Gå til innhold

bratti

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bratti

  1. Har kjøpt en SonyEricsson (SE) K700i til min samboer med TnM abonnement. Telefonen viste seg å være ferdigkonfigurert opp mot TnM sine tjenester som Entry osv. Det kan også se ut til at TnM har endret menyen på flere punkter i forhold til det som kommer med orginalt SE software. Mitt spm er om det er mulig å legge inn orginal SE software slik at menyen blir lik det den opprinnelig har når den forlater fabrikken ? Hvis ja, hvor finner jeg denne softwaren og hvordan installerer jeg den ?

  2. Jeg prøver å hjelpe noen som har bredbånd via kabel. Hver gang de går på Internett får de opp feilmeldingen "Remote Prosedure Call (RPC) avsluttet unormalt - maskinen restarter". De ringte Telenor Avidi som forklarte at de da hadde fått viruset W32.Blaster.Worm. Det jeg ikke forstod var at de sa at viruset mest trolig lå på deres ruter, kan dette stemme eller ligger viruset på pc`n ? Jeg fant en link som forklarte meg hvordan jeg skulle fjerne det fra pc`n her: http://www.win-xp.no/article631.html men hvis viruset ligger på ruteren vet jeg ikke hva jeg skal foreta meg. Noen som kan hjelp meg her ?

     

    Mvh

    Bratti

  3. Fikk en pc i fanget fra noen slektninger med beskjed om å kjøre en gjenoppretting. Setter i gjenopprettings CD`n med XP men så viser det seg at det ligger to versjoner av XP på maskinen samt at det kun er en partisjon. Hva gjør jeg for å gjenopprette pc`n ? Er det enkleste å bare formatere hele harddisken for så å sette inn gjenopprettings cd`n ? Hvis ja hvordan ? Håper noen kan bistå slik at de får pc`n sin tilbake før jul :xmas:

  4. Er det noen som vet hvordan det vil fungere å ha håndfrisettet HCB-30 fra Sonyericsson installert i bilen og at det er to personer i bilen begge med telefon som HCB-30 støtter ? Jeg vet ikke om det vil være noe problem men ser for meg at det kan oppstå konflikt mellom telefonene slik at kun den ene av telefonene vil fungere opp mot håndfrisettet. Noen som har noen erfaringer eller vet noe om dette ?

  5. Har en noe sliten Ericsson r380s, i går da jeg satt den til lading etter at batteriet var flatt kom det kun opp følgende melding:

     

    "File system error - Your phone is corrupt, reformat and lose all data?"

     

    Taster jeg No slår den seg kun av, tør ikke taste Yes i frykt for å slette all data lagret på telefonen. Har lagret all informasjon på telefonen og ikke på SIM kortet. Formaterte også hardisken på pc`n i forrige uke så backupen av dataene på telefonen er borte.

     

    Skal uansett kjøpe P900 nå men dataene på min gamle r380s hadde vært veldig kjekt å ha.

     

    Noen som har gode løsningsforslag til å få fatt i dataene lagret på min r380s ?

     

    Bratti

  6. Har en gammel IBM ThinkPad bærbar pc (233MHz, 256MB) med en 3 GB disk. Ønsker å kjøpe meg en ekstern harddisk til denne men er ikke helt sikker på hva som er mulig/ikke mulig i den sammenheng. Tenkte å kjøpe meg en ekstern harddisk med USB tilkobling på ca 10 - 15 GB, er det noe jeg bør være oppmerksom på i så måte eller er det bare å finne/kjøpe en ?

     

    På forhånd takk for all hjelp !

  7. Jeg har noe av det samme problemet. Jeg oppgraderte min Outlook Express med Service Pack 1 og etter dette kan jeg ikke se et eneste vedlegg i mine innkomne e-poster selv om de ligger der.

     

    Jeg fant denne artikkelen jeg tror forklarer problemet: http://support.microsoft.com/default.aspx?...id=kb;no;329570

     

    Men problemet mitt er at ingen av løsningsforslagene i artikkelen nevnt over hjelper meg.

     

    For det første så finner jeg ikke noe annet Mappealternativ under Kontrollpanel foruten det som ligger under Vis-Mappealternativer men der ligger det ikke noe valg for "Bekreft åpning etter nedlasting".

     

    For det andre så har jeg ikke alternativet "Ikke tillat å lagre eller åpne vedlegg som kan inneholde virus" under Verktøy-Alternativer-Sikkerhet i Outlook Express.

     

    Har jeg foretatt en oppgradering jeg ikke skulle ?

    Kan jeg gå tilbake til den gamle versjonen av Outlook Express jeg hadde ?

    Noen som har et løsningsforslag ?

     

    Jeg har Win98 SE.

     

    Bratti

  8. Ok, men når jeg åpner denne filen VideoDefault.con står kun dette i den:

     

    rem * TEMP *

    renderer.setFullScreen 1

    renderer.fieldOfView 1

    renderer.globalLodRadius 1

    renderer.globalLodRadiusScaleFactor 5

    console.showStats 0

     

    Altså ikke noe renderer.allowAllRefreshRates, skal jeg legge til denne slik renderer.allowAllRefreshRates 1 da eller ?

  9. Hei jeg har nettopp kjøpt meg en ny brenner der valget falt på en Plextor IDE 40/12/40A. Med brenneren fulgte det med et program ved navn Nero 5 v.5.5. Fra før har jeg Easy CD Creator 4.1 Deluxe installert på maskinen og spørsmålet da er selvsagt om jeg bør bytte program og installere Nero samt avinstallere Easy CD Creator eller fortsatt bruke Easy CD Creator som allerede er installert ? Hvis noen har erfaring med begge program og kan gi meg en anbefaling hadde det vært fint. Hvis noen kan fortelle meg mer om Nero hadde det også vært fint.

     

    På forhånd takk

    Bratti

  10. Takk for alle svar.

    Hvis jeg velger å gå for en IDE brenner, er det et merke eller en modell som skiller seg ut som mye bedre, raskere og mer stabil enn andre ?

    Har Plextor SCSI leser og er meget fornøyd med den, er Plextor blant de bedre også på IDE brennere ?

     

    Bratti

  11. Hei og takk for svar. Dell pc`n min har en Celeron 766MHz prosessor, 256MB RAM, 80GB disk.

    Når det gjelder SCSI kortet står det på manualen "Advansys PCI fast and Ultra SCSI Bus master" selv om dette ikke sier meg noe.

     

    [ Denne Melding var redigert av: bratti på 2002-08-22 12:39 ]

  12. Hei, jeg har i dag en eldre Traxdata SCSI brenner og ønsker nå å kjøpe en ny, bedre og raskere brenner. I den forbindelse har jeg flere spm jeg håper noen av dere der ute kan hjelpe meg med.

     

    1) Er det i dag fortsatt forskjell på SCSI og IDE brennere med tanke på brennerhastighet og stabilitet osv, eller kan jeg like godt kjøpe en IDE brenner ?

     

    2) SCSI kortet mitt er like gammelt som brenneren (fra 1998/99) har dette noe å si for hvilken brenner jeg bør velge hvis jeg går for en av typen SCSI ? Vil det gamle kortet kunne påvirke ytelsen til en ny SCSI brenner negativt ?

     

    3) Jeg kjøpte i fjor en Plextor SCSI leser av nyere merke, bør dette påvirke mitt valg av brenner ?

     

    4) jeg finner ikke en eneste SCSI brenner hos Komplett, betyr dette at SCSI nå er på vei ut av markedet ?

     

    Håper noen kan gi meg lettfattelige og gode råd, på forhånd takk.

     

    Bratti

  13. Hei, er på utkikk etter et enkelt program som kan hjelpe meg til å gjøre om mp3 filer til waw format og omvendt. Er det noen av dere som vet om et slikt program som:

    - er enkelt i bruk

    - ikke er spesielt stort med tanke på nedlasting

    - lager filer med god kvalitet

    - er gratis (freeware)

     

    Er kun ute etter disse 2 enkle funksjonene og er ikke på jakt etter en full pakke som Musicmatch.

     

    På forhånd takk

    Bratti

  14. ok nå begynner vi å nærme oss det ultimate her men:

     

    "Du trenger IKKE formatere 20 gb disken... den setter du som slave eller som master på seconday IDE. Det som skjer da er at bokstaven dine blir byttet om. datene vil fortsatt være der"

     

    - hvor/hvordan gjør jeg dette ?

     

    takk

    bratti

×
×
  • Opprett ny...