Gå til innhold

DoubleT091

Medlemmer
  • Innlegg

    466
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DoubleT091

  1. 13 hours ago, GJZwart said:

    Dette er nok det dårligste kurset jeg noen gang har sett. Total fravær av pedagogikk, og for å «korte det ned», er alt for mye informasjon lagt inn på alt for få sider. Her skulle det kunne lages en meget snasen infographic med smooth animasjon, i samarbeid med noen som er flinke på kommunikasjon og pedagogikk. I stedet er det en dårlig maskert egenreklame for postens app. Skam dere!

    Tull. Synes det var kort og godt om ting man bør være oppmerksom på for unngå å bli svindlet.
     

    Tipper at "smooth animasjon" ikke uten videre er en fordel når du skal prøve å lære bestemora di om phising.

  2. Vet ikke om noen har nevnt det tidligere her, men Galaxy S III har to mikrofoner, hvorav én er dedikert til å filtrere bort bakgrunnsstøy (samme som på bl.a. S II og S4). Prøv å gjøre et slikt opptak med en mobiltelefon som bare har én mikrofon, så får vi en bedre indikasjon på kvalitetene til HD Voice.

    • Liker 1
  3. Forferdelig dumt å plage mobiloperatørene med unødvendig tull som det her. Man kan i hvert fall ikke forvente å få like god kundeservice som ellers når operatørene må bruke hundrevis av timer på å sende ut noe som for de aller fleste er fullstendig unødvendig informasjon.

     

    Jeg synes også det er idiotisk å lage et verktøy som gjør at alle ved hjelp av enkle tastetrykk og UTEN Å TENKE SEG OM kan sende krav til operatørene, som resulterer i en enorm og strengt tatt unødvendig resursbruk.

     

    Det er jo ikke som om operatørene konspirerer og planlegger å bruke disse dataene mot kundene. Dataene blir i all hovedsak brukt til kundenes fordel.

     

    Slutt å sutre og vær fornøyd med det arbeidet operatørene legger ned for at DU skal få en billigere og enklere mobil hverdag.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...