Jump to content

IrritumStarbreeze

Medlemmer
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Norge som nasjon er en kristen STAT. Staten Norge er kristent. Regler i landet skal være forbeholdt kristne verdier. Egentlig... 8211002[/snapback] Hvorfor skal en hel nasjon styres etter en kirke? og dens regler, hvis folk egentlig vil noe annet? 8211077[/snapback] "Folk" vil jo ikke noe annet! Største delen er ute etter et kristent samfunn - muligens pga det gir trygghet. Samfunnet blir mindre truende osv.
 2. Norge som nasjon er en kristen STAT. Staten Norge er kristent. Regler i landet skal være forbeholdt kristne verdier. Egentlig...
 3. Men det er nå engang ikke slik, unge herre. Statskirken, det er en grunn til at det er sammenhengende ord. Nasjonen er kristen, den skal være kristen, men kirken driter seg ut ved å trosse selveste bibelen som er grunnlaget for hele opplegget. Derfor blir folk frustrerte.
 4. Gjør det. Hehe, hadde vært morsomt. Han synder jo grovt deluxe hver dag. Ser ikke bort ifra litt kosing mellom de to mennene der om kvelden, og de er ikke gift ettersom det selvsagt ikke er lov ettersom vi er en "kristen" stat. De bryter da TO regler hvorav den ene er dødsstraff og den andre er styggedom i aller høyeste grad.
 5. Nasjonen faller fra hverandre! Statskirken begår brølere i forhold til bibelen hver dag, og de vil til og med innføre en ordning som ifølge bibelen straffes med døden! Hvor blir det av verdigheten, gudsfrykten og respekten for bibelen og troen landet vårt har? Statskirken er ikke lenger kristen - den opptrer i aller høyste grad ikke kristen iallefall. Det både skuffer og frustrerer meg, og kristendommen er nå på vei UT av nasjonen. Vi vil miste velsignelsen og mye mer om vi mister omdømme som en kristen nasjon. Jeg viser som vanlig til 3 mosebok 18, 22 og 20, 13. Her står det svart på hvitt hvilket syn bibelen har på homofili. Men likevel har vi homofile prester og biskoper i kirken.
 6. Det står så altfor tydelig. Det står at homofile skal late med blod. Klarer du vri det til noe positivt skal jeg bake en kake til deg.
 7. Er ikke homofile mennesker ? Jeg synes vi mennesker ikke skal straffe eller dømme homofile, det får bli opp til gud! 8210240[/snapback] Var det ikke akkurat det jeg skrev? 8210388[/snapback] Haha:P Morsomt. Men tillat meg moderator, jeg MÅ henvise til 3 mosebok, 20,13 og 18,22. (Leviticus 20,13) Det er så relevans til emnet som mulig, og det er jo DET som skaper furore i debattene om innføring av homofile prester. Dessuten er det jo fakta. Skal vi dekke over fakta? Bibelen er åpent imot homofili. Faktisk er straffen for homofili døden. Men det trosser statskirken, det synes jeg personlig er å gå over streken. Er statskirken kristen?
 8. Nei, jeg sitter på jobb. Fikser det der etterpå om jeg får tid. Er tropp møte i militæret i dag, og jeg må dit også. Stramt program.
 9. Den setningen lo jeg godt av. Inegn kan få meg til å tro på noen religion før gud selv står foran meg og håndhilser. 8083522[/snapback] Helt ærlig tror jeg ikke du lo i det hele tatt. Du sitter alene ved en pc og sturer og finner ikke på en dritt å gjøre. 8084162[/snapback] det må du også gjøre, da du sitter og kommer med slike tåpelige påstander 8210565[/snapback] Ikke nødvendigvis. Har jobb (veldig snart) og dame. Har et liv ja. Og bil. Ja, bilen må nevnes, gammal Nissan Sunny Combi
 10. Står det ikke at himmelen var full av guds sønner? Står ikke engelen Mikael omtalt som guds høyre hånd? Årsaken til at gud spredde menneskene var at de klumpet seg sammen i byer. De hadde fått beskjed om å spre seg ut over jorden. Personlig kan jeg ikke fatte at uttalelsen -la oss stige ned- skulle være noe å henge seg opp i. Tom for krutt? 8209329[/snapback] Kanskje det ikke er noe å henge seg opp i, men kan dette være noe å henge seg opp i tror du? Dette er vel ikke noe bevis eller motbevisning av Gud, men snarere en god grunn til å ikke tilbe den gud som er omtalt i Bibelen. 2. Mosebok Kap. 22 29 Det som fyller din låve, og det som flyter fra din vinpresse, må du ikke holde tilbake. Den førstefødte av dine sønner skal du gi meg. 30 Det samme skal du gjøre med ditt storfe og småfe. Sju dager skal det være hos moren. Den åttende dagen skal du gi det til meg. Vi skal altså ofre våre førstefødte til Gud! Snakk om å være snill å grei. 2. Mosebok: Kap 21 12 Den som slår til en mann så han dør, skal bøte med livet. 13 Men hvis han ikke har stått mannen etter livet, og det er Gud som har latt ham falle for hans hånd, da vil jeg fastsette et sted han kan ty til. 14 Når en mann gjør en slik udåd at han dreper sin neste med svik, skal du ta ham, om det så er fra mitt alter; han skal dø. 15 Den som slår sin far eller mor, skal dø. 16 Den som røver et menneske, skal dø, enten han selger det eller det finnes hos ham. 17 Den som forbanner sin far eller mor, skal dø. Vi skal altså praktisere dødsstraff, det er merkelig at de fleste kristne jeg har snakket med, vender seg mot Guds ord i dette spørsmålet. De som forbanner sine foreldre skal dø, vel vi skal vel alle dø engang, så hva Gud mener her er det ikke så godt å si. Også den som slår sine foreldre skal dø, akkurat som alle oss andre. Eller mener Gud at de skal straffes med døden i en menneskestyrt domsstol? Vel, dere kan få dømme selv. Jeg synes slike holdninger er umenneskelige og ondskapsfulle - slike holdninger er i min mening ikke tegn på medmenneskelighet og godhet. Jeg ser ingen grunn til å tilbe en ondskapsfull Gud som utgir seg for å være god, da er det bedre å tilbe en ondskapsfull skapning som i det minste er ærlig. Så hvis man først skal tilbe noen så må det være Satan, som i det minste er ærlig om at han er uærlig. 8210005[/snapback] Vent litt så skal jeg svare deg!
 11. Har skjedd noe klikk, gidder ikke rette det opp. Heheh.. Men drit i les på postene mine hvis det plager deg da.
 12. I allefall nytt for meg at folk som poster på mine innlegg skal bestemme hvem som får skrive. Jeg skal lese de snart.
 13. Så du gir meg skylda for å spore av? Les litt lengre opp så ser du at du er minst like mye med på å spore litt av. La være å poste på mine innlegg om du skal oppføre deg så trangsynt og ordlegge deg på den kvalmende måten.
 14. Tror man på bibelen, tror man på helvete. 8209036[/snapback] Du har blitt forklart mange ganger på denne siden at helvete ikke har noen plass i bibelen. Du har blitt forklart mange ganger på denne siden at ordet helvete ikke forekommer i grunnskriftene. Likevel fortsetter du å komme med denne påstanden. Hva er den egentlige motivasjonen din? 8209057[/snapback] Står det ikke noe om helvete i bibelen? Hahahah! Nå blir det useriøst, vi gir oss her. Takk. 8209081[/snapback] Selvfølgelig gjør du det, gir deg mener jeg. Ordet helvete står ikke i de eldste skriftene. Men det passer deg ikke å høre, du kunne jo risikere å måtte revidere ditt bibelsyn. 8209109[/snapback] Det står myyyye om det i NT. Jesus snakker mye om helvete. Ergo - det står i bibelen. 8209116[/snapback] Du får vise meg hvor det står at Jesus snakker om helvete. Ta for moro skyld å les den norske 1930-utgaven. http://www.bibelen.no 8209141[/snapback] Det står mye om det. Søk deg frem, eller så skal jeg finne frem noen bibelvers til deg snart. Men er på jobb, så har ikke tid til å lete det frem akkurat nå.
 15. Oversatt direkte fra hebraisk er bibelen en brutal bok. Dødehavsrullene er et bevis på det. Så jeg vet hva jeg prater om.
×
×
 • Create New...