Gå til innhold

Henning-

Medlemmer
  • Innlegg

    388
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Henning-

  1. Som regel benytter man Steam, Uplay, Origins eller lignende som plattform, og laster det ned derfra med koden man får etter og ha kjøpt spillet.

     

    Jeg formaterte pcen her om dagen grunnet ny maskinvare, men hadde kun Windows 8.1 tilgjengelig. Startet den opp, og så at det ikke var kontakt med nettverket. Det manglet driver til hovedkortet, da det antageligvis er for nytt. Og medfølgende hovedkortet var det såklart en DVD-plate med drivere på.... Jeg har ikke hatt dette på kanskje 5 år i min PC.

  2. Hei! Da er tiden kommet for å oppgradere min gamle I5-2500K CPU.

    Siden jeg føler at utviklingen på pc-deler er litt som og ikke følge med i mattetimen et par minutter, så spør jeg derfor her.

     

    Jeg bruker pcen primært til spilling, samt streamer på Twitch fra tid til annen, så ønsker ikke at ting skal fungere "bare ok".

     

    Deler jeg har fra før av relevanse(?):

    ASUS GeForce GTX980 STRIX

    Corsair CX750W

    Antec Kuhler H20 620  <-- Kjøpt likt som den gamle i5en så den er jo noen år gammel. Bytte?

     

    Jeg har sett for meg en Intel Core i7-6700K Skylake, men kan gå for noe annet om dere mener det såklart.

    Jeg er ingen klokker så kjører stort sett kun "turbo mode" e.l.

     

    Det jeg trenger hjelp til er nytt hovedkort, samt RAM, evt andre ting jeg må ha med i ett sånt oppsett.

     

    Mvh Henning

  3. Hei! Tok denne selv i 2009. Det jeg ble "drilla" mest i den gangen var generelle sikkerhetesrutiner, samt barrierer. Jeg fikk også en case der jeg skulle være LFS ved en jobb som innebar og skjøte seg inn på en høyspentring. Det som bør sitte er generelle krav som går under det du selv lister opp, høyder over vei, kabeldybde, krav til kabeloverdekning og sånne ting. Iallefall der jeg tok prøven. 

     

    Ønsker å høre fra deg hvordan det gikk :)

  4.  

    Jeg tenker at det er så mange alternativer for å komme seg til Berlin at det er unødvendig å vurdere nettopp det ene selskapet som er i streik.

    Det er kanskje en ide å begynne å vurdere andre alternativer generelt, for godt, slik at man ikke trenger å vurdere å bruke de i det hele tatt. Det har vel vært nok tullball med dette selskapet nå? :)

     

    Jeg har flydd Oslo-Bankok en drøss ganger og tenkte at "jøss, Norwegian er fint å fly med". Dette var inntil jeg prøvde en tur med ThaiAir.

    Betaler med glede dobbel pris.

     

    Kan du utdype dine erfaringer?

  5.  

     

    Da tar du grundig feil, CS er blitt stort igjen.

    Kanskje det. I forhold til andre spillsjangre føler jeg ikke CS er sånn sinnsykt stort lenger. Men kan godt ta feil, er ikke så involvert i sånt egentlig.

     

     

    Nostalgien av Deagle hs har ført meg tilbake. Kompiser som jeg spilte 1.5 og 1.6 med har startet igjen også, sitter en gjeng på 25+ og nerder som om vi var 15 igjen.

     

     

    Du er maskin da :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...