Gå til innhold

0ystein

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 0ystein

  1. Kunne nesten ikke bli sur på han. Var en tulling som kappkjørte med kameraten, han kjørte bare rett inn i rundkjøringa uten å se seg for. Vi var da midt i rundkjøringa, å vi traff han mellom skjermen og fremdøra. Hadde skjedd akkurat det samme om jeg hadde kjørt også.

     

    Enden på visa ble at han fikk all skylda (naturligvis), jeg fikk igjen mer på forsikringa enn om jeg skulle solgt bilen ;) Likevell var det surt. Fra dagen jeg kjøpte bilen, i frontkollidert tilstand, har jeg brukt flere hundre timer på den... For ikke å snakke om flere tusen kroner..

  2. Takk for det! :) Har den enda ja, men den ser dessverre slik ut nå etter smellen:

     

    http://www.facebook.com/photo.php?pid=4673...mp;id=530830201

    http://www.facebook.com/photo.php?pid=4673...mp;id=530830201

     

    Selger deler av den akkurat nå, litt synd den ikke blir bygd opp igjen, men var vraket når jeg kjøpte den også, så jeg gidder rett og slett ikke en runde til. Meget tøff og bra bil, med en nydelig femmerlyd. De som har hatt bil med Audifemmer vet hva jeg snakker om. ;)

     

    Den jeg kjører nå ser slik ut:

     

    http://www.facebook.com/photo.php?pid=4576...mp;id=530830201

     

    Ikke så pen, men den klarer seg de 7 km jeg har å kjøre til arbeid frem til jul.

  3. Min første bil var en 89' Audi Coupe 2,3e 10v. Meget god bil som alltid startet, gikk godt og som jeg hadde ingen problemer med. dessverre ble den vraket av en kamerat i sommer. :(

     

    http://static.nettby.no/users/0/y/s/0ystei...es/S5020045.JPG

    http://static.nettby.no/users/0/y/s/0ystei...es/S5020102.JPG

    http://static.nettby.no/users/0/y/s/0ystei...es/S5021049.JPG

     

    Min andre bil ble da en 86' Audi 80cc som jeg bruker pr. dags dato. Holder på å rette opp en 99' Golf 4 TDI som kommer på veien 3.januar. ;)

     

    20 år, 3 biler... Kjøpte min første som nittenåring.

  4. Diesel er jo billigere i drift og har en lavere literpris. Mye "triveligere" motor pga. det høye dreiemomentet. Det verste er nok den jævlige lyden. Kjører selv rundt i bil med 5-sylindra 2,3 l 10v motor...Ingenting som slår lyden av gammel Audi-femmer. :)

  5. Hei!

     

    Vurderer å klokke PC'n min enda litt til. PC'n består av

     

    AMD Athlon 64 3700+ socket 939

    MSI K8N Neo4 Platinum v3.0

    2x512mb PC3200

     

    Jeg har klokket fra 2,2 GHz til 2,87 GHz. PC'n er i dag 100% stabil og temperaturene ligger på ganske akkurat 40 grader. 2 stk 120 mm vifter i front og en AMD Opteron kjøler på prossesoren er også installert.

     

    Håper noen har gode tips til hvordan jeg kan klokke mer, men fremdeles ha en stabil PC.

     

    Innstillinger i BIOS:

     

    Current CPU Clock: 2871 MHz

    Current DDR Clock: 2117 MHz

    High Performance Mode: Manuall

    Aggressive Timing: Disabled

    Dynamic Overclocking: Commander

    Adjust CPU FSB Frequency: 261

    HT Frequency: 4x

    HT Width: :thumbdown: 16 :thumbup: 16

    CPU Spread Spectrum: Disabled

    SATA Spread Spectrum: Disabled

    PCIE Spread Spectrum: Disabled

    PCIE Clock: 100 MHz

    SSE/SSE2 Instructions: Enabled

    Cool'n'Quiet: Disabled

    Adjust CPU Ratio: Startup

    Adjust CPU VID: Startup

    Extra CPU Voltage: Over VID 6,6%

    CPU Voltage: 1.492V

    Memory Voltage: 2.7V

    NF4 Voltage: 1,55V

  6. Hei!

     

    Vurderer å kjøpe et par gamle, men ubrukte, Rockford Fosgate HE 10" å ha i bilen (Audi Coupe). Har fra før av 2 stk Rockford Fosgate P2D210 i en bassreflekskasse med en Dynabel BF4501 som driver. Koblet slik at jeg kjører de i 2 ohm. Vurdere å bytte disse mot HE subbene, men har ikke peilig på hvor stor kasse jeg skal ha, og om det er lurt med lukket eller åpen. :hmm: Noen som har tips?

     

    RFP3412_RFP3812.JPG

  7. Vil uten tvil anbefale IBM. I bedriften hvor jeg arbeider og har ansvaret for IT nå, har vi bare IBM-servere. Totalt har vi 17 stk, i forskjellige varianter. Nedetiden er minimal og når vi først har nedetid er det stort sett andre faktorer som applikasjoner og annnen hardware som er problemet. Tro det eller ei, men fil/print-serveren vår er faktisk en IBM Netfinity 5000 fra år 2000!! Still going strong... :cool:

    8689041[/snapback]

    Det ALLER viktigste, er at du forholer deg til ETT merke, og ikke plukker i øst og vest. Dernest bør det merket være til å stole på, og levere det du ønsker. På toppen av listen min der står HP, jeg opplever at de har solide drivere og firmware, og bra medfølgende programvare. Uten kanskje den helt store overraskelsen havner Dell nederst på listen for min del.

     

    IBM har jeg liten erfaring med, men jeg har et inntrykk av at de og Fujitsu-Siemens er relativt bra. Hjemmebygde servere er no-no for meg.

    8898479[/snapback]

     

    Enig med deg der. Vi har kun IBM-servere og det kommer vi til å fortsette med, ser ingen grunn til å skifte. :)

  8. Kontakten bak tenningslåsen er jo en god plass å finne tenningstrøm på. Bare å sette på et multimeter for å finne ut hvilken ledning dette er. Direkte kobling på batteriet med sikring til remote er en elendig løsning, spilleren kan da tømme batteriet for strøm om du glemmer å slå den av.....

  9. Kjøpte meg en 01 Derbi GPR i 2003. Da jeg kjøte den stor det en 47mm Metrakit Handmade sylinder på den, med eff.annlegg. Den gikk ca 120... Hadde da gått 650 mil. Kjøpte meg en Malossi MHR 50mm og dellorto 26mm etter ca 900 mil og C4 lagre, men ikke ny veiv. Fantes ikke slakke i den så hvorfor gjøre det? Kjørte så 1300 mil med dette, meget hard kjøring. Like før jeg solgte den skiftet jeg stempel, noe som er helt normalt etter å ha kjørt 500 mil på samme stempel. Sjekket da slakke på veiva, fantes ikke... Går fortsatt den dag i dag.. ;) Konklusjon: Derbi-veiva er sterk, etter min mening...

  10. Vil uten tvil anbefale IBM. I bedriften hvor jeg arbeider og har ansvaret for IT nå, har vi bare IBM-servere. Totalt har vi 17 stk, i forskjellige varianter. Nedetiden er minimal og når vi først har nedetid er det stort sett andre faktorer som applikasjoner og annnen hardware som er problemet. Tro det eller ei, men fil/print-serveren vår er faktisk en IBM Netfinity 5000 fra år 2000!! Still going strong... :cool:

  11. Hei!

     

    Jeg er en gutt på 20 år som har startet opp igjen å trene litt styrke. Jeg er ca 65 kg, ca 1.80 høy. Har normal kroppsbyggning (bilde kommer). Saken er den at så lenge jeg kan huske har jeg drevet med langrenn, vært ganske seriøs og trenet ganske hardt. Hevdet meg ikke noe særlig resultatmessig, men var i bra fysisk form. Trente ca 450-500 timer i åretfor 2 år siden før jeg sluttet. Treningen bestod av ski, løping, rulleski, sykkel og styrketrening. Jeg gikk lei av langrenn og sluttet, etter dette har det væt altfor dårlig med treningen, noe som vises på kroppen. Jeg vil gjerne ha litt mer muskler! Tips til hvordan jeg skal få til dette? Har et helt nytt styrkerom på jobb, så det blir ikke noe problem. Vil ikke først å fremst bli så sterk, men vil ha muskler som vises litt mer og litt mindre av den magen jeg har begynt å få. :blush: Vil gjerne ha tips til hvordan jeg skal trene, ev kosthold. Tenker da på om jeg skal ta mange repetisjoner med lite motstand, eller få repetisjoner med mye motstand.

     

    Takker for svar! :)

  12. Hei!

     

    Har tenkt å kjøre opp for motorsykkel klasse A. Problemet er at jeg egentlig ikke har råd akkurat nå (55% lærlingelønn), men jeg har råd neste vår. Men så har jeg hørt at reglene blir sli kat jeg må vente til jeg blir 25, stemmer dette? Kan jeg da, om jeg tar en kjøretime i høst, kjøre på det gamle "systemet" neste vår? Det kunne man ihvertfall på bil. Jeg er 20 år og blir 21 på februar neste år. Noen som har tips? Takker for svar.

  13. hjelper ikke å advare, audi 100 elskerne har allerede bestemt seg.

    8165638[/snapback]

     

     

    Det har tydeligvis Audi 100 haterne også. :thumbdown: Kan du ikke lære deg å skrive norsk før du begynner å greie ut om noe de fleste i denne topicen er ueninge om? Lettere å bli tatt seriøst da. Vi kan jo lett oppfatte deg som en 10-åring med de skriveleifene..... Har selv 89 mod Audi Coupe. Strålende fornøyd! Har samme motor som blir levert i en del Audi 100, NG. Ingenting å utsette på motoren. Har kjørt snart 40 000 med min, ingen utlegg så langt.... :thumbup:

    8166825[/snapback]

    Fint om du opplyser om hva slags skrivefeil jeg har gjort da.

    Nå var det audi 100 vi snakket om, ikke a5, urquattro eller anndre audier.

    Selv om opphenget til a6 98- ikk er er noe å skryte av. Har faktisk eid en a6 02 2,4, og hadde ikke noe spes problemer som jeg merket men hadde den bare 3 mnd før jeg solgte den.

    8172064[/snapback]

     

    Ok. Nevnte ikke hverken a5, urquattro jeg. Nevnte bare en audi som har SAMME motor og girkasse som min, så jeg vil tro de oppfører seg ganske likt om de står i en 100 eller en coupe. Angående skriveleifene dine, ville jeg anbefalt deg å tatt et kurs i deling av ord.

×
×
  • Opprett ny...