Gå til innhold

Tomoyo

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tomoyo

  1. Igår 11.Januar fikk jeg harddisken som jeg bestillte den 3.Januar, status ble endret til Sendt den 10.Januar.

     

    Så det tok da 8 dager før disken havnet i fanget mitt, personelig syntes jeg det var noe lenge, men tatt i betraktning hva den kostet og at jeg ikke hadde hastverk syntes jeg ikke det var urimlig. Jeg stusset noe over at sendingen ble satt til Bedriftspakke Dør-Dør, men det var vel kanskje for å ta igjen noe av den tiden jeg hadde ventet.

     

    Jeg var også imponert over hvor godt pakket og beskyttet disken var.

     

    Igrunn har jeg ikke noe å tilsi på Master-IT annet en at de kunne kanskje trenge litt bedre rutiner for å informere kundene om hva som skjer. Og kanskje en liten oppdatering på nettsiden sin. For jeg lo litt for meg selv når jeg klikket på menyen "Hvorfor MasterIt?", hvor det faktisk ikke stod noen ting :D

  2. Jeg opplevde nylig at min 200GB WD SATA disk tok kvelden (it happends), dvs den dukker ikke lengre opp i bios/disk management/explorer (you name it) og lager disse lekre klikkelydene når jeg starter opp maskina med disken tilkoblet.

     

    Men nok om det, jeg har bestillt ny disk og akter og erstatte den ødelagte. Saken er den at jeg gjerne vil redde noe av dataene jeg hadde på disken, som bokstavelig talt klikka.

     

    Og der hørte jeg litt rundt, og fikk nyss i et lite triks om å legge harddisken i fryseren.

     

    En natt med disken i fryseren kunne vistnok gi deg noe sånt som 20 minutter på å lese disken for så å kopiere dataene til en annen disk. Og et annet sted leste jeg at noen anbefalte å montere disken i et eksternt drev for så å la disken kjøre mens den er nedkjølt.

     

    Grunnen til at dette virker etter hva jeg har hørt er at klikkelyden disken lager er leseren som prøver å lese ytterst på plata, og pga en feil dunker i veggen på innsiden av harddisken. Nedkjølingen får da vistnok metallet til å trekke seg sammen og hindre leseren å "slå seg løs" til harddisken blir varm igjen.

     

    Jeg har ikke prøvd dette selv enda, men jeg akter å prøve så snart erstattningsdisken min har ankommet. Wish me luck... :roll:

     

    Kanskje dette har inspirert noen, kom gjerne med meninger og erfaringer...

  3. Jeg har har selv bestillt en av disse 500GB WD diskene som Master-IT solgte til en god pris.

     

    Bestillingen gjorde jeg den 3/1-06 og status er enda "Under Behandling"

     

    Kommentarene i denne tråden gjør meg selvsagt litt nervøs, men mest nervøs for at dette kanskje kan ta litt tid.

     

    Jeg velger å gi dem litt tid, iogmed at jeg skjønner at når det lekker ut at Master-IT selger disker (og andre ting) til "kanonpris", kan det fort bli litt kaos med levering og (meget sansynligvis) en bombe av mail/telefoner fra utålmodige kunder. Jeg vil tippe at de fikk noe flere bestillinger en de hadde regnet med.

     

    Selvsagt syntes jeg det er frustrerende å vente så lenge på disken min. Jeg vil komme til å oppdatere så snart jeg vet hva som skjer (forhåpentligvis sitter med disken i fanget), slik at andre kan dra nytte av mine erfaringer.

     

    Fortsettelse følger... :p

×
×
  • Opprett ny...