Gå til innhold

Dryzz

Medlemmer
  • Innlegg

    301
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dryzz

  1. Hadde en selv til nylig. Fikk YLOD, og fikk vel mer eller mindre et intrykk om at jeg var heldig over at den i det hele tatt varte så lenge. Tror desverre ikke at man får mye for den av den grunn.

    Men hey, om du beholder den og den til slutt går under så kan du jo få gleden av å skru den fra hverandre å fikle rundt i den, var det jeg gjorde! :D

  2. Mulig dette er feil post å spørre i, men er det noen som veit om noen norsk lanseringsdato?

     

    Titter på sidene til OUYA, går jo ann å bestille derfra, men ser jo også at den skal føres av Gamestop og Amazon også, ikke at noen av de er tilgjengelige i norge uten toll.

    Tenker det hadde vært utrolig gøy å få leke seg med boksen da, om jeg har lest riktig, følger det med utvikleralternativer ved hvert konsollkjøp, så det er bare å sette seg ned å lage spill, med Unity blandt andre verktøy :D

  3. Ellie kan noen ganger havne i knipe så du må redde henne, men oftest trenger du ikke å bry deg om henne, jun klarer seg selv.

     

    Er faktisk overrasket over hvor godt utbygd AI'en hennes er. Ja, som nevt lenger opp så er det noen bugs hvor hun smetter ut rett foran fienden og blir ikke en gang lagt merke til, men hun holder sitt i gameplayet og er ikke av den irriterende sorten som hindrer progresjon.

     

    Går sjeldent ann å komme tett opp på karakterene uten at de spretter ut av veien for å gi deg klar bane. Og i stealth, ofter der en i tidligere spill måte ut av stealth og gå rundt karakteren bare for å komme seg på andre siden av de, vil Joel derimot sømløst krype forbi Ellie, da hun er mindre og glir under armen på han. :w00t:

  4. Hei!

     

    Har vært medlem i dette forumet en god stund, men ikke aktiv før nå. Har endelig fått satt meg ned igjen med min trofaste gamle hobby, gaming, og har i den annledning også satt opp en nettside som jeg enda driver å utformer.

    Dette er mitt første nettsted, så driver enda å lærer. Men jeg studerer spilldesign og kommer til å bruke denne siden til å poste om de forskjellige prosjektene vi har på skolen, gaming sentrert rundt PS3/4 , m.m. Tenkte derfor å poste den her om noen var interesserte, eller evt hadde noen kommentarer på utformingen som jeg kunne rette meg etter ettersom siden enda ikke har noe særlig med lesere.

     

    All tilbakemelding er velkommen! Og jeg har akkurat lagt ut en konkurranse som dere også kan være interesserte i.

     

    Link til siden ---> http://nikolakuresevic.com/

     

    Link til konk: http://nikolakuresevic.com/2013/06/03/portfolio-is-up-lets-celebrate-contest-time/

  5. Har faktisk vært så heldig å fått tak i en commercial kopi av spillet som jeg spiller meg gjennom nå.

     

    Som Avean nevnte, det er episk som faen! Combat er spennende og gøy (noe det som regel er) og QTE virker mye mer tilgivende, dermed er man raskere ute med episke takedowns!

     

    Kan ikke huske sist jeg var så oppslukt av et spill, og har ikke kommet halvveis ut i det om jeg ikke tar feil.

     

    I tillegg er det et flust med ekstra content på disken som kan underholde enhver i flere timer!

     

    Venter spent på når de skal starte online serverne sine igjen, slik at jeg kan få teste multiplayeren!

     

    Deler litt av innholdet underveis på Twitter og Instagram, men prøver sterkt å ikke spoile noe. Sjekk det ut om dere vil se mer av spillet :D

     

    Twitter: Nikopow

    Instagram: nikolakur

  6. Hei!

     

    Har akkurat kjøpt med denne tven, og er strålende fornøyd hittil! Også lastet ned appen til android som lar meg styre TVen fra den, og den funker utmerket! Måten den kobler seg opp mot tven er gjennom WiFi-Direct, og det fikk meg til å undre på om det var mulig å koble opp desktopen på den bærbare direkte opp til tven på samme måte?

    PCen finner tven, og jeg får "logget meg på", men på tven får jeg beskjed om at enheten blir koblet fra.

     

    Noen som har vært noe borti dette?

     

    Mvh

    Dryzz

  7. Hei!

     

    Har nylig gått til anskaffelse av en HTC Flyer for å slippe å kjede meg ihjel de timene jeg bruker på pendling i ukedagene.

    Er fornøyd hittil, men har enda ikke fått lekt så altfor mye med tableten.

     

    Men det som slo meg som veldig merkelig var at jeg ikke finner noen ordentlig app til tegning på market som støtter pennen som følger med Flyeren! Eller er det bare jeg som ikke klarer å lete?

    Har også leita over alt på nettet om denna tableten er mulig å koble opp mot en pc for å kunne bruke den som et tegnebrett, ala wacom? Finner svært lite info, om noe i det hele tatt. Er det noen som vet noe om detta?

  8. Har heller ikke lagt merke til noen forandring i batteritid.

    Men ser ut til at "HTC Likes" har sluttet å fungere. Ber stadig om login hver gang jeg bruker appen, står at passord er nylig endret, men har jo ikke gjort noe der.

    Var nødt å synce telefonen på nytt, logget meg inn og det tok et par timer, men skal jo fungere om jeg ikke tar helt feil :S

    Har også synket telefonen via instillinger/kontoer, men fungerer ikke det heller.

    Vurderer å "fjerne" konto, men får beskjed om at den kommer til å slette alt av kontakter og meldinger, er ikke så veldig gira på det. Noen som veit om den vil synce tilbake all innhold når jeg legger til kontoen igjen? Om den i det hele tatt vil gjøre det :S

  9. Hei!

     

    Skal starte på NITH til høsten, og har fått noe minimumskrav til pc som jeg må forholde meg til:

     

    Retningslinjer og krav:

     

    > Windows 7*

     

    > RAM: minimum 2GB, men anbefales å ha 3GB eller mer

     

    > Skjermkort: nVidia 9800M GTX / ATI radeon 4850, eller

    lignende med støtte for DX10 og shader model 4.0 eller nyere **

     

    > Skjermkortkrav: Et moderne dedikert kort med

    minimum 512MB minne

     

    > Nettverkskrav: Trådløst nettverkskort

     

    Virker greit, men eneste jeg sliter med er å vite hva av grafikkort som er bedre enn de som står her. Finner ikke noe særlig sammenligningsalternativer på nettet.

  10. Har seg slik at jeg får nett av han jegleier av, så tror ikke jeg skal sette i gang med å styre der, får vel bare smøre meg med tålmodighet som de fleste ser det ut som...

     

    Men takk for gode svar, er noe jeg burde sjekke ut når jeg sitter på mitt eget nett en vakker dag! I mellomtiden får jeg bare google mer etter en mulig lanseringsdato for CC :D

  11. Hei!

     

    Har nylig opprettet en ny US PSN konto ettersom jeg glemte passordet på den gamle, men nå går det ikke ann å handle på den. Googlet litt og fant noe om at en bare kan handle for under 10$? Kan vel ikke stemme det, har jo kjøpt andre ting tidligere som har vært over den prisen.

     

    Grunnen til at jeg spør er fordi jeg har så innmari lyst til å kjøpe Castle Crashers(!), men har foreløpig bare fått lastet ned demoen. Fant noe på nettet at EU release var den 31 August, men stemmer ikke, åpenbart...

     

    Noen som veit noe om dette?

     

    Takker for svar :D

  12. Hei!

     

    Skal ut å reise en 4 mnd tid om ikke så altfor lenge. Hadde en psp tidligere med CFW men solgte den ettersom den ble sjeldent brukt og kjøpte meg en PS3 istedet. Men nå har jeg da gått til anskaffelse av en ny PSPhat som jeg har downgrada til 5.00 M33-4, og fornøyd med det.

     

    Skaffet med Loco Roco 2 (ettersom eneren var genial!) men lurer nå på hva mer det er en burde ha videre. Også skaffet med Final Fantasy: Disiddia, men tenkte å høre om det var noen andre anbefalninger der ute? Begge spillene er skaffet LOVLIG for de som lurer...

     

    Andre ting som emulatorer har jeg også tidligere hatt, trenger ikke gå inn på det. Men regner med det har kommet nye ting å kose seg med siden jeg sist hadde psp.

     

    Noe Lurt å komme med?

     

    Dryzz

  13. Har lest litt rundt men finner ikke noe om ikke-jailbreaka telefoner. Finner flere apper på AppStore, men aner ikke hvem det er man skal gå for.

     

    Er det noen av dere iPhone brukere som har noe å komme med? Hva er det dere bruker, og hvorfor? Eller er det kanskje en lettere måte å løse problemet på? Har prøvd cut/paste i sms, funker ikke med bilder :p

  14. Hei!

     

    Først og fremst vil jeg anbefale deg å heller bruke 10,000 kr enn 8,000 på en 42" grunnet prisene på "kvalitetsskjermene" for tiden. Riktignok kan du være heldig å slå til på et knalltilbud til et par lapper, men ofte får du ikke alt du er ute etter i slike tver.

     

    Om jeg ikke husker helt feil har jeg lest noe sted at for å sitte 2-3m unna apparatet er det anbefalt 32", 3-4m 37" osv, men dette kommer jo selvsagt ann på enhver person. Er viktig at du ikke sitter å vrir på hodet, men får med deg hele bildet i en behagelig stilling fra sofaen. (Er ihvertfall sånn jeg ser det :p )

     

    Når det kommer til spesifikasjoner på tven er det vel mer eller mindre blitt en standard med minimun 2 HDMI-porter og vga-inngang på apparatet. Dreibar fot varierer veldig fra model til model, men det er ikke noe man burde henge seg opp i om en finner en tv man vil gå får, kan jo lett ordnes med forskjellig tv-benker, eller plater til å ha på benken.

    Ang. muligheten for tilkobling til anlegg har du jo som oftest, om ikke altid, stereo tilkobling, men fler og fler tver kommer også med optisk utgang (noe også PS3 har) så det er jo noe å tenke over med det anlegget du allerede har, eller skal skaffe deg.

     

    Merke-messig så kan jeg anbefale Samsung, Sony eller Phillips. Gode merker med fint design. Samsung passer fint med PS3phat grunnet pianolakk utseende ;) Men vær forsiktig når du velger. Alltid sjekk bilde på både HD sendinger og vanlige, det som ser bra ut for selger er ikke nødvendigvis det som ser bra ut for deg. Noe som også er greit å huske på er at tvene som er utstillt i butikk kommer med fabrikk instillinger, så fargeforholdene kan ofte variere fra forskjellige tver, men varme/kalde farger kan stilles på.

     

    Personlig haste-kjøpte jeg både tv (Hitachi L32A01) og PS3 da det kom ut, og er fortsatt kjempefornøyd med det opsettet jeg har. PS3 er koblet opp via optisk til et logitech anlegg og samtidig via hdmi kabel så jeg kan velge hvor lyden skal komme fra. PC er koblet opp ved siden av via vga, med stereo-jack tilkobling, klar til bruk når enn det måtte være :D

     

     

    (Veit ikke om dette hjelper stort, men tenkte jeg skulle prøve å bidra :p )

  15. Satt nettopp å så på Gamescom Playstation presentasjonen der det ble snakket om "Catch up TV" som skulle komme til Australia, Tyskland osv.

     

    Er det sånn at vi i Norge alltid kommer til å gå glipp av de kule tingene som kommer til Playstation? Samma skjedde jo med leie av film gjennom PSN som bare kom til Amerika så vidt jeg veit... :thumbdown:

  16. Hei!

     

    Har ikke hatt dette problemet siden før den siste PS3 oppdateringen, men da jeg gjorde ferdig spillet etter at den siste oppdateringen kom ut var det noe utrolig frustrerende som tok plass.

     

    I de siste minuttene før spillet ble ferdig i The Purifier var det som om X-knappen på kontrolleren satt fast (noe den ikke gjorde). All samtale bare raste forbi før jeg rakk å høre/lese gjennom noe av det, og videoene på slutten ble kuttet ned noe drastisk, FIKK IKKE MED MEG EN DRITT! (Greit nok, det er ikke så ille, kan loade rett før og gå igjennom det enda en gang, men problemet vedvarer...)

     

    Et annet problem er om jeg lager en ny char som dukker aldri G.O.A.T. eksamen opp når man setter seg ned i klasserommet :S

     

    Noen andre som sliter med dette?

  17. Hei!

     

    Sett ferdig nesten alt av Supernatural som har blitt tilgjengelig, og begynner å bli stresset! Elsker Supernatural grunnet all det unaturlige! Elsker vel nesten alt med spøkelser, monstre og magi må jeg si, men sliter med å finne mer av det. Har begynt å se på True Blood (vampyr serie, minner mer om en grovere og mer actionfylt variant av Twilight, men sykt bra!) Men nå vender jeg meg til dere her på forumet, om dere har noe dere kan anbefale i denne typen serie.

     

    Blir glad for alle forslag, og trenger virkelig noe mer å se på!! :p

×
×
  • Opprett ny...