Gå til innhold

karasjok

Medlemmer
  • Innlegg

    553
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av karasjok

  1. Selvkomponert pc fra komplett. Har mer eller mindre bestemt meg for det meste på lista, er allikevel interessert i andres synspunkter. Kabinettet er dessverre ikke tilgjengelig før slutten av oktober 2010, er heller ikke villig til å velge noe annet.

     

    Er litt viktig at maskinen yter til nye spill.

     

    Harddisk

    Har en Macbook med Intel 80 SSD 2.gen, blir sikkert til å hive inn denne i ny pc'en. Slik at valg av hdd vil jeg bli fornøyd med uansett, kan til og med gå for en 5400rpm.

     

    Skjermkort

    Er ikke villig til å gå for skjermkort som koster mer enn 2500kr, og SLI eller Crossfire er ikke interessant. Kjøper da heller et nytt og kraftigere skjermkort.

     

    CPU

    Lønnes det med en dualcore med høyere frekvens? Er det stor forskjell på større modeller som i7?

     

    post-12183-1285515983,9867_thumb.png

     

    edit: lagt mer beskrivelse av ønsker til maskinen.

     

    post-12183-1285518045,3751_thumb.jpg

  2. Enig med mange her! Kjøp deg heller kvalitets kabinett med gode termiske egenskaper, samt en god og stille strømforsyning. Trenger ikke 1000+watt! Etter 1—4 år oppgraderer du hk, cpu, gpu, og minne. Slik har du en moderne PC nå, og om x antall år. Mange, mange tusen kroner spart.

     

    Lian Li PC—A71

     

    post-12183-1255588333_thumb.jpg

     

    Kjøp deg en Apple Cinema, svindyr men det oser av kvalitet. Denne skjermen kommer du til å nyye i flere år, holder seg meget bra på bruktmarkedet også. Denne blir de fleste kåt av!

    post-12183-1255588345_thumb.png

  3. Ekstern hdd vises ikke lenger i finder, testet på 2 maskiner med USB og Firewire tilkobling. Disken spinner, lyset lyser, ikke noe ulyd fra kabinettet.

     

    Blir sikkert til å sende den inn, og det betyr at alt av data forsvinner. Kan man kreve å få dataen reddet? Hva er ellers vitsen med å ha backup når man må ha sikkerhetskopi av backup? Kjøpe 2 sett med eksterne hdd til enhver tid?

     

    os: OS X 10.5.8

     

    edit: nå kom plutselig dette bildet opp.

    post-12183-1250811394_thumb.png

  4. Om den tilkoples PC’en via S—ATA betyr det at dockingen er for samme type hdd? Uansett, jeg gidder ikke å tro noe, jeg vil vite det. Vet at det finnes docking som tar begge deler, de har også USB og direkte kopling til S—ATA.

     

    11 minutter senere: Sånn, nå har jeg gjort jobben for deg!

     

    Key features

     

    Premium hard synthetic material

    Support both 2.5" and 3.5" SATA HDD

    USB 2.0 Host Interface up to 480 Mbit/s

    eSATA Host Interface up to 3 Gb/s

    LED for power and HDD access

    Supports: PC & Mac (Windows 98/ME/2000/XP/Vista, OS> 9.1)

    Hot Plug & Play and Hot Swap

  5. Nei! Jeg slutta, gikk dog på HiO. Jeg syntes java programmering og HTML-koding var sinnsykt kjedelig. Jeg elsker å sitte foran PC‘en, men programmering fant jeg håpløst. Vil sterkt anbefale deg å begynne å lese java så tidlig som mulig, ikke så dumt å ta fatt i boka allerede nå. Java, eller programmering, er ganske vanskelig. Synes jeg hvertfall. Vi hadde boka JAVA HOW TO PROGRAM, Deitel Deitel, Seventh Edition. Den er på om lag 1500 sider, høres gøy ut?

    Hvis du i tillegg skal ta 3.termins ordning tror jeg du skal slite, mann! Spesielt hvis du ikke kan så mye matte.

  6. Denne har jeg, og akkurat nå har jeg en supportsak liggende hos netshop på akkurat denne. Bare jeg kommer i nærheten med en mobil som er aktiv (søker nett, i samtale, mottar eller sender melding), så flimrer skjermen, bytter mellom source, og ikke minst skrur seg av.

     

    Det er plent umulig å sitte i telefonen og surfe samtidig. Kunne kanskje HW ha sjekket ut om dette gjelder skjermen de har også, eller om det bare er min?

    Nettopp derfor jeg sendte inn skjermen min, skjermen klikka helt ved innkommende samtaler. Dette gjaldt dog kun når tlf stod på lading via USB, men allikevel for dårlig for meg. Og bare for å nevne det så var det her snakk om en iPhone.

     

    En svart plastramme, på svart og rund plastfot. Dette er verken design, perle, eller noe spesielt. Det er en skjerm.

    Helt enig, denne skjermen er direkte stygg. Plast, plast og atter plast. Gir deg en ordentlig følelse av simpel kvalitet. Dessuten glinser hele skiten som et juletre.

     

    En av de negative tingene med dette skjermen er uten tvil de touchsensitive knappene.

    Knappene er de desidert dårligste jeg noensinne har prøvd, totalt talentløst!

×
×
  • Opprett ny...