Gå til innhold

moesen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av moesen

  1. Hei!

     

    Hvis du har skiftet plugger, justert tenning osv. kan det være forgasseren.

    Det er tre "ledd" i en forgasser, en for tomgang, en for mellomgass og en for høyt turtall. Høres igrunn ut som om det kan være rusk i forgasseren din, prøv å blåse ut mellomgassleddet i forgasseren. Om det ikke løser det kan du prøve å bytte bensinpumpa, har sett flere på forumet her med noe lignenede problem der bensinpumpa har vært problemet.

  2. Den "pssscht"-lyden trenger ikke komme av dumpventil. Hvis du monterer et "åpent" (ikke innsats) sportsfilter så får du slik lyd når du girer. Da suger motoren store mengder luft å da kan du tydelig høre den pschtlyden. Men det er veldig mange som har dumpventil. Jeg har ikke særlig tro på dumpventil, hørt litt begge deler om den typen ventil.

     

    Uansett, NOS er vel for den som lever farlig? Slik jeg har forstått det er vel NOS veldig hardt til motoren, eller hva?

  3. Angående neglelakk. Neglelakken er vel for at sotinga ikke skal løsne mens du har den på vinduet. Neglelakk er veldig sterkt stoff, og om du har på litt på kanten rundt sotinga så tar det mye lengre tid før sotingsfilmen løsner. Du kan ha det på heeeelt i kanten av filmen der filmen slutter og det går ut på vanlig glass. Det er også litt viktig at solfilmen er 1-3mm mindre enn ruta du skal sote. Slik at filmen ikke løsner etter at du har hatt opp vinduet 3ganger.

     

    Over til spray, jeg har baklyktene sotet med spray. Ser ikke så dårlig ut, men det ser heller ikke "best" ut. Håper det finnes en bedre metode :dontgetit:

  4. Vet ikke helt om dette er rette post å spørre i men; hvordan får jeg det slik at jeg ser all skade jeg selv tar i tillegg til skaden jeg skader? Jeg husker jeg hadde en ui-mod som gjorde det engang, tror det var comos men den hadde så mye annet tull som jeg ikke ville ha så jeg bare avinstallerte den. Vet noen om modden eller hvordan jeg får det til? :blush:

  5. Jeg spiller på Earthern Ring og har vært innpå Argent Dawn og prøvd, synes det er litt bedre holdning på Earthern Ring. De fleste jeg møter RP'er og er skikkelig hyggelige, mens noen ikke sier spesielt mye i det hele tatt. Guildet jeg er i er det litt begge deler med, når vi snakker over guildchatten blir det både litt rp'ing via tekst eller bare prat mellom spillere. Men når vi har den ukentlige samlingen er det rp'ing som er hovedpoenget, det er jo tross alt en rp-server.

  6. Du bruker to ett-hånds våpen. Du kan ikke gjøre det før på lvl 20, men elsker å ha to våpen. Tror du muligens kan ha litt høyere dps også(?)

    5299222[/snapback]

    Hvordan man hånterer det er egentlig fra kriger til kriger da men husk på at krigere har mye armor så man dør ikke så kjapt. En magiker har lite med armor så om man kommer innpå en magiker så dør han ganske kjapt. Men en magiker's oppgave er å skade maksimalt med skade, så som sagt, det kommer an på hvordan man spiller karakterene.

  7. Paladin er ikke like gode til å sloss som krigere er, krigere er bedre enn paladin på akkurat sitt område. Paladin er mer for å ta vekk DoTs(damage over time-spells) og ikke for å holde aggro selv om de har armor til det.

     

    Dual wielding vil si at du holder to våpen samtidig, akkurat som om du har en øks i hver hånd som du sloss med eller en øks og et sverd. Det lærer krigere på level 20.

  8. Heisann!

     

    Det er jo ganske tøft(!) å være kriger. Du svinger med øksa og er brutal. Om du liker nærkamp kommer du til å like krigeren. Alle klasser skal jo egentlig duge til det de skal gjøre så ikke se på hvilken klasse som er bra og ikke. Ta den du synes er tøff/interessant.

    Fordeler med å være kriger er at du tåler en god støyt, du kan stå lenge og bare ta imot slagene til motstanderen. Du kan drepe raskt. Du er ikke like avhengig av healing som mange andre klasser.

    Ulemper med å være kriger er at du har ikke healing, om det skulle stå på helsa løs så er du avhengig av litt assistanse eller potions eller lignende. Om du har en motstander som angriper på avstand kan du få problemer fordi du må komme helt innpå fienden om du skal få inn noe skikkelig skade, såklart du har muligheten til å skade litt med pil&bue eller gevær...

     

    Oppi noe høyere level er andre klasser avhengige av deg fordi du tåler mye så du kan brukes til å holde aggro slik at ikke noen andre med lav armor tar skade.

     

    Lykke til!

  9. Hvor kan jeg finne 1.8.4 - test server ?

     

    Fant det ut:

    If you really must play the test realms, you can still patch your game for them.

     

    - Delete WoW.exe

    - Run repair.exe, this will bring your game to version 1.0.0

    - Now, either run WoW and let it patch itself all the way up to 1.8.3 (not 1.8.4!), or download the 1.8.0 patch from filefront.com, run it, then run WoW to patch up to 1.8.3.

    - Install the test client patch (delete the WoWTest directory first!)

    - Run WoW again to patch up to 1.8.4

    5278471[/snapback]

    Oppdateringen går jo direkte fra 1.8.0 til 1.8.4. Hvordan stoppe på 1.8.3?

  10. Heisann!

     

    Jeg har gått GK Elektro og VK1 Elektro. På GK var det en del teori pga. elektronikken men takket være en god del praktiske øvelser i fagene Elektriske Bygningsinstallasjoner og Automatiserte Anlegg overlevde jeg året uten å plages noe spesielt. Det er en del matematikk på GK, bl.a; regning med strøm, spenning, resistanser, kondensatorer osv. Velger du også VK1 er det mye mer praktiske øvelser å ta seg av. Der "slipper" du elektronikk og koser deg med typiske elektrikker-øvelser i steden for.

    Det som ikke er så bra med Elektro er at du kan få vanskeligheter med å få lærlingeplass(som elektrikker). Selv om du står på som juling på skolen og mestrer stort sett alt bra er det liten sjangse for plass, hvertfall i midt nærområdet(hørte at det skal være slik de fleste plasser nå). Men, om du får deg plass så kan du ha det hyggelig en stund(3år :p), elektrikkeryrket er ganske variert og det har en spennende hverdag(bokstavelig talt). Du kommer sannsynligvis bort i en del kundeservice som jeg ikke synes er noe gøy. Du kommer også bort i en del stress, for eksempel at arbeidsgiveren din har en frist for at installasjonen skal være ferdig til satt dato og da er det DU som skal holde fristen.

     

    Da har jeg sagt midt, du får ha lykke til videre.

  11. Heisann!

     

    Jeg har aldri hatt et digitalkamera før og nå trenger jeg et nytt kamera. Jeg har rett å slett ikke peiling på hva jeg skal velge.

    Jeg vil ikke legge i så mye i kamerat i og med det vil bli hardt brukt og kanskje ødelagt(2000,-)

    Jeg stiller ikke særlig høyre krav til kamerat annet at det skal være raskt, objektene venter ikke på at bilde taes. Så, om noen kunne vært så snill å hjulpet meg litt og kommet med noen kameraforslag.

    Setter pris på om dere tar med linker til et produkt så jeg vet å finne det.

  12. Tusen takk for veldig mange gode svar.

    Det jeg nå har fortstått er at utdanningen kanskje ikke er så viktig siden jobben kanskje blir anderledes uansett. Så det blir sannsynligvis informatikk på en høgskole. Men hva slags utdannelse har disse karene som skrur sammen pc'er hos f.eks Komplett? Er dette en jobb som krever fagbrev av noe slag? :blush:

  13. Hehe, ok.. Da er det vel informatikk noe å satse på hvis du mangler 3MX og 2FY. Men jeg tror ikke du får så mye datamekking med en så akademisk utdannelse. Da blir det mer programmering eller systemadministrasjon. Men det er jo til gjengjeld bedre betalt og sikkert mer interessant også.

     

    Sjekk ut hjemmesidene til høgskolene og/eller universitetene som kan være interessante og se hva de tilbyr. Det er mange variasjoner innen IT der ute.

    Hva skal jeg bli for å bli "data-mekker" da? :p

    Og hvordan er jobbmulighetene innen data for tiden i Norge? Hva slags jobber finnes?

  14. Er det .... videregående du skal til? I så fall bør du satse på allmenn.

     

    Edit: Det går vel an å gå elektro og IKT også, men hvor etterspurt du da blir i arbeidslivet etterpå er nok ikke all verden.

    Jeg tenkte på universitetlinje/høgskolelinje. Vidregående må vel være slik at jeg har generell studiekompetanse, og jeg er på god vei til å ha det ;)

×
×
  • Opprett ny...