Gå til innhold

Mr.Spirou

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Mr.Spirou

  1. Hei alle guruer..

     

    Jeg har et fiffig problem: Ved oppstart av visse programmer (f.eks. Kazaa) blir skjermen sort. Det høres ikke ut som om maskinen slutter, for viften går trofast rundt. Det er derimot ikke mulig å få tilbake skjermbilde. Heller ikke ctrl-alt-del funker, så det ender med reboot-knappen.

    Noen som har noen idé hvordan dette kan løses?

     

    MSI KT333

    AMD 2100+

  2. Har skiftet operativsystem til Win2000. Hadde litt problem med dette, men det gikk tilsist.

     

    Det som imidlertid er blitt et problem nå er at Windows hverken vil bruke DVD spiller (Pioneer) eller CD-RW (Plextor). Får melding om at "Windows cannot load the drivers required for this device". Gjør det Windows vil, men det funker ikke for det...

     

    Any bright ideas?

     

    [ Denne Melding var redigert av: Mr.Spirou på 2002-05-13 21:29 ]

  3. BIOS skal være flashet om jeg har gjort det rett, noe jeg tror. Den siste versjonen jeg får flashet (som er kompatibel) er fra mars i år og det skulle holde. Kan det være at IDE-kabelen står feil på hovedkortet? Da burde vel ikke ting funket med den gamle IBM HDD heller.

     

    Jeg skjønner lite av dette...

  4. Det er gjort i BIOS'en ja, men ingenting skjer... Dette er rart... Det er riktignok en helt ny HDD, men BIOS'en burde jo klare å finne den. Den finner ingenting. Velger jeg AUTO på primary master popper CD-brenneren opp... Det er i grunnen det eneste den finner.

  5. Nå falt jeg littegranne av her...

     

    For å forenkle litt: Jeg fjernet en HDD (en eldre IBM 75GB disk) som jeg erstattet av denne WD-disken. BIOS'en kan jeg ikke se at her funnet den gamle disken heller, men nå skulle jeg alså bare skifte ut den gamle med den nye å installere Win2000 på denne for etterpå legge til den gamle å føre over dokumenter jeg vil ta vare på. Enkelt trodde jeg, men nei...

     

    Mitt poeng er at alt funket før! Det gjør det enda også forresten dersom jeg setter tilbake den gamle IBM-disken. Dette skulle vel bety at kabelen sitter på rett plass?

     

    [ Denne Melding var redigert av: Mr.Spirou på 2002-05-10 23:41 ]

  6. En av tingene som skal funke i følge Western Digitals hjemmeside er å ikke bruke jumperen i det hele tatt, så da skulle det jo ikke betynoe om en pinne er brukket, men takk likevel. PS. Ingen pinner er brukket heller...

     

    Kom gjerne med fler forslag. Gir meg ikke før jeg klarer dette!!!

  7. Jeg har et ASUS A7V133. Skal nå inn med ny harddisk for den gamle ble svært syk... Problemet er at BIOS ikke finner harddisken som er av typen WesternDigital 80GB, 8MG cache - spesial edition. Noen som har en idé hva jeg bør gjøre for at dette skal ordne seg?

     

    PS. Jeg har forsøkt å finne den site BIOS'en fra ASUS.com også, uten at det ser ut til å være løsningen.

     

    [ Denne Melding var redigert av: Mr.Spirou på 2002-05-10 19:20 ]

×
×
  • Opprett ny...