Gå til innhold

Dings

Medlemmer
  • Innlegg

    458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dings

  1. Hei...

     

    Driver å programmerer en makro i Excel og har kommet bra langt nå.

     

    Saken er at jeg taster inn ulike verdier, og har en lang liste med verdier. Disse blir vurdert opp mot en grense, og er de innenfor grensen får de verdien i nabokolonne "JA", hvis ikke (dvs de er utenfor grensen) er verdien "NEI"

     

    Så er saken at alle verdiene som er godkjent dvs "JA"-verdiene skal hentes ut, og legges i et eket regneark.

     

    Jeg skal her ikke skrive koden, men bare utforme et JSP-diagram for dette, og lurer litt på om dette gjøres ved hjelp av seleksjon, sekvens, eller interasjon.

     

    Noen som har noen tips til meg?

  2. Sica Gell eller Silica Gell.. De absorberer evt. fuktighet som måtte være inne i posen til harddisken.. Det står vel egentlig på de små pakkene de kommer i også tror jeg.. anyways, som det også står på pakkene: "Do not eat, throw away!" :yes:

     

    Mvh.

    Dings

  3. God aften..

     

    Er på utkikk etter et USB-basert TV-kort til laptopen min jeg også.. Er i millitæret og gidder ikke krangle med 130 andre om hva jeg skal se på TV.. Da ser jeg heller det jeg vil se på laptopen.. Er det virkelig ingen som har noen erfaringer med Cinergy 250? Har leitet i 2 dager på nettet nå, men finnner ingenting :(

     

    Mvh.

    Menig Dings, SanTropp3 :cool:

  4. Hallois!

     

    Skal muligens en liten tur i bil nedover i Europa og lurte i den forbindelse på om noen vet om noen sider med frie hotspots hvor man kan logge seg på med sin egen PC ved hjelp av trådløst nettverkskort..

     

    Hvor jeg skal i Europa vet jeg ikke helt enda, men regner med at det blir Danmark, Tyskland, Belgia Frankrike osv... Vi får se hvor langt bensinen rekker :cool:

     

    Mvh.

    Dings

  5. Har absulutt ingenting med samtaleemnet å gjøre, men følte at jeg ville dele en link med verden..

     

    Det er stort sett søppel, men hey, sist jeg sjekket lå denne tråden under nettopp det :D

     

    http://web.mit.edu/patil/www/media/video/y...20(economy).swf

     

    (har også den orginale musikkvideoen og musikken i bedre kvalitet hvis det finnes noen psykotiske sjeler der ute som er ineteressert.. tror også jeg har en oversettelse av teksten fra japansk til engelsk et sted.. :w00t: )

     

    Enjoy!

     

    Mvh.

    Dings

  6. Tja.. regner med å få truckelappen snart da.. Men det er kanskje ikke verdens mest spennende jobb, det skal jeg ærlig medgi, men det er bere enn å sitte hjemme og kope :yes: Treffer mange kule folk også og hører mye snodig..

     

    Pleier: Du må løfte beina dine "Olsen"

    "Olsen": Å, nei du.. Dette er ikke mine bein.. Disse er litt mine, men mest staten sine.. Hadde det vært mine hadde jeg ikke vært her.. :laugh:

     

    Menneh.. hva gjorde du på likhuset da Toolshed? Du har vel ikke lov å tusle rudt der vel? Skjønt, hvis du vil ha en tur til kan jeg sikkert låse deg inn... :thumbup: (eller, kanksje ikke.. Det er ikke noe særlig å se der uansett...)

     

    Men folkene som jobber på rettsmedisinsk er jo de hyggeligste folkene på hele sykehuset.

  7. Ehh.. man kjenner folk som allerede er portør, eller har vært, og så hjelper det å ha kontakter.. Som kjentfolk på personalavdelingen f.eks. :yes:

     

    Men desverre, vet at de ikke trenger folk der nå.. Og søknadsfristen for sommerjobb gikk ut for en del måneder siden... But hey.. du kan alltids søke neste år.. :p

     

    Dings

  8. Mangler truckelappen :no: så det er nok senger på meg ja.. Fikk en gøy tur på tirsdag.. Seng fra sentralblokken til Øye pol. ... Det er langt det.. Og så ganske mye opp og ned også.. :green:

     

    Ser ofte gutta fra IT-avd. med trallene sine.. Jeg sverger.. en eller annen dag så knabber jeg en sånn tralle med PCer på.. Skjønner godt hvorfor de gliser som noen idioter når de går forbi oss som står og skubber senger hele dagen lang ;)

  9. Hmm.. godt spørsmål.. Det er ganske sjeldent jeg forviller meg ned dit.. Tror ikke det, men det hadde vært på tide snart.. Det suger å måtte gå utendørs hver gang jeg stikker bort på IT-adv...

     

    Men vi mangler vist en fyr for tiden.. Ikke at jeg bryr meg så mye, har ikke vært på jobb på noen dager så det er ikke min feil :p Men men.. Det er sikkert bare noen pleiere som har glemt han på do eller noe.. er ikke første gang jeg har kommet forbi et toalett og hørt "Hallo?!? Haaaaallo?!?" hvorpå jeg har gitt beskjed til en eller annen sykepleier at de kanskje bør sjekke toalettet på rom 472 :green:

     

    Ingen andre her som har noen gøye historier fra sin jobb?

     

    Dings

  10. Vi vinner nok, vi har jo tross alt egen hundestyrke. Og så har vi en fyr som til daglig jobber med å stikke hull i folk. Vi har tilogmed et eget Verktøysskjul som vi kan hente våpen i :p

    Hmm.. får vel støtte opp om posten jeg også.. Skulle det gå helt gale i de harde kampene mellom Bergen og resten av Norge er jeg veldig flink til å flytte på skadde og, vel, døde, personer.. :green:

     

     

     

    Mvh.

    Dings (som jobber som portør på Haukeland :thumbup: )

  11. Takker for mange gode svar :thumbs:

     

    Fikk en kamerat til å teste med Studio 9, så får jeg se hvordan det går. Har tidligere brukt et program fra Ulead, men det var for flere år siden..

     

    Skal også teste ut å deaktivere alt av antivirus når jeg skal rendre, så får vi se hvordan det går da :)

     

    Takker igjen for alle svarene!

     

    Mvh.

    Dings

  12. *sukk*

     

    Er en smule oppgitt nå.. Sitter og sliter med en film jeg har klippet til i Pinnacle Studio 8, men hver gang jeg prøver å rendere den til mpeg2 (skal ha den inn på en DVD) så henger programmet seg på nesten det samme stedet i filmen hver gang.. har prøvd 3 ganger og sitter nå med 3 "ødelagte" mpeg2-filer på 258MB alle sammen.. (tilfeldig? I think not..)

     

    Har noen noen ideer til hva som kan være galt? Har prøvd å rendre til avi også, uten hell.. Det eneste som funket var å lage en videoCD, men bildekvaliteten var jo ikke akkurat særlig bra.. :no:

     

    Kjører winxp forresten..

     

    Takknæmlig for svar :-)

     

    Mvh.

    Dings

  13. Hm. Er det du som sykler mye, og har Jantiken@optikeren på bystasjonen som far?

     

    Sykler mye, på en meget gul sykkel forresten, men har ingen optiker som far..

     

    Jobber du på Haukeland?

     

    Jupp, men bare i helgene og når jeg har fri fra skolen.. Min mor er forresten seksjonsleder på ITavdelingen, så det vil vel nesten si din sjef ;)

     

    Dings

  14. Ok, dette er et skudd i mørket, men har du sjekket at kabelen (hvis du bruker kabel da..) ikke er ødelagt? Jeg kom til å bruke en TP-kabel på et LAN en gang som gav meg kontakt med nettverket, men det var stort sett den den gjorde.. brukte 30 min. på å laste en vanlig internettside etc..

     

    Så, sjekk kabelen :)

     

    Mvh.

    Dings

  15. Tja.. det bør vanlig vis holde å la maskinene motta IP fra DCHPen i Netopiaen. Evt. legge dem i samme arbeidsgruppe og slå av brannmuren i WinXP og deaktiver gjestekontoen på begge maskinene.

     

    Hvis du har 3.parts brannmurer instalert på winXP-maskinene så sjekk at du har satt rettighetene slik at maskinene kan "snakke" med hverandre..

     

    hvis du har litt mer informasjon å komme med så skader det heller ikke :)

     

    Lykke til!

     

    Mvh.

    Dings

  16. Hoi! Håper alle her inne har en fin fin påske :)

     

    Jeg sitter og sliter litt med den gamle familie-PCen vår, en Compaq Presario 5900T. Den begynner forsåvidt å få noen år på baken, men gjør nytten til det den skal. Problemet kom da jeg skulle instalere en scanner av typen HP Scanjet 5200C på maskinen. Det ville den rett og slett ikke :(

    Når alt kommert til alt så vil den ikke godta noen former for USB-devices i det hele tatt, det være seg printere, scannere eller MP3-spillere..

     

    Jeg har sjekket på sidene til Compaq / HP etter USB-drivere til maskinen, men det finnes ikke sier de :ermm: . Har også lastet ned og instaler programvaren til scanneren uten at det hjelp noe særlig.. Scanneren skal forresten fint kunne brukes uten oen annen form for programvare enn Win XP (har brukt det på 3 andre maskiner.)

     

    Når jeg plugger inn USB-kabelen til scanneren hopper det opp beksjed om ukjent enhet og etter en liten stund er den ukjente enheten klar til bruk..

     

    Så.. What to do?

     

    Håper på svar (ellers hadde jeg vel ikke skrevet dette, eller? :laugh: )

     

    Mvh.

    Dings

×
×
  • Opprett ny...