Gå til innhold

grandadi

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grandadi

  1. Hva slags operativsystem har du?XP har ihvertfall nettverksveiviser som konfigurerer to eller flere maskiner slik at fex 1 tar imot internett og andre maskiner koblet til denne også kan ta inn nett, gjennom maskin 1. Da er samtidig maskinene koblet sammen ved hjelp av kabel og du kan overføre data mellom maskiner i ditt eget nettverk. Jeg har dette systemet.(En maskin som er mottager av trådløst, en maskin som kobler til internett gjennom denne maskinen.

    Kabelen må konfigureres som modem.

    Du må ha trådløst nettverkskort i vertsmaskinen. Du må ha nettverkskort i vertsmaskinen og i gjestmaskinen.

    Da tildeler vertsmaskinen IPadresse automatisk til gjestemaskinen din(mener jeg).

    Jeg vandret en stund i tåka før jeg fikk til dette, men det er lett når sløret letter.

    :yes:

  2. Kanskje er jeg slem, kanskje er jeg ond, eller begge deler? Jeg tok på meg hodetelefonene en dag, var stressa og syntes noe var rart. Jeg hørte noe musikk og så kjente jeg noe som beveget seg inne i hodet mitt! Jeg rev av meg hodetelefonen og kikket inn i øreklokken. Der gikk det ett fett saksedyr.Herlige morsomme og spesielle dyr som vi fantaserte opp hornhinneklypedyr-historier om som barn.Jeg satt på meg hodetelefonene og kjente det igjen. Det holdt til to saksedyr inne i den ene øreklokkken og jeg tenkte jeg var heldig som spilte musikk de likte, ellers hadde de vel satt kursen rett mot hypofysen min.Hold et øye med hvem du lar bo i hodetelefonene dine,(depositum kan være en løsning) vær alltid oppmerksom på hva slags musikk du setter på først og legg spesielt merke til at ørevoks er et foretrukket medium å feste egg i for denne viltre morsomme krabaten!

    Jeg skylder å gjøre oppmerksom på at disse to dyrene ble utvist fra leilighetskomplekset og frister nå en tilværelse ute i den rå virkeligheten i min hage.

    Ikke drep før du selv er i fare for å bli drept.

    post-120395-1188807284_thumb.jpg

  3. Egentlig ikke så mye, men mellomgulvet kalles ofte Solar Plexus og det betyr: Av solen. Så det er et subliminalt budskap til sangere.

    Og så er NASAs bilder bare å benytte og det reklamerer jeg gjerne for, der er det mye bra. :)

  4. post-120395-1188531219_thumb.jpg

    :dribble:

    Hvorfor synger mennesker? Noen synger for de de liker det, andre synger fordi de må og noen synger fordi de har bestemt seg for å bli store popstjerner, tjene masse jovialer,feie over masse budeier/gårdsgutter og kjøpe seg en ny blank håndsmidd italiensk bil. Men det primære i sangen velger jeg å si er et lokkerop. Altså en invitasjon til det annet kjønn om hvor kjekk og dyp du er. Et her er jeg rop ut til omverdenen.

    Sang kan handle om holdning. En oppreist, ikke oppblåst, holdning er å foretrekke. Føttene bør være i kontakt med gulvet og gjerne i vinkel slik at du har det som kalles turn-out i ballett. (Jeg skriver litt rettet mot gutter, siden jeg er gutt selv, men det jeg skriver gjelder for begge kjønn.) Turn-outén åpner bekkenet og gir bedre plass for tarmene.

    Tenk på hvorfor vi liker noen sangere som virkelig ikke har sangstemme i det hele tatt. Vi liker dem fordi de makter å få frem et personlig uttrykk(følelser) i sangen sin og vi kjenner oss igjen eller tror på det.

    Derfor er det viktig å være bevisst på å åpne opp når du synger, slik at sangen virkelig kommer fra en åpen, modig strupe. En sammenklemt strupe i angst høres ikke vakkert ut og det er heller ikke meningen;- i angst er det et varselskrik som skal ut, ikke et lokkerop.

    Siden manger er redde for å synge for andre, eller offentlig, kan det være smart å bli bevisst noen enkle punkter å fokusere på, slik at du kan konse på de punktene og på den måten ta vekk noe av noian for det å opptre. :ermm:

     

    Vi trenger ikke å holde fast hodet med nakkemusklene, hodet balanserer på hvirvelsøylen.(Hundens hode henger på hvirvelsøylen, menneskets hode balanserer)

    Hodet flyter nærmest på ganen.

     

    For å få trøkk i stemmen må mellomgulvet jobbe. For at mellomgulvet skal få jobbe fritt må rompa være slapp. Dvs. Slapp av i anus. Dette er ikke tull, men viktig, spenningene i anus gjør hele tarmsystemet og kroppen stiv. Se nazi-koryfeene fra den andre store K. Det er analspenninger,det! :mad:

    Siden alt henger sammen i kroppen vil du merke at når du slapper av der, følger det avslapning andre steder også.

     

    Sett an stemmen!

    Dvs-du kan tenke deg at du synger mot et punkt i brystet ,halsen, hodet. Slik at du feks. har en lav tone, den synger du mot et punkt litt nedenfor(7 cm) brystbenet (Sternum) For å finne punktet kan du kjenne med fingrene under adamseplet, rett ned der kjenner du et rundt bein. Det er enden av brystbenet, eller håndtaket som det heter på latin,Manubrium Sterni.Videre nedover derfra går brystbenet som holder sammen ribbena,Costae, i forkant. Vær klar over at denne sammenføyningen er leddet og kan bevege seg, slik at brystkassen kan ekspandere og synke sammen igjen.

    OK,- nå er dette bare sånn ca., men de dype tonene setter du an der, jo høyere du skal i toneleie jo høyere går du oppover i halsen, helt til de høyeste tonene som klinger helt oppe i kålen.

    Capice?

     

    Siden alle lærebøker jeg har lest sier at de går metodisk frem, men alltid hopper hit og dit og tilbake igjen, og gjør meg usikker, sint og døll,gjør jeg det samme og hopper nå tilbake til mellomgulvet. Der ligger din styrke. Hvis du er usikker på hvordan du skal kjenne det, hold bare pekefingeren 4 fingerbredder over navelen, pek innover og si NEI! høyt. Det som slår ut der nede da er mellomgulvet. Vi ønsker å gi vennlig oppmerksomhet til mellomgulvet og kan velge å si hei, mellomgulv inni oss,ikke høyt, for da kommer det noen og tar deg med til a happy house with flowers and all..

    Tenk på at en av verdens mest kjente sangere, Enrico Carusoe, kunne flytte et flygel en halv meter bortover hvis han sto inntil og ga på litt sang. Det er trøkk.

    All kraften i sangen kommer fra..............Riktig! Mellomgulvet!

    Ideelt sett, i det ideelle avslappede menneske skjer all pust ved mellomgulvet. Mellomgulvet faller ned, trekker ut lungesekkene og luften suges inn, utpusten er en handling. Dette er en av grunnene til at det er viktig å stå oppreist og med fylt, men ikke krampefylt brystkasse når du skal synge. Da får mellomgulvet jobbe selv, forutsatt at du slapper av nede.

    Gråt og latter er nesten samme bevegelse i mellomgulvet. For å trene opp er det veldig bra å bruke hundepust, slik som en ivrig hund lukter fort inn og ut. En fin ting å gjøre når du våkner om morran, du får oksygen og lærer mer om mellomgulvet.

     

    Dette er en snutt om sang, sang er ikke vanskelig, det er noe alle absolutt alle kan eller kan lære seg. Hvis du prøver noen av disse tipsene vil du merke at det er vanskelig å huske på dem samtidig som du skal huske en melodi og en tekst og da... e de på han igjæn, plutselig blir du knute. Men det er bare å slappe av og begynne på nytt. Når hodet ditt balanserer og mellomgulvet jobber og alt er bra kan du jo kjenne etter om kjevene ikke kanskje er litt vel tighte?

    Munnen må være åpen, du kan ikke mumle en sang. Og pass på at du varmer opp stemmen med litt nynning og litt skalaer opp og ned, ihvertfall 10-15 min før du skal debutere i aulaen.

    Men fremfor alt: Føl deg frem sjøl! :yes:

     

    Jeg skal gå litt nærmere inn på disse tingene senere, men nå må det zzzoves.

  5. Det er interessant å lese innleggene om denne saken. Mange bruker sammenligninger som ulåst dør, offentlig/privat vei,og jeg selv;.- allmenning/allemannsrett /romerrett. I Norge er det en sterk bevissthet omkring "tomta mi", det er ikke egentlig engelskmennene som sier "my Home is my castle",- det er vårs, det. Det sier kanskje noe om at det er en del begreper og forestillinger som er så nye her at de ikke er inkorporert i almenn rettsoppfatning?

    Jeg tok fotografier av en skulptur mens jeg laget den. Skulpturen ble så ødelagt og eksisterte dermed kun "binært", et av disse bildene brukte jeg her på hardware. Til min forundring ble dette bildet lastet ned 239 ganger. Men ingen reflekterte over eierskapet. Praksis er vel slik her i landet at når det ikke står klart IKKE gjør det, så ere greit. Og det tror jeg er en følge av for mye lovregulering, lemfeldig håndheving og det at lover/på og forbud strider mot folks rettsoppfatning.

    Til dere som lastet ned bildet: "Don´t go to bed with a price on your head"( Barettas Theme) :)post-120395-1187965598_thumb.jpg (den lille svarte kladden bak der er en opptygd flue, edderkoppen er et sted i nærheten)

  6. StiSor er inne på noe.

    Ellers synes jeg at raushet er en prisverdig egenskap, gnukk er kjipt, smålig og sandkassete.

    Gnukk fikk gode nordmenn til å dra til Island for tusen år siden, gnukk er Bad.

    Dette er juridisk interessant.

    I romerretten, som er grunnlaget for mye av europeisk rett(EU) gir eiendomsretten en mye større disponeringsrett for eieren. I Norge har vi Almannaretten som har vært en bærebjelke i rettsoppfatningen og gir RETT til fri ferdsel i inn og utmark .I Norge er det så vidt jeg vet kun noen få vaklevorne adelsetterkommere som har private fiskevann, et lite surt tjern oppe ved Råbjørn i Romeriksåsene bla.

    Men hvis det er slik at du belaster andre økonomisk ved å surfe på deres nett, da er det ikke noe annet enn simpelt tyveri, som å stæla aviser utenfor butikkene når du kommer hjem fra nachspiel.

    :ermm:

  7. Dette må det slås hardt ned på. Det være forbudt å gjøre noe som helst uten at det er eksplisitt tillatt.

    Lovløsheten bare brer om seg, tenk om alle i hele verden plutselig bare logget seg på et nett, og mange var ikke norske engang.

    Nei, huttetu

    Dette var nifst :tease:

    Alvorlig talt: Et åpent nett må kunne brukes av enhver, er ikke ordet åpent et tegn på det?

    Minner meg på et skilt i strandsonen her hvor jeg bor;-HELE dette området er privat. Jeg klør etter å føye til: Og skapt av Gud.

    God helg!

  8. Tenkte på en sang av Vidar Sandbeck:

    .....Den beste bil i verda er den som han har nå

    Du skulle bare høøøøre

    hvis motorn ville gå..

    Husker ikke mer av teksten, men jeg har en nifs ting å fortelle:

    Jeg fikk kjøpe en Morgan som hadde hengt i et utstilingsvindu og falmet og skrumpet inn, omtrent som sånne skrumpehoder fra søramerika som vi alle finner på loftet når vi er på besøk hos gamle onkel Per som var til sjøs " dengang haddemekje modorer..."

    Jeg lot gitarn ligge svalt og skyggefullt. Lakka rosewoodhæsjen så den ble blank og slipte båndene så fingrere kan skli som Koss opp og ned. Justerte fjærene til vibarmen og nå har jeg en helt god gitar.

    Jeg ga 800,-.NOK for den!

  9. Hei!

    Og takk for grundig og fin innføring. Jeg liker stilen. Jeg har hatt Cakewalk en god stund, men anskaffet Cubase SE 3 for å teste. Kanskje er jeg gammal, men jeg finner Cubase vanskeligere å bruke enn Cakewalk, jeg synes instruksjonsboken er tung og ikke svarer på det jeg lurer på fort nok. Har du planer om å skrive noe om trommer i Cubase?(for å si det på en annen måte)

    Keep up the good work! :yes:

  10. , det er mulig jeg får cakewalk også.

     

    En ting jeg lurer på er om cakewalk har notasjon sånn som cubase har. Jeg leser noter, og fungerer absolutt best om jeg kan rette feilene pølsefingrene mine gjør ved hjelp av noter.

    9225438[/snapback]

    Cakewalk har notasjon på samme måte som Qbase :thumbup:

    Når det gjelder Keyboard kan du jo sjekke ut CME´s UF-serie fex.:

    www.cme-pro.com

  11. *snip*

     

    mvh grandadi, de ole fart

    9224498[/snapback]

     

    jepp, er sant det, at man burde egentlig teste ut gitaren først, i det minste modellen før man kjøper den. jeg prøvde samme gitarmodellen i den lokale gitarsjappa, og følte at den kunne jeg satse på. da jeg kjøpte den på internett med en forsterker, tuner osv, så sparte jeg hvertfall 600 kroner på det. jeg visste det at jeg kunne få en mandagsversjon av denne gitaren jeg prøvde på musikkforretningen i nærheten hvis jeg bestilte den over internet, men jeg tok sjansen. jeg var heldig, for gitaren jeg fikk var av samme kvalitet, om ikke bedre.

    9224621[/snapback]

    Bra med flaks, jeg unner alle det,

    ha en god dag

    oink-oink

  12. SMAK OG BEHAG

     

    Det finnes massevis av gitarmerker. Hvorfor det? Hvis en gitar var best ville det ikke være noe vits i å produsere en haug med nest-best gitarer.

    Men i virkeligheten lages det forskjellige gitarer fordi både mennesker og replikanter har forskjellig smak, det som er over-storslagent for naboen din (replikant?) er kanskje totalt døll-døll-døll for deg.

    Å produsere instrumenter har fra gammelt av vært et kultivert håndverk, preget av tradisjoner og metoder som det har tatt hundrevis av år å samle og å lære. (dette kunne blitt en og/å feil,gitt) Tenk fex på at noen av de beste fiolinene som finnes i verden i dag ble bygget for flere hundre år siden, Stradivari fra den italienske byen Cremona er mest kjent ,men det finnes utall andre instrumenter og byggere. Men med industrialiseringen ble det enklere å lage forskjellige produkter, også gitarer. Og dette er både bra og dårlig, på forskjellige måter.

    På amerikansk radio, for personell stasjonert i norge hadde de en programpost som drev folkeopplysning i beste commie-stil, masse jingler og korte snutter med info:

    "Now, here´s something you can impress your friends with"! :

    "The capital of Sweden"?

    "It´s Stockholm"!

     

    SOMETHING TO IMPRESS YOUR FRIENDS WITH. ;)

     

     

    Tidlig på 70-tallet, i forrige århundre, begynte Japan for alvor å produsere gitarer for det amerikanske og europeiske markedet. Japanerne er veldig nøye, og de kopierte fex Fender Stratocaster og kalte den Ibanez. På denne tiden hadde japanske instrumentmakere liggende store lagre med tropiske tresorter stjålet fra forskjellige urbefolkninger og de brukte disse lagrene til å produsere gitarer av.

    Noe av det viktigste for en gitars kvalitet og holdbarhet er at treverket er ordentlig behandlet. Det må felles , kappes opp og så må det tørke- lenge.

    Og emnene må snus under tørkeprosessen, or else....

    Dette medførte at Ibanez´s Fenderkopier fra fex 1971-75 og kanskje enda litt lenger noen ganger og ofte kan være mye bedre enn Fenders egne fra denne tiden, men dette er det nok mange som ikke er enige i, særlig hvis de har en Fender fra denne tiden, og det kan også være sant, for et instrument kan ved en tilfeldighet bare bli bra satt sammen, komponentene stemmer, tretilskjæreren har en god dag osv.

    På samme måte som vi har mandags-biler og andre mandagsting, produkter som er satt sammen på en dårlig dag.

     

    VALGETS KVAL(ME). :blush:

     

    Derfor er det slik at det er lite en kan si om kvaliteten eller om "hvor god" en gitar er utifra "merket", det gjelder ikke for de aller dyreste topp-gitarene som er håndbygget og hvor det følger med en instrumentmaker inni, men for mange av de som selges i butikkene.

    Og det er ikke greit å være ikke-så god-til-å-spille og komme inn i en gitarbutikk hvor det kommer en selger bort til deg og viser deg en gitar, pluggern i og spiller sinnsykt bra og ikke minst fortfortfort og sier:

    _"Dette er en bra gitar"...

    Hva skal du si til noe sånt? Kanskje: Unnskyld meg, men er du replikant, du også?

     

     

    KONKLUSJON.

     

    Se på hendene dine. Er de smale og lange, har du lange, smale, markaktige fingre, da kan du velge en gitar med et smalt gripebrett.

    Hvis du har pene hender,som meg, men fingertupper som små køller(Batfingers),som meg,-da vil du alltid få problemer med å få nok plass til å ta de qle akkordene: Bredere hals.

    Legg også merke til at noen gitarer har en mer uttalt V- formet hals (altså på motsatt side av gripebrettet) mens andre er mer U - formet. Her må du finne hva som er mest behagelig;-prøv noen reale barre-grep en stund så finner du utare.

    Halsen og gripebrettet er viktig. Nå selges det nesten bare gitarer med mørkt treverk på gripebrettet Sk." Rosewood"(rose), den er ulakkert og gir friksjon. Skal du bende strenger skikkelig, 008.strenger,superbullets mm., da kan du kanskje prøve et lyst "Maple" (lønnetre) gripebrett som er lakket, da sklir du avgårde, men du må ha jevnt presss på strengene ellers låter det som Bush.

    Sustain er ikke en j.. pedal, men hvor lenge tonen vibrerer i gitarkroppen. Dvs. du har en lang tone i utgangspunktet. Du kan alltids avslutte den, men hvis den ikke er der i utgangspunktet: U´re a goner!

    Det er tettheten, tyngden i treverket som er den viktigste faktoren når det gjelder å holde tonen, men ingen har forsøkt å selge meg en bly-gitar enda..

    Når gitarene henger i butikken, og hvis du får være for deg sjøl uten at selgerne spiller raut-høyt rundt deg, da skal du bare plinge med fingern på G strengen på noen gitarer som henger ved siden av hverandre, etterhvert finner du ut noe ved å lytte til hvor lenge tonen holder seg. SE på gitarene, ta dem ned og prøv dem med reim over skulderen. Det burde være speil i alle gitarsjapper, men utstillingsvinduet...Når du går og kikker etter gitar (hvis du er så heldig å bo et sted hvor du kan gjøre det) da skal du ta deg god tid, hvis det er et eget spillerom i butikken, spør om å få låne det og si at du gjerne vil sitte å plukke litt aleine fordi du blir stressa av at andre hører på. Gå til de samme butikkene om og om igjen. Når du merker at betjeningen himler med øya til hverandre fordi de er lei av deg, da kan du kjøpe et plekter, hvis du tror/føler at det hjelper. Saken er at hvis du ikke gir deg, da skjønner selgerne at du er interessert i å få deg en skikkelig gitar Og da blir de inspirerte og lagspillere og alle blir lykkeligere.En dag kommer du inn i en butikk du har vært i arrghogsøtti ganger, så sier kanskje en til deg :" Var det ikke du som skulle ha en ...." Og så viser han deg den og du synes den er...pure puke, eller du går hjem og har fått deg en gitar som du ikke føler deg dust med.

    Vi tror ofte at valgene vi gjør er styrt av rasjonelle, fornuftige, planlagte og kalkulerte matematiske formler, at valgene skjer som en prosess-slutning i synapser og dendritter. Slik er det muligens for REPLIKANTER. De få av oss som ikke er replikanter vet det ikke , men i de fleste tilfellene velger vi med kombinasjonen hjertet/magan, hjernen bare kludrer til.

    Det handler om å finne en gitar som snakker til deg i en kode du forstår, en gitar som sitter i solar plexus(som betyr: av solen), en gitar som hjelper deg;- for det trengs, en gitar som hjertet ditt liker, for det var det denne skrivesnutten handlet om.

     

    mvh grandadi, da ole fart

  13. Hei.

    Jeg har gjort noe lignende som deg kanskje. Arbeidet mye med musikkproduksjon på 80-90 tallet. Jeg gikk på skole sist vinter og en av de unge elevene der kommenterte da jeg fortalte ham at jeg hadde bygget en gitarforsterker av en gammel båndopptager:-" Båndopptager?? Jaaa, ække de no greier med noenlange bånd i? Trur fattern har en sånn liggendes neri kjellern..."

    Jeg har brukt en del tid på å komme ajour og kan si noe:

     

    Eksternt lydkort:

     

    Sjekk ut Edirol, fex UA-25. Kanskje finner du et brukt. Det har kombi mic/jack(2 stk), phantom-feed,MIDI-in,flere utganger (line, monitor,mm.) Denne boksen koster rundt 2500, men spesifikasjonene er pro.Med det kortet nytt får du faktisk med Cakewalk Sonar LE(som er en helt fungerende, men noe begrenset utgave av amerikanernes svar på Qbase) i pakka, sammen med Korgs ML1, virtell utgave av Good Ole M1.

     

    Dette vil gi deg noe å bryne deg på.Og med den programvaren har du egentlig alt du trenger for å spille inn haugevis med spor og hvor det er så mange parametere at noen måneder går fort.

    Jeg vil gjerne si noe om Cubase kontra Cakewalk.

    Amerikanerne går rett på sak: Det er ikke store bruksanvisningen der i gården, men lett å finne frem syntes jeg med erfaring fra analogt utstyr.

    Tyskernes manual veier endel og skal du sjekke opp noe er det gjerne som dette:

    " For å bruke funksjonen xxx er det viktig å forstå loopbacksynkroniserings-gestaltet i den 6 dimensjonen,førdu tenker på å være kreativ.

    Men dette er slik jeg oppfatter det, og det etter at jeg hadde hatt Cakewalk i over et år og så kjøpte Cubase SE 3.Og jeg har kommet til at jeg ikke lenger MÅ vite ALT. Det jeg har funnet ut etter å ha prøvd endel forskjellige programmer er at det er deilig å kjøpe programmene. Er det noe, eller skjer det noe er det anstendig support å få, og jeg har hatt bruk for det for å lage meg et system som funker uten masse slark og som er sikkert i den forstand at musikken blir borte.

     

    Generelt:

     

    Uansett valg av lydkort er det viktig å velge et som er ASIO-kompatibelt. Direct- monitorfunksjon bla. er essensielt. Ved sammensetning av forskjellige komponenter kan man fort få høy latens . Steinbergfolka er flinke, ASIO teknologien er deres. Og de er veldig hjelpsomme, fort,men det er Cakewalkers også.

     

    PC:

     

    Den første tiden brukte jeg en Compaq Deskpro, det eneste jeg gjorde med den var å kjøpe 250 RAM så den fikk 500 tilsammen. Det fungerte merkelig bra, men jeg fikk noe heng ved stor bruk av effekter.(Stadig med Sonar LE)

    Så dette sier vel egentlig at det er ikke NØDVENDIG med mye datakraft for å kjøre ganske avanserte 20-30 spors innspillinger.Med avansert mener jeg her med mange plug-ins(VST) og mye studioprogrameffekter ;-klang,delay,flanger,compressor osv,osv,osv...og det som tar mest kraft: Akustiske instrumenter og stemme.

     

     

    Dette kan vel være noe å fundere på?

     

    Kjemp Kampen og lykke til!

     

    mvh

    grandadi :innocent:

  14. Jeg vil nytte høvet til å takke Krapfos for Gla´guiden.

    Ser at mus og matte kan virke døllt for noen, men jeg bruker mye mus i musikkredigering og opptakssituasjoner og jeg opplever det som vanskelig å få til gode arbeidsforhold(spiller endel instrumenter også, og noen ganger er fingrene mine så slitne at jeg må klikke med siden av fingeren, med neglen .

    Nå bruker jeg to mus,høyre/venstre med hhv. glassplate og matte og Intellipro blåtann og Logitech da får jeg sømløst skift mellom høyre venstre hånd.Fordi jeg fortjener det!

    Men altså: Takk!

  15. Jeg trenger hjelp... :innocent:

    Jeg har aldri spilt spill på PCéne mine, jeg har brukt dem til musikkinspilling og alt annet.Nå kjøpte jeg en maskin som bla gir to skjermer, tv, surround, tar oppvaska,blablabla. Og jeg har skaffet meg Flight simulatoren til Bill G. Jeg flyr med mus og har hatt flere alvorlige nestenulykker og en del landingsforsøk på øyer i det Karibiske hav har endt med fryktelige katastrofer. :ermm: Store passasjerfly most til molekyler rundt i geografien.

    Hva slags styreenhet vil funke ordentlig til et slikt program?

    Jeg vil gjerne lære å fly, så det bør være tilnærmet realistisk.

    Takknemlig for alle svar

  16. Hei

    Jeg var en ekte mann før, men er det ikke lenger. Dyr erfaring.

    Har du tatt ut begge ledninger til HD, startet maskinen,slått av,koblet til HD igjen og så startet?

    Min HD døde med en lyd som om hundre barberblader ble kvælt.Og alle jeg fortalte det til var overbærende og litt morsomme da de fikk høre at jeg ikke hadde backup;- ååå Hadde du ikke backup..he,he, HDer er forbruksvare vet du, hehe... Skikkelige drittsekker.

    Ønsker deg lykke til. :ph34r:

  17. Er det ikke slike rike spoilede prinsesser som appellerer til mange menn?

    Det er bare moi som kan redde deg...?

    Jeg synes synd på jenta, hun har et helt sjukt press på seg. Jeg så en snutt fra en tv-serie hun var med i(noe rich-bitchgreier) og hun er intelligent, har humor og en rå selvironi. Ingen av oss velger våre foreldre, og jeg er helt imot å dømme folk i det hele tatt. Totalt imot det. Men jeg er bordercase og bor et sted der veien slutter...

    grrra

  18. Jeg har to stasjonære maskiner, en filserver og en workstation, som begge kjører Win XP Pro. I tillegg har to laptoper som kjører Win Vista.

     

    Nå får jeg ikke koblet til min printer som er sharet/delt og tilkoblet workstation, på noen av laptopene. Finner ikke skriveren under nettverkskrivere.. I tillegg får jeg ikke på Vista laptoppene koblet til mine delte harddisker på de XP stasjonære

     

    Jeg lurer på om min nye Dlink DIR-655 Xtreme N Gigabit router er synderen og nå sperrer for nettverks koblinger mellom XP og Vista? Er det noen porter som må åpnes, i så fall hvilke? Eller er det noe man må huske på stille inn ved XP vs Vista networking...

    8719950[/snapback]

    Har akkurat vært igjennom en prosess med to maskiner jeg har, sette opp nettverk med kabel, den ene tar i mot trådløst fra naboen, den andrte deler denne forbindelsen med mottager,Det tok tid å få til, men da jeg gjorde det jeg tilslutt SÅ at sto skrevet i windows funka det; Bruke CDn med programmet til å først konfigurere den du kan kalle master, deretter de andre med cd¨n.Mine maskiner hadde nærmest kald krig, ingen kommunikasjon og gjensidige mistanker,,håper dette kan være til litt hjelp

  19. Det er noen disker som bare er sånn Robin. Du var kanskje bare litt uhelldig med valget :mrgreen:

    8698453[/snapback]

    det er vibrasjons støy har jeg finni ut

    kjenner vibrasjoner fra den i bånnen helt bakerst i kabinettet

    8698487[/snapback]

     

    Hvis den ligger fastspent i metallramme, ta den ut og legg den på skumgummi eller noe mykt. Det er det samme hvordan den ligger. Går ut fra at det er vibrasjonene fra hdn som forplanter seg ut i chassis og videre.hvis det er during(langsomme tannlegeborlyder)

    8698553[/snapback]

    ja det kan ligne litt på langsomme tannlegebor lyder

    skal feste den med o-ringer tenker jeg

    8698658[/snapback]

    Ja først nå så jeg på kabinettprosjektet, ser bra ut det. Når det gjelder støy så er det viktig å finne kilden og ta åtgjerder etter det. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...