Gå til innhold

fosben

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

fosben sine prestasjoner

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Starlink skal ikke konkurrere med fiber eller 5g for den saks skyld. Starlink er beregnet på områder som ikke har tilstrekkelig internett tilgang. De kan ta den prisen fordi kunden har rett og slett ingen andre muligheter. Når telenor nå legger ned kobberlinjene rundt om er det mange som må over på 4g og med de begrensningene det gir. 5g er foreløpig en utopi i distriktsnorge og det kommer det til å være i mange år fremover.
  2. Facebook kommer aldri til å legge ned i Europa, det er aksje-selvmord.. samtidig er det imot loven i usa for et slikt selskap å ikke utlevere data til usa.
  3. nei, skal du sammenligne det må du skille deg,- ikke dra på golfbanen..
  4. Vel, kanskje det er det beste ? Det kan jo se ut som om de ikke har/hatt kontroll.. Hun er heller ikke så populær hos representantene til tross for at det er de som har kløna med pendlerboligene sine.. men fint å ha noen å skylde på.
  5. Det er riktig, men jeg tror ikke de gidder å bruke tid på det da de har en alternativ løsning via sftp som de tar betalt for. (Jeg antar det er filmottak og sending du mener)
×
×
  • Opprett ny...