Gå til innhold

Artistico

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Artistico

  1. Så vidt jeg kan forstå kan hvilket som helst privat selskap nekte hvilken som helst kunde - og når det gjelder bedriftskunder trenger de nok ingen god grunn heller. Når det gjelder betalingsløsninger, har de nok alle med liten skrift i kontraktene sine retten til ensidig å si den opp dersom det er mistanke om at den andre parten opptrer i konflikt med kontrakten. Det spiller ingen rolle hvor lovlige selskapet som sådan er. Dersom det bryter kontratsvilkår, som eksempelvis å formidle tjenester som hjelper kriminelle til å utføre ulovlige handlinger, så kan de stenge pengestrømmen - noe som helt sikkert står utvetydig på papirene eller de digitale dokumentene iPredator har signert på at de har lest, forstått og lovet å overholde da de opprettet kundeforhold med PayPal.

  2. Jauda. Når jeg prøvde i dag, fungerer autodetektering og alt slikt helt fint uten at jeg har forandret noe. Hmmm... vel, problemet synes i alle fall å være løst, og det ser ikke ut til at det er noe galt verken med harddisker eller hovedkort. Jaja... som jeg alltid har pleid å si: "datamaskiner med Windows lever sitt eget liv"

  3. Har faktisk aldri hørt om Lian Li, men en aluminiumsløsning som også fungerer som kjøling høres jo ganske fornuftig ut. Får kikke på det neste gang jeg skal ha meg nytt kabinett. Så lenge jeg bor på ett rom og bruker PC'en som stereoanlegg, så er jo minst mulig støy å foretrekke...

     

    Selv har jeg holdt meg til AOpen de to siste kabinettkjøpene mine - meget solide og fine kabinetter som jeg har vært storfornøyd med. Etter 2-3 år har PSU-viften begynt å bråke litt ekstra, da, men jeg kunne sikkert skiftet den, så det er jo ikke noe å klage på...

  4. Jeg har nettopp kjøpt ny PC der det vil være ferdig installert XP og med ny 200Gb harddisk, og vil naturligvis flytte over mine rundt 100Gb med data fra tre gamle IBM-disker.

     

    Samtidig har en kamerat av meg overtatt mitt gamle kabinett, prosessor, minne og litt annet innhold, og en av mine gamle harddisker som det ikke var annet enn systemet på uansett. Det ble for anledningen kjøpt inn nytt hovedkort, siden det gamle ikke virket lenger.

     

    Har hørt at IBM-disker kan være litt kranglete for BIOS'en å detektere, og det var den også da vi skulle installere nytt system, men det gikk jo til slutt. Det var aldri noe problem på det gamle hovedkortet...

     

    Da jeg tenkte jeg skulle rydde litt på de gamle harddiskene før den nye PC'en kom, fant den gamle imidlertid ingen av harddiskene jeg koblet til i oppstarten (begge naturligvis korrekt satt opp som master og slave) ... jeg gikk inn i BIOS oppsettet, og der hadde den plutselig funnet en, men etter oppstart fant den den ikke igjen. Og mens harddiskene var koblet til stoppet XP opp i oppstarten noen ganger også, så at de andre diskene var tilkoblet må ha blitt registrert på et vis og påvirket systemet, men uten at de var tilgjengelige.

     

    Inne i XP var de ikke tilgjengelig i partisjoneringsprogrammet, og datamaskinen stoppet helt opp da jeg søkte etter ny hardware - men jeg fikk meldingen om at den hadde funnet en ny harddisk før jeg måtte gi opp og restarte.

     

    Er dette et problem som kan oppstå med FAT32-harddisker sammen med XP? Er det et typisk IBM-harddisk-problem? Kan det være IDE-kontrolleren på hovedkortet som er problemet? Eller er det noen andre mulige løsninger?

     

    Uansett må jeg finne en måte å overføre dataene på siden mye er ganske uerstattelig...

     

    Kanskje jeg burde utsette å gjøre det til et problem før jeg får min nye PC og ser om det virker som det skal der... men det er jo greit å kanskje ha noen mulige løsninger i bakhånd først...

     

    Alle idéer, definisjoner av hva selve problemet kan være og annet mottas med takk =)

  5. Jeg har hatt to problemer med IRC etter jeg fikk ADSL. Det første er at jeg aldri synes at den aldri registrerer rett ident, som begrenser både kanaler og servere jeg kan koble til. Det andre er med DCC send.

     

    1. Hvordan setter man opp Ident så mIRC finner rette serveren og brukerinformasjonen?

     

    2. Jeg har ikke fått til å DCC sende på IRC etter jeg fikk ADSL. Er det noe i oppsettet som må endres for å få dette til?

     

    Setter stor pris på om noen vet svarene på dette. =)

     

    [ Denne Melding var redigert av: Artistico på 2002-05-07 22:12 ]

×
×
  • Opprett ny...