Gå til innhold

Gandie

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gandie

  1. Er du sikker på at kabelen støtter fargebilde? Det høres rart ut men mange S-Video-/kompositt-kabler gir bare sort-hvitt bilde, typisk billigkabler fra Clas Ohlson og lignende. At det er adapter inne i bildet gjør det ikke bedre. For å sjekke dette prøver du på annen TV, eventuelt på en anne PC for å eliminere at det kan være kabelen (dersom du ikke har gjort dette alt).

     

    -----

     

     

    Beklager om dette ikke hjelper.

     

    Mvh,

    efikkan.

     

    Det har da ingenting med kabelen å gjøre at det blir svart hvitt. Søk litt mer på forumet her så finner du ut av det, det er tatt opp en million ganger før.

  2. Jeg mistenker at naboen(e) benytter mitt trådløse nettverk, og det vil jeg ha en slutt på :dribble:

    Er det noen som vet hvordan man sikrer det trådløse nettverket på en Gigabyte router fra Clas Ohlson (koster 598kr).

     

    Med vennlig hilsen Spursen :thumbup:

    7703047[/snapback]

    Hei! Har denne routern og slik gjør du det

     

    Logg inn på routeren på 192.168.1.254. Brukernavn og passord er admin/admin. Gå inn på "wireless configuration" på høyresiden og velg 802.11g. Da kommer det opp konfigureringsside for den trådløse biten. Du kan endre ssid øverst til det navnet du ønsker på nettverket, og på midten der det står "authentication type" velger du hvilken "kryptering" du skal bruke. Velg da feks. "wpa pre shared key". Så går du nederst på siden der det står "wpa psk passphrase", der skriver du inn ditt passord, minimum 8 tegn. Når er du ferdig og det er bare å trykke "submit".

     

    Voila!

    • Liker 1
  3. Reagerte med en gang på at hun skulle pirke opp dekselet, dirke sto det på vg. Synderen her er vel batteriet, som må ha kortsluttet for så å eksplodere(ja Lion batterier smeller bra...). Kanskje hun har klart å komme borti batteripolene, isåfall er det ikke så rart om det smeller.... Vet ikke hvor polene er på dette batteriet, men folk klarer jo det utroligste.

  4. En av grunnene til at det forlanges kvittering, er jo for å bevise at du virkelig har KJØPT telefonen. Feks i oslo så virrer det rundt ganske mange telefoner som ikke er betalt for.....(jobbet i butikk før og det var utrolig mange slitne som kom med telefoner som nettopp hadde kommet på markedet, og laderen var "ødelagt" så de måtte ha ny...) En annen ting er at butikken vil ha bevis på at den er kjøpt hos seg, selv om reparasjonen går på garanti som butikken slipper å betale noe for, så koster det å "handle" en reklamasjon. Tid og arbeidskraft er penger, spesielt i en litt presset bransje.

  5. Jeg er selv en aktiv bruker av Postens tjenester, og stort sett godt fornøyd. DHL fungerer bra på ekspressfrakt, men bruk dem for all del ikke på gods! Det posten må være flinkere til er faktisk å levere ut hentelappen til pakken, har erfaring med at det glemmes ofte. Ellers skal jeg vel være enig at pakkeforsendelser, og spesielt ekspressløsningene til Posten er dyre. Jeg får tilsendt ekpresspakker fra Taiwan billigere enn jeg kan sende bedriftspakker innen Norge.....

×
×
  • Opprett ny...