Gå til innhold

Groening

Medlemmer
  • Innlegg

    2 074
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Groening

  1. Ooooo, spennende nyheitar anngående Atlantis filmen "SG: Extinction"! Puttar det i spoilar i tilfelle nokon ikkje har lyst til å spoile noko som faktisk ikkje har blitt laga (sjølv om det aldri vil bli laga):

     

     

     

    Moritz writes: “Would be great, if you can give some information about the storyline of the moonbase Carter was talking about on Continuum. What was the plan for?”

     

    Answer: I’m not sure if she was kidding or not, but Atlantis is the moonbase – as we reveal in Stargate: Extinction.

    Hadde ikkje det vore noko? Sjølv om eg lurar på koss/kvifor dei hadde dratt tilbake til Pegasus, så hadde det vore eit interessant konsept.

     

     

  2. Kan du seie noko om kva som gjer den så perfekt? Eg kan godt vere einig i at stasis pod-vegen var den beste vegen å ta, men eg skulle gjerne sett noko frå desse to vekene til Eli. Meiner du slutten ville vore mindre perfekt om Eli gjekk inn i ein pod, enten saman med dei andre eller etter å ha fiksa den defekte?

    Eg synes at når seriar veit at dei skal slutte så bler det ein slik kunstig slutt, her verka det ekte. I røynda så hadde jo ikkje noko berre slutta (med mindre alle dø, of course). Eg ville aldri at Destiny skulle finne noko svar, dette handla om folk i ei situasjon som dei ikkje hadde planar om å vera i. I denne slutten får me ingen "konklusjon" anna at livet deira går vidare, på skipet. Stargate universet fortsett, det sluttar ikkje berre.

     

    @Zeke: Wright har snakka litt om det, og dei har redigert den slik at den óg skulle passe som ein serieslutt. Men den vart ikkje filma eller skreve på den måten. Berre i post-produksjon har dei arbeida på det. Noko dei fekk til ganske bra, om eg får seia det.

  3. Då blir det visst verken SG-1, SGA eller SGU filmar med det fyrste. Nett annonsert på VanCon.

    http://twitter.com/#!/ShowPatrol/status/59667798049308672

     

    (ShowPatrol er ganske så gode å stole på på slikt)

     

    EDIT:

    Er ikkje overraska over SGA og SGU, men håpte verkeleg at SG-1 kom til å få seg ein film til. Dei var jo ganske langt i storyplannlegging verka det til tidar.

  4. Hei

     

    Har fått meg ny PC og har med det lagt merke til kor mykje eg eigentleg brukte custom emoticoner i MSN. Lurer på om det er mogleg å få heile oppsettet frå den berbare til min nye stasjonære (berbare har XP, forresten). Har leita litt i Program Files, men klarer sjølv ikkje å finne noko nyttig.

  5. Er serien helt tatt av lufta nå? TV-kalenderen min hadde satt opp SGU i går men i dag er de fjernet. Ille nok at serien ble kansellert, men at vi ikke får se resten også er bare tragisk.

    Joda, me får sjå resten til våren. Ikkje satt fast når, trur eg. Lider ikkje same skjebne som Caprica som fekk alle dei gjenvarande episodene pressa inn på ein kveld.

    Skal gå veke for veke som normalt.

  6. Går ved Noroff Instituttet i Stavanger og er nett ferdig med obligatorisk oppgåve 2 (har fire i året), fyrste oppgåven innen animasjon.

    Brukte litt under fire veker frå eg fekk oppgåven til den var på YouTube.

    Oppgåva gjekk var ganske fri, men det ferdige produktet skulle vise ein slags kjedereaksjon.

     

    Mottek all kritikk med takk.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=qo8Yz_RBDhM

  7. Andre enn meg som syntes at dei dronane minna litt vel mykje om replicators? "They were the ancient enemy of a powerful race, then we reactivated them." Blir mykje det same. Snart kjem det vel "they can replicate! That's their operative."

     

    Men ellers var episoden bra, ikkje alt for cliffhanger, men nett nok. Ikkje så alt for vanskeleg å sjå for seg kva som skjer vidare. Dei kjem nok ikkje til å drepe samtlege karakterer midt i ein sesong. Trur eg. :p

×
×
  • Opprett ny...