Gå til innhold

mrFixiT

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mrFixiT

  1. Hehe ja de gutta kan virkelig krangle.

    Det finnes foresten også ett format til som ikke blir omtalt her, (ikke at det spiller noen rolle siden man må ha en styrtrik pappa for å ha råd til å bruke dette) DVD-RAM.

    Og til våren begynner sikkert de første blå-laser dvd-ene å melde sin ankomst.

  2. Hei, ikke sikkert dette hjelper, men det skader ihverfall ikke å prøve...

    Først: Symptomene du beskriver kan tyde på lite kjøling til cpu, spesielt hvis du opplever at dette skjer fortere jo høyere belastning du gir den. Dette kan du greit sjekke i biosen, da nye asus hovedkort har overvåkning av cpu temp der.

    Hvis temp virker normal, sjekk temperatur på HDD, har selv opplevd at en ustabil WD120SE disk gav meg akkurat samme symptomene.

    Det kan også lønne seg og slå av alle integrerte komponenter i biosen, spesielt onboard sound, og onboard nettverk siden du tydeligvis har PCI kort til å ta seg av dette. (så slipper disse å dele IRQ), i samme tiden, slå av onboard usb for å frigi enda en IRQ.

     

    Håper noe av dette hjelper, har slitt med endel blåskjermer selv opp igjenom tiden, så jeg vet hvor irriterende disse er.

    På den lyse siden tror jeg du har helt rett i at det ikke er noen hardware feil (kanskje med unntak av HDD da), slik at det ikke koster noe å fikse opp i dette.

    Lykke til :)

  3. Kort fortalt er dette en krangel mellom store produsenter av utstyr.

    Pioneer utviklet sitt eget format (-) samtidig som Sony utviklet sitt + format. Så greide de ikke å bli enige om en felles strategi og satset på hvert sitt format. Noe ala VHS vs Beta video maskiner i sin tid.

    Slik utviklingen ser ut nå, vil de fleste nye spillere og brennere støtte begge formatene slik at dette ikke spiller noen rolle lengre.

  4. Hehe, tipper dette blir en gjenganger fremover, ettersom folk får større og større hardisker, og ikke gidder installere service pakker.

    Her er en løsning for de som tør:

    start regedit, finn strengen: HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesAtapiParameters

     

    sett så inn en ny register verdi: EnableBigLba og la den være 1.

    Reboot.

    En advarsel er på sin plass, ikke gjør dette hvis du ikke vet hvordan du får lagt inn nytt register i tilfelle feil :wink:

    Litt mere info om dette problemet finner du på: http://support.microsoft.com/default.aspx?...b;en-us;q303013

     

    NB! Nye intelchipsett har egen fiks for dette, og jeg har aldri greid å tyne mere enn 190 gig ut av 200 giggere på amd systemer

  5. Hei agitator!

    Isopropanol kan du få kjøpt hos kebolab.

    Nå vet jeg ikke hva de andre mener med "blå" Isopropanol, men jeg vet at selve vesken skal være fargeløs (som vann). Hvis du ikke greier å få tak i det så er det bare å skrive til meg så skal jeg sende deg litt.

    Jeg jobber med å produsere èn krystalinsk silisium

    for elektronikk industrien (samsung ram) og vi renser ovnene våre med Isop. så jeg har MASSE. :smile:

    lykke til

×
×
  • Opprett ny...