Gå til innhold

Sky89

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sky89

  1. Takk for svar. Lastet ned gpedit og gjorde som du sa, men problemet fortsatte. Heldigivs fant jeg ut hva problemet var:

    The solution here is (for OFFICE 2010) OPEN UP WORD, FILE > OPTIONS > TRUST CENTER. Then click the TRUST CENTER button > Protected View, and UNTICK ALL 3 BOXES.

    Log out, log in and try open email attachments ! :)

    Jeg måtte åpne Powerpoint å gjøre endringene der, og ikke i Word, siden det var der mitt problem lå. Funket, så nå er problemet løst :)

  2. Hei.

    Får ikke åpnet filer fra nett (It`s learning) i powerpoint 2010. Det kommer opp en boks hvor det står at jeg kan reparere filen hvis jeg stoler på utgiver, men når jeg trykker sier den bare at filen er skadet.

    Hvis jeg laster ned filen så må jeg høyreklikke på den for å fjerne blokkering før jeg kan åpne, men dette er så tungvint siden det må gjøres på en og en fil.

    Finner ikke ut hvrodan jeg opphverer blokkeringen i powerpoint, noen som vet?

     

    Kjører Windows 8.1, Microsoft Office 2010 og har det innebygde Windows Defender som antivirus.

    Takk for svar :)

  3. Det høres ut som en løsning jeg kan bruke. Har lite erfaring med nettverk, men håper responstiden blir ok. Viktigste for min del er jeg kan spille Fifa online :) Er det vanskelig å sett opp en "trådløs bro"? Og kan du være så snill å komme med forslag til router jeg kan kjøpe da (helst ikke så dyr, trenger bare en "vanlig router)?

  4. Har kanskje mulighet for å trekke kabel, men trådløst er virkelig å foretrekke pga lengde/dører osv. Derfor jeg lurte på om jeg kunne kjøpe en router å koble opp til deres trådløse nettverk. Går det å gjøre det samme som du foreslår me kabel, bare trådløst?

    Skal bruke nette til noe gaming på ps3 å pc/laptop, men ikke alle enhetene har trådløstnettverksort. Derfor jeg trenger å kunne få tilgang på kablet nett også.

  5. Hei.

    Leier sokkelleilighet (kjellerleilighet) og har blitt enig med utleier om at jeg skal koble meg til deres trådløse nett, men vil gjerne ha signalet forsterket. Vet ikke helt hvordan jeg bør gjøre dette da jeg må ha tilgang til kablet (noen porter) og trådløst nett? Kan jeg koble en router trådløst til den eksisterende routeren eller bør jeg velge annen løsning?

    Bør helst være rimelig. Takk for svar :)

  6. Var det jeg også fryktet. Satte akkurat kablene tilbake til WD-disken, og den funger, så er ikke kabelen/HK det er noe galt med.

    Kjenner også at alle de andre harddiskene vibrerer litt når maskinene starter, mens det ikke kan kjennes på Seagate-disken, men mulig det er fordi den ikke er initialisert?

     

    Ved eventuelle ny disk: Når jeg skal initialisere en 2 TB harddisk så kan jeg bruke MBR siden det står at maksgrensen er 2 TB?

  7. Har kjøpt en ny Seagate Barracuda 2 TB harddisk som jeg ikke får initialisert i datamaskinbehandling. Kan se disken i den nederste av de to listene som er der, men det står at den er 128 GB. Når jeg prøver å initilaisere den kommer det opp ei feilmelding hvor d står at "forespørselen ikke ble utført fordi en I/U-feil oppsto".

    Er det andre måter å initialisere disken på, eller er disken ødelagt?

    Finnes det noen programmer jeg kan/burde kjør diagnostikk i?

     

     

    Har satt disken i samme strømkontakt og sata-kabel som det opprinnelig stod en 2 TB WD disk, så kablene fungerer. (Mener å huske jeg hadde problemer med å initialisere den også, men husker ikke helt)

     

    Takk for eventuelle svar.

  8. Hei.

     

    Venstre museknapp registrerer bare noen av trykkene, maskinen registrerer ikke når jeg høyreklikker på krysset oppe i høyre hjørne av feks Firefox/ min datamsakin for å lukke progremmet. Må liksom venstreklikke først, før maskinen får med seg at musepekeren er på krysset. Får heller ikke til å dra sanger/videofiler fra skrivebordet og opp i et åpent vindu av VLC media player eller media player classic. Før ble filen da avspilt, mens det nå ikke skjer noe. Noen som vet hva som kan være feil, finner/ser ingen innstillinger jeg kan ha vært borti for å endre dette?

     

    Dette problemet oppsto da jeg sølte litt melk over musen, så trodde det var den som hadde tatt kvelden, men har fortsatt nå når jeg bruker touchpaden på laptopen.

     

    Bruker logitech-mus.

     

    Hadde satt stor pris på innspill om hva dette kan dreie seg om? :)

  9. Lurer på om noen har noen/et minnekort (32 GB) å anbefale til Galaxy S II, da det er rene minnekortjungelen der ute for oss uten kunnskap om emnet?

     

    Planen er at kortet skal brukes til litt av hvert, men hovedsakelig musikk og filming. Har kanskje skjønt at klasse 6 anbefales ved HD, mens klasse 4 muligens funker?

    Er det like greit å gå for et i klasse 6, eller er det for lite/ unødvenig høyt?

     

    Jeg ville tatt meg kostnaden å gå for det beste (når man likevel sitter på en såpass råtass) Hva senere oppgraderinger av tlf betyr for spec. på minnekortet vet man heller ikke.

     

     

    Er det noen vesentlig forskjell på hvilket merke man bør velge, eller er alle i samme klasse like?

  10. Lurer på om noen har noen/et minnekort (32 GB) å anbefale til Galaxy S II, da det er rene minnekortjungelen der ute for oss uten kunnskap om emnet?

     

    Planen er at kortet skal brukes til litt av hvert, men hovedsakelig musikk og filming. Har kanskje skjønt at klasse 6 anbefales ved HD, mens klasse 4 muligens funker?

    Er det like greit å gå for et i klasse 6, eller er det for lite/ unødvenig høyt?

  11. Det visste jeg egentlig, men hadde glemt det. Så takk :)

    Hvis maskinen er raskere uten acer-programvaren dropper jeg å installere det.

     

    Eneste jeg savner er programvaren til lyden, det var så enkelt å velge mellom innebygget lyd, HDMI m.m. Ingen som tilfeldigvis vet hva programmet heter, og/eller eventuelt har en link til nedlasting kompatibel med Windows 7?

  12. Har installer Windows 7 ultimate, men har problemer med at jeg ikke finner en kompatibel utgave av Acer Empowering Technology, dvs ePower Management, noen som har en link? Skal bruke det til strømplaner (får nå ikke skiftet enkelt), eller finnes det et enklere program slik at jeg ikke trenger det?

  13. Nesten litt godt å få bekreftet at det er MBR som brukes, da det var det jeg hadde valgt. Prøvde det på nytt nå, får å sjekkom om resultatet ble det samme, noe det ble. Så er vel bare å reklamer, som du sier.

     

    Men for å være helt sikker, etter valget om MBR: da skal jeg velge å opprett en partisjon og så bare følge standard instruksjene angående diskplass osv? (husker ikke helt nøyaktig hva valget het, men kom opp når jeg høyreklikket på harddisken i diskbehandling)?

     

     

    Takk for alle svarene! :)

  14. Har nå søkt gjennom de fire testene i Data Lifeguard Diagnostics, og i 3 av 4 tester kom det opp error.

     

    Vet bare ikke helt konkret hva dette betyr.?

     

    Edit:

    Nå kommer det opp at jeg må initialisere harddisken for at behandling av logiske disker skal få tilgang til den.

    Og følgende partisjonsmetoder er tilgjengelige:

    - MBR (hovedoppstartssektor)

    - GPT (GUID-partisjonstabell)

    Obs: partisjonsmetoden GPT gjenkjennes ikke av alle tidligere versjoner av Windows. Den anbefales for disker større enn 2TB, eller disker som brukes på Itanium-baserte maskiner.

     

    Hvilken skal jeg velge?

    post-121407-1288889754,94_thumb.jpg

  15. Har akkurat fått en ny Wester digital Caviar 2TB black harddisk, men får ikke til å formatere den. Første gang jeg startet maskinen kom det opp at jeg måtte initialisere den, noe jeg gjorde. Da formateringen (NTFS) var kommet til 100% kom det opp at formateringen ikke kunne gjennomføres. Da jeg startet maskinen kom det opp at disken måtte sjekkes pga korrupt Master file, og at windows ikke klarte å reparere denne (har ikke sett det under senere oppstarter). I tillegg står det nå, i datamaskinbehandling, at filsystemet er RAW.

    Har jeg gjort noe galt, og hva betyr det? Og kan dette fikses, eller er det noe galt med harddisken?

     

    Har 4 andre (gamlere) harddisker som fungerer utmerket.

     

    His av interesse:

    Hovedkortet er: Gigabyte EP45-DS3

  16. Lurer på hva som gjør at hele bilde på en måte hakker/hopper, og dette skjer kun ved noen få filmer og ikkje alle? trodde motionflowen skulle fjerne dette, eller er det noen andre instillinger man kan endre på dette? Det rare er at det kun er på noen få filmer, og alle disse det har vært problemer har jeg spilt av på dvd-spilleren (de uten problermet har også spiltes på den).

  17. Du hadde rett, det med å holde inne på-knappen ett par minutter hadde ingen effekt :p Og er klar over at andre komponenter kan ha blitt skadet, men håper i det lengste d kun er hovedkortet. En annen ting som får meg til å tro det er at jeg kan starte maskinen men på-knappen, men ikke slå den av... Var å sjekket på noen butikker som kunne kjøre feilsøking for meg, men de hadde en timespris på 695 kr, så tror heller jeg gambler på nytt hovedkort (for nesten samme prisen) :)

     

    PS: har vært veldig forsiktig med fiklingen, faktisk enda mer forsiktig enn ved bygginen :D

×
×
  • Opprett ny...