Gå til innhold

Sir. Roger

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sir. Roger

  1. Hei alle kloke der ute, her kjøres ett lokalt nettverk mellom 5 stasjoner pluss en server, kjører nettverket gjennom en hub, hvor adsl modemet også sitter, her om dagen var adsl linjen nede, og da var nettverket såååååååå tregt at nesten ingenting kunne gjøres, i test sammenheng har jeg nå slått av modemet for å se, og nettverket går i sirup så fort jeg slår av adsl modemet også, hva kan gjøres for å løse det problemet ?

     

    Lita Helsing,

    Sir.

  2. Ser at WD leverer disker med ett års garanti, og da er det jo naturlig å tro at levetiden er litt dårligere enn hos SE modellene som har 3 års garanti.

    Og ser man på Raptor utgavene så er jo garanti på 5 år, så jeg liker å tro at det også er slik her som med så mye annet, du får ikke mer enn det du betaler for..

  3. Hei,

    Jeg gikk til innkjøp av min egen bursdag/julegave for noen dager siden en NEC 1300a, og i min iver etter testing så ble det lagt inn noen filmer med min gamle sony DVD-rom på HD (DVDShrink).

    Disse ble så brent ut da brenneren kom, og kvaliteten var som forventet.

    men så kom dagen da jeg skulle bruke brenneren for å legge inn en annen film, alt stopper opp i innledningen pga kopisperre, jeg forsøkte også med en som ble lagt inn med sony DVD-rom`en og samme problem kommer her ?

    Må man bruke en DVD-rom for å legge inn filmene man vil ta backup av, eller er det noe jeg ikke har fått med meg ?

    Jeg vil gjerne fortsette å bruke DVDShrink, men er åpen for andre forslag om det er tilsvarende program som er litt mildere på kopisperrer..

×
×
  • Opprett ny...