Gå til innhold

CTU-24

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CTU-24

  1. Har nå satt en D-Link DNS-323 på nettverket og alt fungerer greit, men har et skikkelig problem med SCHEDULING SETTINGS. Skal ha Nas'n til å ta back-up i sanntid (når det legges noe i mappen på lokal maskin som skal kopieres til Nas), men får hele tiden beskjed om å sjekke url, dns og user-settings. Har sjekket dette 100 ganger, men ser ingen feil. Kan feilen ligge andre steder? Trenger litt hjelp her.

  2. N95 har vel ikke imponert så mange på gps delen for å nevne en modell. Gps er godt innarbeidet og fungerer glimrende dersom produsenten som integrerer gps-modulen har utviklet software som virker. Mener derfor at SE kunne være selskapet som kan utviklet noe som fungerer da de ikke "rusher" frem med alt mulig før ting er noenlunde testet i motsetning til enkelte andre produsenter.

  3. Og hvis man skyter en kule ned i vann på ca 30 graders vinkel kommer kula maks 1,5 meter ned i vannet.

    Når den har stoppet kan du dye til bånn og plukke opp rester av en kule som har blitt revet i filler når den treffer vannet.

     

    Det sier vel også litt om kreftene til vannet. ( en kule er jo "slank" og fin...)

    8414808[/snapback]

     

    Det er forskjell på en liten kule i 4000 km/t som treffer vannet i 30 graders vinkel, og en steinklippe på flere tusen tonn som treffer vannet i ca 400 km/t.

    8414828[/snapback]

     

    Hvilket våpen refererer du til med kulehastighet på 4000 km/t? Bare lurer :) .

  4. For å være sikker på min oppfatning av Netcom sine opplysninger.

     

    Har for første gang en 3G telefon og lurer på hva det koster å bruke. Hos Netcom fik jeg inntrykk av at kr:20,- pr/dag er makspris for hva man må betale for å bruke 3G. Er dette riktig?

×
×
  • Opprett ny...