Jump to content

Xcistsense

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Regner ikke med at det kan synces mellom mac og pc? Skriver fra før av på en pc, men kunne godt tenkt meg en mac på skolen, tilegg til iPaden. Hadde vært praktisk om de snakket sammen..
 2. Passer sikkert fint på en liten studenthybel! Kan godt se nytten i en slik en, men den faste foten er absolutt et aber.
 3. Så, er altså eneste forskjellen på 550D og 600D noen motivprogrammer? Tviler på at det er særlig stor forskjell i bildekvaliteten- skal godt gjøre å følge opp løftet fra 500D til 550D.
 4. Kan ikke begripe hvorfor mennesker kjøper 15-tommere med 768-linjers oppløsning. Ikke 14-tommere heller for den sags skyld. På en 13-tommer er det kanskje en gråsone.. Ikke mye man får plass på med slik oppløsning gitt.
 5. Interessant, syns ikke prisen så så aller verst ut. Synd disse "spille"-pc'ene leveres med slike glorete lys og 14'is-utseende fremfor et litt stilig privilegert utseende. Kunne betalt ekstra for å slippe lysene og få en armstøtte med skinn isteden
 6. Hvorfor lansere en USB 2.0 harddisk nå, og fronte den som noe nytt? Hvorfor skrive om den som en nyhet? USB 3.0 koster ikke særlig mer enn USB 2.0, selvom vanlige HDD'er kan overføre med 3 ganger hastigheter enn usb 2.0, og kan også overføre mer det dobbelte A over USB3-kabelen. Den er jo også bakoverkompatibel, og de er meget tuilgjengelige i nettbutikkene. Å lansere en slik disk nå må være et tapsprosjekt (og det håper jeg, ellers er gjennomsnitsforbrukeren tregere enn jeg hadde håpt på).
 7. Jeg har min pc koblet til stereoanlegget trådløst og kontrollerer det via min ipod touch. Eneste du trenger er en ipod touch/iPhone, en pc med iTunes og en Apple airport express. På ipoden har jeg installert apple remote, som er en gratis offisiell app fra apple som gjør at du kan styre din pc's itunes over nettverket ditt. Pc'en er i sin tur koblet til anlegget via airport expressen, som har en lydutgang og en optisk utgang som kan kobles inn på anlegget. Apple airport express med airtunes er egentlig en liten miniruter, og kan operere på et allerede eksisterende nett, kobles til et eksisterende nettverk som bro for å forsterke signaler, eller drive et selvstendig nettverk (a, b, g og n), og det er over dette nettverket at musikken streames via airport til anlegget ditt. Jeg hadde allerede et godt nettverk når jeg kjøpte min airport, så jeg har deaktivert det trådløse nettverket til enheten, og kablet den til min andre ruter. På pc og ipod/iphone kan du også styre om musikken skal sendes til flere airtunes-enheter (flere rom osv) eller om det skal spilles av på pc i tilegg til airporten, så det er maksimalt fleksibelt mtp utvidelse og multiromfunksjonalitet. Måten du styrer biblioteket på din pc over airtunes er også ekstremt god, og jeg har aldri angret et sekund på at jeg kjøpte meg dette. grensesnittet ligner på en blanding av ipodens musikkgrensesnitt og itunes, og er på alle måter mer fleksibelt en ipodens musikkfunksjon (lage og editere spillelister, benytte itunes dj ol.) Andre fete tilegg er funksjonalitet som gjør at andre mennesker på samme nettverk som deg med en iPod/iPhone også kan tillates tilgang til biblioteket for så å samarbeide om spillelister/legge inn musikkønsker i itunes dj osv. Dette er en helt fantastisk funksjon når du holder vors, det er dessuten artig at ingen forstår at du kan få noe så fance til
 8. Skulle gjerne vært med, men er litt opptatt... Arranger i Kristiansand en gang
 9. Pris/tilgjengelighet ikke kjent? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=447287 Er det ikke denne da? 279kr var jo ikke så verst!
×
×
 • Create New...