Gå til innhold

Akrabra

Medlemmer
  • Innlegg

    5 230
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Akrabra

  1. Rogshit skrev:
    Akrabra skrev:
    Er det en ting jeg merker meg med nye AAA spill nå er at de stabler systemer på systemer og blir alt for mye å sette seg inn i. Ødelegger flyten i spillet når man får nye ting 3/4 ut i spillet bundet opp i enda et system
    Ja, enig. Og blir fort et problem om man, som meg, legger spillet til side noen uker(evt måneder) og ikke husker alt
    Absolutt. Føler man må ha et lynkurs igjen før man kan spille videre. Sliter veldig med det i Gow ragnarok.
    • Liker 1
  2. Nimrad skrev:

    Jeg falt av Assassin's Creed på noe tidspunkt. Men er egentlig historien fra første spillet blitt avsluttet eller konkludert på noen måte? Alt det utenom det forhistoriske var jo relativt mystisk hvis jeg husker rett, og gjorde at jeg likte spillet godt selv om det var mye annet som var relativt middelmådig. Har så vidt spilt litt av det som foregikk i karibien, men ellers tror jeg ikke jeg kom meg gjennom 3-ern.

    Revelations gav jo egentlig en veldig fin slutt på både Altair og Ezio sin historie. Mens AC3 var opprinnelig slutten på den moderne historien. Men Ubisoft har jo melket serien til beinet siden.
  3. Grimbeorn skrev:
    2 hours ago, Akrabra said:

    Etter og ha bare spilt noen få timer er 7 av 10 ganske generøst. Kan hende spillet plukker seg opp etterhvert, men veldig svak start.

    Føler en introduksjon virkelig skal få deg på kroken, men det her halvbakt og svakt. Både Skyrim og Fallout 4 til tross for sine mangler hadde en heseblesende start som virkelig dro deg i gang.

    Har gamepass og betalte litt ekstra for early access så har ikke tapt uendelig, men kunne like greit ha ventet til Torsdag. Spørs om ps5 gjengen mister søvn over det her gjespet. 

    Jeg gjesper selv, men det er på grunn av at spillet er så bra ta jeg ikke fikk lagt meg i tide 🙂

    Godt det faller i smak for mange, deg inkludert. Håper jeg får samme følelse når jeg kommer meg videre
    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  4. Etter og ha bare spilt noen få timer er 7 av 10 ganske generøst. Kan hende spillet plukker seg opp etterhvert, men veldig svak start.

    Føler en introduksjon virkelig skal få deg på kroken, men det her halvbakt og svakt. Både Skyrim og Fallout 4 til tross for sine mangler hadde en heseblesende start som virkelig dro deg i gang.

    Har gamepass og betalte litt ekstra for early access så har ikke tapt uendelig, men kunne like greit ha ventet til Torsdag. Spørs om ps5 gjengen mister søvn over det her gjespet. 

    • Liker 1
  5. Med første blikk så ser det ut som mye bedre produksjonskvalitet, og takk for det. Syntes første sesong hadde utrolig mange B øyeblikk, hvor det nesten føltes ut som en parodi av noe. Nilfgaard rustningen!

    Men alt i alt syntes jeg sesong 1 var svak, og casting var bare så som så. Spennende å se om de har utnytta suksessen bak serien og tar det ett steg videre og om manuset er litt strammere og mindre hva skal man si? fornærmelse av kildematerialet.

  6. Har så mange gode minner fra demo på disc. Spesielt Demo disc 1 til PlayStation. Som jeg spilte i 6 måneder mens vi sparte opp til ridge racer. Det var jo andre tider også, nå flyter det jo over av spill og folk har mye mer penger. Nå er problemet at man har for mange spill, den skumle backlog.

    Uansett jeg savner også en større test for spill, men så savner jeg også mer uforutsigbarhet med produktene som kommer ut. Føler jo at jeg har spilt det samme spillet om og om igjen i hver sjanger de siste årene og da dabber spillkjøpet av. Og som flere nevner at produktet er ferdig på slippdato. Siste spillet jeg har kjøpt nytt de siste 5 åra er Cyberpunk og vi vet hvordan det endte opp.

  7. Kroat skrev (6 timer siden):

    Om en uke er det like mange smittetilfeller i Norge som i hele Kina 90 000. Forskjelen er at Kina har en befolkning på 1400 millioner mot Norges 5 millioner

    Nå lever ikke vi i ett kommunistisk styre der militæret stenger folk inne i husene sine blant annet. Samt tror vi virkelig at Kina sine tall ikke er fiksa på? Vi vet nesten ingenting om hvordan utbruddet der rammet og hva som skjedde i den første tiden med Covid. og hvor lenge det varte. De kan for all del ha store mørketall.

  8. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/eKq1eQ/smitteutbrudd-i-tromsoe-smittede-blir-uthengt-paa-sosiale-medier?fbclid=IwAR1MnfZgSeLOdzMTRQCoKQVpefgIgy8TWkgsDZatWRvm3SQW5dP-DJo_c-g

    Det her er klassisk eksempel på hysteriet og moralpoliti rollene folk har tildelt seg under denne pandemien. Blir rett og slett skuffa over folk. Og for en som jobber med ungdom, er det rart at de mobber hverandre? Voksne viser jo til at det er greit sånn som de driver på.

    • Innsiktsfullt 1
  9. Må fint regne av 1/100 eller 1/1000 gir blanke f med tanke på hva enn som helst i hele verden og de kan ødelegge alt for de 99 eller 999 personene. Er sånn samfunnet er bygd opp. Så du kan velge og fokusere på den ene drittsekken, eller på de 99/999 andre som gjør en god innsats. Virker som menneskets hjerne automatisk går til og fokusere på den ene.

    • Liker 3
  10. Kryptodebunker skrev (2 timer siden):

    Eckbo var spot on. Sørlendinger er late og bedagelige uavhengig av hudfarge og etnisitet.

    Eller fordi så langt i pandemiens første år så har vi ikke måtte bruke munnbind på Sørlandet? Det er en stor omstilling for folk. Min by er fortsatt uberørt, men ikke lange veien til Kristiansand, så spennende å se hvor det ender.

    • Liker 1
  11. Scarvo skrev (2 timer siden):

    Men reisingen vil vel sannsynligvis ta seg opp igjen når det her engang er over. Eller?

    Blir vel de som har god råd som får reise i fremtiden, samt de som har tatt vaksinen. Må ikke glemme at reise er en luksus, som så mye annet vi eier og har i våre liv.

    • Liker 1
  12. Capitan Fracassa skrev (6 minutter siden):

    Ja, jeg har ikke noe problem med å forstå at mennesker tenker slik. Men samtidig er det lett å glemme at uten vaksiner kunne både denne personen og andre rundt den fått livene ødelagt av kopper, polio eller andre sykdommer vi nå slipper å tenke på.

    Det som er rart for meg er at når det kommer til vaksiner så er det alltid "For the greater good", men så mange andre beslutninger skal baseres på følelser? Henger ikke helt på greip. Om du sanksjonerte bruk av en vaksine, hadde du hatt samvittighet til å se en person ødelagt av samme vaksine i øynene å si at du tok det rette valget? 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...