Gå til innhold

wilbur

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wilbur

  1. Men å innføre XpressOn-deksler og inkludere tre slike er miljøvennlig, Nokia?

    Dette lader trikset har jeg ikke så mye til overs for. Om ladere utgjør en nevneverdig trussel eller skade er vi, hmm, fucked allerede.

     

    Det som dog er positivt er et kontinuerlig fokus på effektivitet innenfor distribusjon. De små eskene er et godt eksempel på dette. Bruk av gjenvunnet papp er også positivt. Det er fint med stadig fokus på miljø, men å ha en lader mindre i esken kan jeg ikke tenke meg er det store..

     

    Først må materialene som blir brukt til laderen produseres og fraktes til fabrikken. Så må laderen produseres. Deretter må laderen fraktes til stedet mobilen pakkes. Etter det må den ferdigpakkete mobilen fraktes til distribusjonslokaler, og videre til butikken. Siste leddet vil være enda mer energikrevende siden det totale volumet går opp med en lader i esken. Vektøktningen er mest sannsynlig neglisjerbar.

     

    Dette gjentas, antallet økende jo lengre ut i kjeden du beveger deg - siste leddet flere tusen ganger. Summa sumarum, en stor besparelse om man utelater laderen.

     

    Et helt gyldig poeng er jo de ekstra dekslene, som i mine øyne gjør tiltaket lite gjennomtenkt.

  2. Vær klar over at det kommer noen grafikkoppdateringer i WotLK. Blant annet dynamiske skygger, som på den høyeste innstillingen klarer å få det meste til å knele (litt i alle fall). Dessuten vil man kunne se lengre, få flere ting opp på skjermen samtidig og all den jazzmusikken. Dessuten planlegges det vel en større grafikkoppdatering til neste tilleggspakke etter WotLK.

     

    Kan lese litt mer om de nye grafikkinnstillingene på http://forums.worldofwarcraft.com/thread.h...67&sid=2000

  3. Hadde jeg vært deg ville jeg spurt dem om du kunne få omlevere til en ny PC på grunn av veldig mye problemer og feil.

    Hvis det blir slikt så vil du sannssynligvis få en tilsvarende spesifisert pc som du har nå, men med litt godsnakking etc med dem så klarer du sikkert å ende opp med en bedre PC.

     

    Hvilket merke er det foresten?

     

    Hvis det spiller noen rolle, så er det en Dell.

  4. Selger har 2 avhjelpsforsøk på samme feil. Oppstår samme feil en 3. gang kan du kreve heving a kjøpet (eller omlevere til nytt produkt, noe som er lettere å få igjennom), dog kan selger kreve at den blir sendt inn til verksted for å konstantere at det er samme feil.

     

    Du har ikke krav på noe hvis det hele tiden er forskjellige feil, men det er en bransjenorm at man omleverer eller hever produktet etter 4-5 ganger feil.

     

    Dette forutsetter at det er kjøpt som privatperson.

     

    Ok, høres fornuftig ut. Da lar jeg dem prøve å reparere feilen enda en gang, og så tar jeg det som det kommer. Takk for hjelpen.

  5. du har 5 års reklamationsrätt bruk den

     

    Joda, men jeg spør om jeg for eksempel kan kreve at jeg får et erstatningsprodukt dersom dette fortsetter og maskinen må repareres et par ganger i måneden. Jeg bruker mye unødvendig tid på dette, og det samme gjør jo strengt tatt leverandøren.

     

    Siden dataen er noen år gammel, regner jeg med at de ikke kan gi meg en lik, og derfor har jeg jo liten tro på at det er en mulig løsning.

  6. Jeg kjøpte for ganske nøyaktig tre år siden en bærbar data. I løpet av de tre årene har det blitt byttet hovedkort, skjermkort (to ganger), tastatur, LEDs og CPU-vifte. Hver gang noe har vært galt har jeg ringt support i India, gått gjennom den samme prosedyren med feilsøking, samt reinnstallering av drivere og OS. Servicen har i det hele vært ganske upåklagelig, siden de hver gang har kommet hjem til meg etter to-tre dager og utbedret feilene.

     

    Nå har ene viften røket for andre gang denne sommmeren, og det vil være tredje gang på under en måned at maskinen har vært til reperasjon. Spørsmålet mitt blir da om jeg skal fortsette å prate med de blide inderne, eller om jeg kan stille noen krav om at den nå snart må fungere?

     

    Jeg synes jeg beveger meg litt på kanten, siden maskinen tross alt er tre å gammel, men man betaler vel ekstra her i landet på grunn av kjøpsloven, så bør vel strengt tatt ikke ha noen dårlig samvittighet.

     

    Siden dette er tredje gangen av totalt fem reperasjoner, begynner dette å bli litt irriterende, og for å oppsummere, lurer jeg på om jeg har noen andre rettigheter utover at feilen blir utbedret?

  7. Jeg har en Dell med et Geforce Go 6800 Ultra skjermkort, 2GHz cpu og 1024 minne. Skjermen har en oppløsning på 1920*1200. Som de fleste andre liker jeg å kjøre spill på denne oppløsningen, selv om jeg må kutte litt ned på detaljene, siden nedskalering fort ser ut som grøt.

     

    Jeg har litt penger til over og lurer på hva om vil være lurest å oppgradere. Enten så tenkte jeg at det ville være lurt å oppgradere til 2GB minne, siden spill ofte blir trege etter en stund (for det meste WoW), i takt med at swap-filen - eller hva det nå heter - vokser. Alternativt kan jeg jo kjøpe en ekstern skjerm med lavere oppløsning, og av den grunn forhåpentligvis ikke behøve å oppgradere minnet. Merk at jeg av forskjellige årsaker kun bruker denne laptopen hjemme.

     

    Hva tror dere er lurest?

  8. Jeg skal sette opp et trådløst nettverk i hjemmet. Er rimelig grønn på dette, men skulle ikke være noe problem å få det opp med litt lesing, samt litt prøving og feiling.

     

    Første problem er jo hvilken gateway jeg skal kjøpe. Nettverket skal maks ha 4 PCer tilkoblet som skal dele en ADSL-linje. Ene PCen må kunne kobles til gatewayen med en vanlig nettverkskabel. Den bør ha firewall, og en eller annen form for fiks måte å holde utenforstående ute fra nettet mitt. Den må ha støtte for g-standarden (husker ikke det fine tallet foran). Tja, dette er det jeg kan komme på. Hvis det er noe viktig jeg har glemt tar jeg til takke med all hjelp jeg kan få =)

  9. X700 @ 1600*1050 = 50 fps

    go68000 @ 1920*1200 = 50 fps

    Tvilsomt.

    Var kanskje litt uklar, men resultatet hadde ingen betydning. Poenget var om ytelsen ville bli lik, ikke om begge fikk 50 fps =)

    Jeg forstår spørsmålet ditt, og svaret er at 6800 vil sannsynligvis ivertfall ha litt høyere FPS enn X700, muligens en god del høyere.

    Da takker jeg for alle svar :)

     

    Da ble jo valget enklere.

  10. Det kan jeg forstå, men siden den med X700 vil ha en lavere oppløsning, så vinner den jo litt på det?

     

    For å konkretisere problemstillingen. Kan jeg vente meg et resultat som (tallene har ingen betydning):

     

    X700 @ 1600*1050 = 50 fps

    go68000 @ 1920*1200 = 50 fps

     

    Eller vil go6800 være mye bedre med de samme innstillingene, til og med på en mye høyere oppløsning?

  11. Maskinen med X700 har Pentium M 2.0ghz, mens den med 6800 har ditto prosessortype, men lavere hastighet, 1.86ghz. Begge har 1gb ram, og jeg tror begge har 5400 rpm hard disk.

     

    Og med jevnet ut, ikke gjevnet som jeg av en eller annen rar grunn skrev, tenker jeg på at de får noenlunde lik FPS med samme detaljnivå.

  12. Hepp hepp,

     

    Jeg skal kjøpe bærbar som jeg skal bruke til så mangt. Valget står mellom en med skjerm på 1600*1050 og ATI X700, eller 1920*1200 og geforce go 6800. Jeg spiller et spill, World of Warcraft, og vil gjerne spille det i "native"-oppløsning til skjermen, siden jeg for et par dager siden så hvor fælt det kan være med en annen oppløsning. Poenget mitt er, siden den ene har kraftigere grafikkort, men mye høyere oppløsning, vil forskjellen på de to grafikkortene bli jevnet ut når jeg skal spille på respektive "native" oppløsninger?

     

    God sommer!

     

    Edit: Skriveleif

  13. Hiv og hoi!

     

    Jeg skal kjøpe bærbar og har falt for ASUS sin w2v. Den er fin på alle måter, og skal brukes til mangt, som å varme kalde fingre på en vinterdag.

     

    Det jeg lurer på er om den er kraftig nok til å kjøre World of Warcraft på "native" oppløsning, dvs. 1600*1050 eller noe sånt? Dessuten, merker jeg noen stor forskjell dersom jeg spiller i en lavere oppløsning, så fremt der fortsatt er bredformat?

     

    Dessuten kan jeg jo forhøre meg om det finnes noen gode alternativer, og nei, Dell sine maskiner er ikke pene =(

     

    <3

     

    Edit: Jo, er det noen som vet om det her TV-kort greiene er bra? Er det bare å plugge i antenna og svupp, så er det NRK Svisj-crap på gang?

×
×
  • Opprett ny...