Gå til innhold

Resonate

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Resonate

  1. Yo. Nettopp fått meg jobb.

    Sliter litt med å forstå beregninga. Tipper jeg kommer til å tjene rundt 25 000 totalt før skatt pr. måned, kanskje opp mot 160 000 innen året er omme. Jeg er ugift, null barn og har ca. 200 000 i gjeld. Noen som kan hjelpe meg litt her?

     

    Om jeg hadde tjent den summen over totalt 12 måneder måtte jeg betalt 18% skatt(, tror jeg) , men jeg skal bare jobbe i 6 måneder før året slutter. Trekker dem meg som om jeg ville tjent 25 000 i måneden i tolv måneder, på en måte månedsskatt, eller er det pr. kalender år, sånn at jeg må skatte mye mindre? Noen som gidder å beregne sånn ca. skatt for meg?

  2. Det er vanlig å få ereksjonsproblemer på ecstasy. Både og få det og å opprettholde den. Om folk skal ha sex er det vanlig å kombinere ecstasy med viagra.

     

    Jeg tror det kom uventet på deg og at du sliter litt psykisk pga. det og at det er derfor du sliter med ereksjonen nå. Og det at du ikke klarer å slappe av når du runker er vel et symptom på det.

  3. Du må bestemme om forholdet ditt er bra for deg, om du er i en god livssituasjon nå. Er du ikke det må du si i fra. Bestemt og gjennomtenkt. Trekker du deg og sier unnskyld til slutt, "taper" du og havner i den samme livssituasjonen igjen.

     

    Du må få frem meningen din. Vil han ikke høre må du igjen bestemme om situasjonen du er i nå er verdt det, eller om du burde gå videre.

     

    Kan samlivsterapi kunne vært noe for dere?

  4. Du burde ta enda en prat med han. Om han sier at du må forstå hvorfor han er sånn sier du bare nei. Oppførselen hans er i mine øyne helt uakseptabel. Han er ikke usikker fordi du ikke viser nok, men fordi han er en usikker person med dårlig selvtilitt. Og istedenfor å jobbe for å forbedre det, drar han deg ned i søla med seg.

    • Liker 1
  5. Du må se an hva som er er best for deg selv. Fra mitt syn, som ikke er så klart, vil jeg si meg enig med psykologen din. Gi henne et valg. Sånn som det er nå ser det ut som det står stille i livet ditt og at du ofrer alt for henne. Om det fortsetter sånn her i fem år fremover før det tar slutt står du på bar bakke da. Og de fem åra virker ikke som en positiv livssituasjon siden det forholdet dere har nå gjør deg depressiv. Prøv å tenk litt på det, fortsett å snakk med psykologen din om det, og ta et gjennomtenkt valg som fører til en positiv selvutvikling.

    • Liker 1
  6. Det der er en kjedelig situasjon, TS. Jeg ville vært veldig mistenksom. Sorry for at jeg kanskje putter dårlige tanker inn i hodet ditt, men det er en veldig rar oppførsel hun viser. Og med tanke på at hun har rota med fyren før er det en enda større grunn til å bli usikker. Må vel kunne være en måte du kan finne ut av hvem de gutta var? Kanskje gjennom facebook på en eller annen måte.

     

    Nittutt: du blir veldig objektiv, og jeg ser det på alle de andre svarene dine også. Du ser ting fra et veldig perfekt perspektiv. Mennesker er veldig forskjellige. Når du kommer med harde, brutale objektive råd, som er fra ditt subjektive sinn basert på ditt liv og opplevelser, hva du har lest på PUA og sånne ting, så virker det som at du mangler empati og forståelse for hvordan et menneskesinn fungerer. Ting er ikke alltid svart/hvitt. Det virker som at du vil at mennesker skal fraskrive seg følelsene sine og gjøre en handling for å opprettholde en fasade eller nå et hellig mål.

    • Liker 9
  7. Om du tenker at det er for barnet sitt beste tar du feil. Enkelt og greit.

     

    Først og fremst, om han noen gang vil gjøre det slutt burde han gjøre det, uavhengig om det er et barn inne i bilde eller ikke.

     

    Du obsesser veldig om tenårene. Hvorfor tror du den perioden er viktigst? Er lite barn opplever også viktige identitetskriser. Det har også et mye større behov for trygghet enn en tenåring. Det å få enerett til barnet er IKKE en god løsning ut i fra den info han har skrevet her, og alle domstoler og fagpersoner er enige.

  8. Samma hva som står i den boka. Du vet fortsatt ingenting om situasjonen. Å være utro er en handling, det trenger ikke nødvendigvis å definere en person. Du vet ingenting om hva hun tenker, du vet ikke om dama er lei av mannen sin. Du vet ingenting. TS prøver å ta rasjonelle valg for å fremme sin egen livssituasjon. Han har et mye bedre grunnlag for å ta en slik avgjørelse. Om han elsker dama si, om han vil prøve å jobbe gjennom detta, så burde han prøve. Jeg personlig kunne kanskje fått store tillitsproblemer, og da er det en grunn til å gjøre det slutt, fordi da er ikke det forholdet bra for min livssituasjon. Det å gjøre det slutt BARE fordi hun er utro, for å straffe eller ta hevn, er ikke et rasjonelt og godt valg.

    • Liker 1
  9. @anvil: hvorfor skulle noen gidde å følge de ræva råda dine. Fordi du er en person med superkrefter som vet hva fremmede mennesker tenker? Og du bruker dine kraftige egenskaper til å gi råd over nettforum?

     

    Du vet ingenting om situasjonen. Ser ikke ut som du vet noe om barneoppdragelse heller. Og det at noen er utro gjør ikke et menneske upassende som foreldre, så hvorfor skulle han fått enerett for barnet. Akkurat som at det er bra for barnet.

     

    Innlegget ditt lyser av hevn og negativitet.

     

    • Liker 1
  10. Hva er problemet ditt?:) At du ikke har en sexpartner/kjæreste eller at du vil være alene og sliter med å tilpasse deg?

     

    Det at du ikke har en sexpartner for tiden er ingenting å skrike over, og om du gjør det til et problem og vil ha sympati er det ingen som gidder å høre på deg. Alle opplever det "problemet" en gang i blant. Burde ikke være så crazy vanskelig å finne seg en ff, og i mellomtiden kan du bare leve et vanlig liv med annen moro, det er ikke akkurat som om det er en stor risiko for å havne knust i en grøft fordi du ikke har hatt sex på noen uker/måneder.

     

    Om problemet ditt er å tilpasse seg det å være alene(uten kjæreste) er det bare en ny situasjon, og du kommer til å tilpasse deg rimelig fort, med mindre du har noen psykologiske problemer og sånne ting. Det å være alene er godt for sjelen en gang i blant, og man kan kanskje opparbeide seg en sterkere identitet og utvikle seg som en person.

  11. Hvorfor har du vært idiot? Du har hatt sex med andre personer, det er helt normalt. Du har heller ikke hatt sex med MANGE, men ligger godt innenfor gjennomsnittet. Det er ingenting å skamme seg over. Det er positivt! Det er vel positive minner. Tenk om du lå på dødssenga i mårra uten og ha hatt de eller lignende opplevelser - du bare utforsket. Det er det livet handler om. Det var vel positive opplevelser for deg.

     

    Tror dama di er redd for å bli sammenligna med andre eller noe sånt. Uansett er det ingenting å unnskylde. Det var før dere møttes, og man må jo leve livet, ikke bare stå på vent til du får en kjæreste.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...