleire andre(ref: dine tidligere innlegg). Snakk om å skyte seg selv i foten

    • Liker 1
  10. Kazuo skrev (6 minutter siden):

    Det var nå ta i litt for mye.

     

    Javel.. på hvilken måte? Er det fordi det ikke passer inn i din virkelighetsoppfatning? Eller kjenner du noen som er jøde, og derfor så kan ikke det sammenlignes? Isåfall, så bør du kanskje ikke snakke så særlig høyt om hva som er rett eller galt.

    • Liker 1
  11. Andre1980 skrev (5 minutter siden):

    Det blir en hysterisk kamp om å ha de strengeste tiltakene. å kreve munnbind på barn fra 6-7 år er å gå for langt. 

    Det er pr i dag ingenting som sier at Omicron er mer farlig enn Delta... heller motsatt. Er shit lei tiltak nå og vil tilbake til normalen, slik det var før dette drittviruset landet i Norge og verden. 

    Samtidig med Omicron har vi fått en tåkefyrste som skifter mening raskere enn andre skifter truser og en helseminister totalt blottet for sosial intelligens. Så da står vi her da med meldinger om at vi kan fortsatt ha julebord, mens myndigheten som sa dette avlyser, og at vi må holde avstand, men de vil ikke sette grense.... 

    For min del opplever jeg at munnbind er det tiltaket som påvirker meg aller mest. Andre avfeier det som et enkelt tiltak, men det er det eneste tiltaket som går direkte på kroppen min, meg, og den jeg er. At ikke andre folk ser dette er meg helt utrolig. 

    Dette var et lite sukk... lei nå.

    Munnbind kan sammenlignes med jødestjerne. Helt absurd

    • Liker 2
  12. Zork skrev (14 minutter siden):

    Utlendinger importeres ikke kun fordi de er billige - de importeres fordi vi har en stor andel jobber her i landet som nordmenn ikke vil ta. De 'flust av nordmenn' som venter på å få arbeid, venter ikke på hvilket som helst arbeid. Vi er for bortskjemte til det.

    Det har jeg hørt før. Det er er rett og slett feil! Vet om mange som ønsker å komme seg i jobb, uavhengig om det er vasking eller servere burgere på BK, eller sveiser/håndverker. 

     

    Men neida, her skal det importeres fra polen eller Vietnam.. 

    • Innsiktsfullt 1
  13. At man importerer utlendinger kun fordi de er billig, samtidig som man  hyler etter norske arbeidere. Det står jo flust av nordmenn som venter på å få arbeid! Hvor blir det av nasjonalismen til folk?? Javel, så er nordmenn  kanskje litt tregere, men det skal da for fa... ikke være det som er grunnen.

  14. hfthomas skrev (12 minutter siden):

    Ja, ironisk nok så varsler jeg om medias rolle da de er kanskje de som fører til mest splittelse og frykt i samfunnet.
    Hvis du er så flink og ser dette så er det ikke deg jeg sikter til. Som jeg skrev så tror jeg de fleste, spesielt her inne ser hvordan de vinkler seg og det er ikke noe nytt.

    Og jeg mener at de fleste er ganske klar og tydelig på hva MSM driver med. Tror du virkelig at folk flest ikke viste at MSM driver med skremselspropaganda før covid19? Ww2(holocaust), midtøsten, vietnamkrigen etc  

  15. Hvis man føler på fryktheten av å lese MSM.. JA, da har man feilet i livet. Folk flest vet t MSM driver med skremselspropaganda. Kun dem som hele tiden påminner andre om at msm driver med skremselspropaganda, er dem som frykter mest... og det ser man jo her inne. Konstant skriverier om MSM fra dem som gævler om frykt.

     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...