Gå til innhold

Viftestyreren

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Viftestyreren

  1. Jeg hadde samme problem.

     

    Skjermen viste bilde nr 1 slik din gjør.

     

    Jeg byttet ut dvdrommen min, var en sliten ide rom, som jeg byttet til en S-ATA rom. Ikke at det har noe betydning men. Fordi jeg gikk i bios å endra first boot til dvd så harddisk.

     

    Etter dette fungerte det som glans, tok bare litt tid før det kom opp. Altså bilde nr 2. Tok sånn ca 5 minutter før den kom opp.

  2. Er det sånn at den slår seg av helt random da du spiller eller når PC-en står på?

     

    Om det er da du gamer er det fordi skjermkortet blir for varmt, så den går i dvalemodus, som gjør at du må restarte.

     

    Om det er når du har pcen på helt vanlig, er det kjølinga di, da må du evt skaffe deg bedre kjøling, sjekke kjølepastan på cpuen etc.

     

    :thumbup:

  3. Jeg ville aldri sendt noe personlig informasjon til facebook. Lag ny.

     

     

    Det å sende personlig informasjon er ikke noe farlig, de har tausetsplikt. Å de har ikke lov å beholde viktig informasjon som passord.

     

    Du kan også laste opp passet ditt. Å fjerne eventuelt viktig informasjon som personnummer. eks " 180190 ***** " dette trenger ikke være med. Så jeg lastet opp bildet. Gikk i paint å fjernet persnr.

     

    Jeg prøvde å lage ny. Men ble sperret da dem fant ut at jeg hadde laget en ny. Så dem bannet alt mulig. IP, navn, etc.

  4. Hallo.

     

    Jeg hadde samme problem.

     

    Noen hadde rapportert meg for " falsk facebook konto"

     

    grunnen var fordi jeg ikke hadde bilde av meg + gaming nicket mitt.

     

    Så jeg gikk på brukerstøtten der jeg måtte skrive inn epost etc + at jeg lastet opp bildet av passet mitt. For å bevise at kontoen var knyttet til meg å ingen andre.

     

    Etterhvert så fikk jeg ikke noe svar å det gikk noen dager.

     

    Da kontaktet jeg morten som da er ansvarlig for facebook Norge.

     

    Jeg ga han forklaringen min detaljert å hvorfor jeg kontoen min var som den var å jeg lastet opp pass bilde kopi direkte til han.

     

    Dagene gikk å jeg fikk svar, det ble en del beklagelser av han pga forsinkelser på svar etc.

     

    Etterhvert ble kontoen min åpnet å nå kan den aldri bli deaktivert igjen.

     

    Håper dette hjalp litt. :thumbup:

  5. Hallo!

     

    Jeg hadde et lite uhell med harddisken min da strømmen gikk grunnet torden.

     

    Problemet er at harddisken klarer å lese sys32 filene frem til " windows 7" logoen før oppstart.

     

    Så nå sitter jeg i en ganske fin krise, alt av dokumenter, skolearbeid, bilder etc er nå umulig å få tak i da harddisken begynner å henge seg opp etter WIN7 " loading " .

     

    Den lager på en måte en tikke lyd hvert 2,3de sekund.

     

    Er det noen måte å redde dette på ? da ville jeg blitt evig takknemmelig om noen kunne hjulpet meg her.

     

    Jeg installerte WIN7 på en annen harddisk for da å prøve å gjøre den ødelagte harddisken til slave for kanskje prøve å komme inn. Men det var bare å droppe.

     

     

    Håper på tilbake svar fra noen glupinger der ute! :thumbup:

  6. Hei. :!:

     

    Husker jeg kjøpte meg et Logitech Z5500 anlegg i 2006.

    Så plutselig en dag, så døde det bare. Ingenting reagerte på noe.

    Jeg prøvde å bytte sikring, men den gikk hver gang jeg satt i stikk kontakta.

    Fant dette igjen under noen esker da jeg dreiv å flytta, så hadde vært strålende om jeg kunne fått det til å funke i nye leiligheten min! Det er jo ripefritt å som nytt utenom den lille minusen nevt over

     

     

    Hadde satt stor pris på hjelp her :thumbup:

  7. For og ta av en CPU kjøler trenger du ikke ta noe backup av pcen. :thumbup:

     

    Pcen min slår seg av hele tiden også nå, men har mistanke om att det kan være en defekt hardware del som for eks ene minnebrikken. Har også nylig formatert pc men den fortsetter og slå seg av, kjølingen kan det ikke være heller. så må gå igjennom pcen punkt for punkt ved og låne andre deler og teste.

     

    Når jeg hadde problemet med att den slo seg av villt tok jeg en "husvifte" på fult for og holde pcen kald nok til og kunne spille. hver gang jeg også prøver å instalere world of warcraft så slår pcen seg av, ellers kan den stå på i ca 10 min før den slår seg av, noen ganger flere timer, kommer ann på hva jeg surrer med på pcen. :hmm:

  8. Heisann.

     

    jeg sitter også med samme problem nå.

    graden på cpun er 40 grader og i kabinettet er gradene 34 grader.

     

     

    ser frem til noen som kan hjelpe meg her ute :blush:

     

     

    Mvh Kim S.

     

     

    Bardis:

     

    Har du for eks testet med en større psu? kan hende du trenger kraftigere psu og mere volt til oppsettet ditt.

  9. Heisann.

     

    Nå er jeg ganske lei av att pcen slår seg av en rekke ganger fordi den bli for varm.

     

    tenkte da og kjøpe vifter til alle plassene i Antec P182. noen som kunne kommet med noen tips om hva slags vifter jeg burde kjøpe? også en tegning av hvor dem burde plaseres og åssen vei de skal blåse :innocent:

     

    På forhånd takk. :thumbup:

  10. Emo er som mange vet en forkortelse for det Engelske ordet "Emotional", som på Norsk kan oversettes med "følelsesladd" eller "følelsesfull" (det er egentlig ikke noe ord, men det er det nærmeste jeg kommer en nær oversettelse).

     

    Stilen Emo oppstod på starten/midten av åttitallet, og ble moderat populær.

    Men forskjellen på Emoene da og Emoene nå, er den at på åttitallet sto musikken mer i fokus enn stilen, dype og ektefølte musikktekster og melodier ble høyt aktet, og stilen ble en "bieffekt" av musikken og de vonde følelsene som lå bak.. De sorte øynene, den blanede stilen av Goth,Punk og Rock og deres nedtrykte fremtoning ble deres "varemerke". Et varemerke mange betalte høye priser for å proklamere.. For bak de EKTE Emoene lå det store psykiske problemer og i mange tilfeller traumer, som gjorde sånn at de var som de var..Men de ville ikke ha sympati for problemene sine.. Det var ikke derfor de fremsto som de gjorde, det var ikke derfor de sang om det de gjorde.. De gjorde det for at det var deres form for psykisk helbredelse. Når mange "ikke-emoer" ville ha gått til psykolog for å få hjelp, brukte åtti-tallets emoer musikken, klær og sin ytringsfrihet til å hjelpe seg selv.. Altså, stilen Emo var på en måte et dytt til selvhjelp for sine problemer..

     

    Men til stor forskjell fra dagens emoer, hvor ti-elleve åringer, eller 15-16 åringer, som IKKE engang har den fjerneste anelse om hva det å være Emo virkelig er, og det å ha det vondt VIRKELIG innebærer, blir emo bare en stil som kan byttes ut i tide og utide, ettersom moten forandrer seg.. De ungee\ne/ungdommene som VIRKELIG har det vondt kan finne mye trøst i emo. Det å kunne ytre seg om sine problemer, og om det som ikke er så bra for dem er en lettelse... Hadde det ikke værtfor at små bortskjemte unger "som ikke vil være mainstream" hadde brukt det opp og ødelagt det. Og at mange butikker og klesmerker har kommersialisert stilen så ut til kanten av det ytterste av det ytre, hjelper heller ikke noe til med å holde emostilen unik og spesiell...

     

    Jeg syns ikke noen skal ta seg den friheten å begynne å kritisere noe de ikke vet hva er heller...Det er som om jeg skulle gått inn på profilen til et vilt fremmed menneske å begynne å kritisere vedkommende... Det er alt annet enn rettferdig å dømme noen man ikke kjenner...

     

    ville heller foretrukket og finne min helt egen stil eller være helt nøytral i steden for å sette meg selv i en bås som alle "wannabe emoer" gjør..

     

    Jeg har den største respekt for de som faktisk er Emo, men til de som ikke vil sette seg i en bås med de andre, men som også kunne gått for å være emo, så er det fullt mulig å ha det vondt UTEN å være Emo...

     

    Og kutting er et utslag av dype psykiske lidelser... Det er stor forskjell på kutting og risping..

     

    Vær så snill, ikke ødelegg dere selv? Ikke ødelegg mulighetene deres? Vi er den generasjonen som skal ta over verden, er det en sånn verden vi vil ha? En verden av folk som later som... En verden full av folk som være annerledes enn alle andre og som da allikevel blir sånn "alle andre" er? Er det ikke "En verden full av farger" alle snakker snakker om? Den fargen som hersker i vår generasjon er svart, og svart er ikke engang en farge...

     

     

    Er ikke det litt ironisk?

×
×
  • Opprett ny...